Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 6, 6+  (Pročitano 48758 puta)
Ucesnik diskusija

Punk's not dead!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Nokia N90
I navigon i iGO izgledaju identično na obe platforme. Mislim to su navigacije nije da je UI previše bitan. I naravno da nema nikakvog seckanja, ne znam o čemu pričaš.
Ne izgledaju identično. Mozemo slike da nalepimo pa da uporedimo. A to da se iGo Primo vuče na androidu svako ima i na Galaxy S4 i na slabijim telefonima. Ovde ideš kroz mape bez da se oseća kao da ti je frame rate na 10. Ali, ako te smiruje to što tvrdiš da je tako, neka. Bitno je da se niko ne nervira. Smile
IP sačuvana
social share
ljubitelj botanike
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 37.0.2062.124
Treba stvari postaviti u isti rang pa uporedjivati...
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
I navigon i iGO izgledaju identično na obe platforme. Mislim to su navigacije nije da je UI previše bitan. I naravno da nema nikakvog seckanja, ne znam o čemu pričaš.
Ne izgledaju identično. Mozemo slike da nalepimo pa da uporedimo. A to da se iGo Primo vuče na androidu svako ima i na Galaxy S4 i na slabijim telefonima. Ovde ideš kroz mape bez da se oseća kao da ti je frame rate na 10. Ali, ako te smiruje to što tvrdiš da je tako, neka. Bitno je da se niko ne nervira. Smile

Postavi screenshot tog iGO-a da vidimo kako izgleda i snimi kako radi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.4
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
Znas da su dosli zadnji dani kad je VIP spreman da pljune doooobre pare Applu kako bi se izborio za mrvicu trzista.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
VIP sa onakvim paketima i cenama telefona jedino iPhone i moze da spase.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1402
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 32.0
A za navigaciju sam ozbiljno pitao nemam pojma kako to kod ajofna funkcioniše,koje mape koriste.
Pitaš za GPS. Ja sam instalirao sve što sam uspeo da skinem. Programi izgledaju vizuelno mnogo lepše nego na androidu, svi rade od reda bez seckanja, a ima i Garmin koga nema na Androidu. Smiley

Tebra, za 120€ u oglasima vredi iphone 4 sim free. Ja sam bio hejter, ali kada se džeilbrejkuje i instalira potreban fajl za krekovanje itunsa da prihvata piratske aplikacije, radi isto kao i svaki android ili WP koji se isto rutuju.  Smile

Ne znam za izgled,naprimer garmin navigaija i garmin za mobilni izgledaju identično ,i isto znam da IGO izgleda identično u navigacijama i telefonima,bitna su mi ta dva programa,jer ostalo ne vredi u Srbiji,tako da je ajfon na visini zadatka što se toga tiče.

A što se seckanja tiče to se meni ne dešava ni na jednom telefonu,to ti je do fajla ili verzije programa koji si instalirao,pogotovo jer Igo ima nekih milion verzija,ima i Igo primo i Igo my way,to meni ništa nije bilo jasno šta rade,tako da se desi da bude softver bagovit,instaliraš neku drugu verziju i šljaka.Ili je loše krekovan,ali do telefona nije.

Isto tako mi je LG slabije pozicionirao satelite,ne znam zašto,verovatno slabiji GPS modul,ali zato xperia pro i ova sad što koristim kad startujem program ne prodje nekoliko  sekundi sateliti su pronadjeni i pozicija.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Chrome 37.0.2062.122
mob
Apple 15
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Zvanicno u prodaji u Srbiji od 31.10. 2014. Upravo je Apple objavio: https://www.apple.com/pr/library/2014/10/13iPhone-6-iPhone-6-Plus-Arrive-in-36-More-Countries-and-Territories-This-Month.html

Sad cekamo operatere da nas i oni obaveste kao prvo ko ce ga od njih nuditi i za koliko slepera kesa.
« Poslednja izmena: 13. Okt 2014, 15:12:39 od zare88 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.9.5
Browser
Safari 537.78.2
mob
I-mate 30 Pro
 Smile

Pa na crnom najskuplji model 1200e.... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Intel Core 2 Quad Inside

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5400
Zastava Belgrade City
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 32.0
mob
Apple iPhone 7 Plus
Pa znajuci nase operatere, puna cena telefona ce verovatno da bude veca nego kod tih na crnom trzistu.  Smile
Sve je to logicno i normalno ovde
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 31
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Apple iPhone plus

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.