Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4S  (Pročitano 110597 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
mob
Apple iPhone 6S
Citat sa jednog drugog foruma. Smile

"Fanbojizam se sastoji u tome da se ljudi koji se ne poznaju medjusobno mrze verujuci da time pomazu ljudima koji se vrlo dobro poznaju medjusobno a ne mrze se."
« Poslednja izmena: 12. Dec 2011, 20:47:46 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple iPhone 4
Smesno je kada se fandroidi javljaju da pricaju o kopiranju  Smile

Pored kopiranih stvari sa iOS-a sto je spomenuo ardzuna, u ICS isli su malo dalje i malo kopirali i WebOS Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2011, 00:47:38 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple iPhone
u ICS isli su malo dalje i malo kopirali i WebOS Smile

Slazem se a znas li zasto je tako?
WebOS developer je Matias Duarte, koga je Google kasnije zaposlio - radio na Android 3.0 Honeycomb i Android 4.0 Ice Cream Sandwich.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple iPhone 4
I Eric Schmidt je pre radio u Apple i svi su mu rekli da nije imao zbog toga nikakva prava da kopira iPhone...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.121
mob
Apple iPhone
A iskopirao ga je maksimalno. Kao sto je Apple iskopirao LG Pradu.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Opera 10.54
mob
Apple iP5
Nova reklama:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iP5
Posle otprilike nedelju dana koriscenja iPhone 4s 16GB, hteo bih da iznesem neke svoje utiske i zapazanja koje sam podelio u dve grupe - na pozitivne i na negativne Smiley

Pozitivni:

- ekran: kada sam presao sa 3GS na iP4 docekao me je novi IPS ekran sa odlicnim uglovima gledanja i sa velikom rezolucijom, ali ono sto mi je smetalo je bila cinjenica da je primetno tamniji nego 3GS ekran.
4S sada ispravlja ovo pa donosi IPS ekran koji je prilicno svetao i bar meni deluje mnogo prijatnije kada ga gledam.

- zvucnik: ovo je jos jedna stvar gde je iP4 bio slabiji od 3GS-a posto mu zvucnik nije bio toliko glasan.
4S ponovo postavlja stvari na pravo mesto jer mu je zvucnik otprilike duplo jaci od onoga na cetvorci tako da je malo verovatno da ce neko propustiti zvono cak i kada se nalazi u prilicno bucnoj sredini

- baterija: 4S koji sam koristio nema battery drain o kojem smo mogli da citamo na netu, samo ne znam da li je za to zasluzan iOS 5.0.1 ili nesto drugo.
Ja tipujem na to da je povecana potrosnja baterije povezana sa koriscenjem iCloud-a. Kada sam ranije na iP4 uradio apdejt sa iOS 4 na iOS 5, ostavio sam da mi vecina iCloud opcija bude ukljucena sto se vrlo lose odrazilo na autonomiju baterije tako da sam posle par dana sve to poiskljucivao i baterija se odmah vratila u normalu Smiley
Moja pretpostavka je da je ova ista stvar prouzrokovala tzv. battery drain na 4S i mislim da Apple treba jos da radi na usavrsavanju i peglanju samog iCloud-a.

- brzina: 4S je brz kao iPad 2, a od iP4 je primetno brzi u svemu tako da je pravo uzivanje koristiti ga.
Da zavrsim ovaj deo recima: svojevremeno, i 3GS je izgledao isto kao 3G, ali je bio ogroman korak napred u odnosu na prethodnika. Nesto slicno se moze reci i za 4S u odnosu na iP4 - razlika u klasi nije bas tolika kao izmedju 3GS i 3G, ali je tu negde.

Negativni:

- ne moze se iskljuciti 3G: za mene licno ovo nije minus posto i na iP4 nikada nisam iskljucivao 3G, ali za one koji su navikli da gase ovu opciju to ce svakako biti mana. Moja pretpostavka je da je Apple ovo uradio zbog Siri, jer bi njena funkcionalnost bila znacajno umanjena kada bi za rad morala da koristi EDGE Smile

- Safari na Bureku: browser na 4S radi odlicno u 99% slucajeva, ali na zalost ima neke probleme bas na Burek forumu Smile
A radi se o sledecem: kada sam ulogovan na forum i jos se nadjem na stranici gde ima puno YouTube klipova, posle 30-ak sekundi skrolovanja gore-dole browser se prvo zaledi, a onda i crash-uje.
Sa druge strane, kada pregledavam forum "anonimno", tj. kada nisam ulogovan, onda nema problema ni na jednoj Burek stranici, a takodje sam ustanovio da iskljucivanje JavaScript opcije omogucava neometano surfovanje na Burek stranicama sa puno YouTube klipova cak i onda kada sam prijavljen na forum.
E sad, ovo nije iskljucivo 4S problem nego iOS 5 problem jer mi se ista stvar desava i na iPad 2 i na iP4. Nadam da ce ovaj bug tj. memory leak biti ispravljen kada Apple izbaci 5.1 firmware.

- kamera (nazalost): ovo je za mene najveci minus i najvece razocarenje jer kada se slika napolju pri dnevnoj svetlosti, primetno je zamucenje na desnoj strani slike.
Prosle godine sam imao isti slucaj kada sam kupio iP4 16GB - i on je imao kameru sa losom optikom pa su fotografije uslikane napolju uvek imale zamucenje na istom mestu. Nesto kasnije sam prodao taj telefon i nabavio iP4 sa 32GB koji je imao skoro savrsenu kameru i njega jos uvek posedujem.
Ovaj 4S 16GB sa losom kamerom sam juce prodao i cekam da mi stigne novi primerak sa 32GB za koji se nadam da ce biti u redu. Ipak, definitivno ostaje gorak ukus posle ovoga jer je Apple izgleda posao stopama Nokije i HTC-a koji poodavno u svojim telefonima svercuju kamere sa losim socivima.
Evo nekoliko primera ovog problema - obratite paznju na desnu stranu slike koja uopste nema ostrinu koja je prisutna na levoj strani:

Na kraju da kazem koju rec i o Siri: nisam je mucio bas previse, a i onako u vecini slucajeva nismo bas uspeli da se sporazumemo Smiley
Razocaralo me je to sto ne moze da mi prikaze vremensku prognozu za Srbiju, a takodje nije prepoznala dosta izvodjaca iz moje muzicke biblioteke sto me je iznenadilo jer ih ugradjeni Voice Control koji postoji na iP4 i 3GS pusta bez problema.
Dakle, Siri je svakako zanimljiva opcija za zezanje i eksperimentisanje, ali je ocito da Apple treba jos dosta da radi na njenom usavrsavanju ne samo za nase podrucje nego i za maticno americko podneblje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 10.54
@ardzuna zmaju. Odličan review!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 920
Zastava BG
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
Kratko, jasno i iskreno. Danas retkost. Svaka čast  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Ovo za 3G je veoma nezgodno za nekoga ko živi u manjem mestu. Par puta sam prošle nedelje išao kroz Vojvodinu i po manjim mestima sa uključenom 3G mrežom ima mesta gde nema signala a u većini je sa jednom crticom, što nije baš prijatno za bateriju. Stvarno zeznuto. Čudi me da im se to za kameru dešava po drugi put za redom (pogotovo što izbacuju jedan model godišnje).
« Poslednja izmena: 28. Dec 2011, 14:26:24 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.127 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.