Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4S  (Pročitano 110608 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple iPhone
Ovo za 3G je veoma nezgodno za nekoga ko živi u manjem mestu.

Upravo. Ne znam koja im je fora sa tim.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iP5
Ovo za 3G je veoma nezgodno za nekoga ko živi u manjem mestu. Par puta sam prošle nedelje išao kroz Vojvodinu i po manjim mestima sa uključenom 3G mrežom ima mesta gde nema signala a u većini je sa jednom crticom, što nije baš prijatno za bateriju. Stvarno zeznuto. Čudi me da im se to za kameru dešava po drugi put za redom (pogotovo što izbacuju jedan model godišnje).

U fabrici gde radim na pojedinim mestima, zbog njihovog polozaja, 3G signal je vrlo slab ili ga nema uopste i telefon tamo normalno koristi 2G/Edge bas kao i iP4, a baterija drzi otprilike isto na oba telefona.

Ovo za kameru se meni desava drugi put za redom (izgleda da sam malerozan sa tim modelima od 16GB), ali naravno da nisu svi modeli takvi.
Tu se postavlja i pitanje da li se radi o falicnim kamerama ili su mozda drugovi Kinezi zabrljali nesto prilikom sklapanja pojedinih primeraka ili citavih serija pa su zbog toga takve Smile
Ja mogu samo da nagadjam o cemu se tu radi, ali sada je jasno da je ovde u pitanju cista lutrija kome ce zapasti model sa dobrom, a kome sa losom kamerom.
« Poslednja izmena: 28. Dec 2011, 22:24:24 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.60
Znači to u vezi mreže mu dođe da ima samo auto mode, nemaš da biraš da li hoćeš gsm ili wcdma only? Ono, ja više volim nekada ručno da prebacim na 2g, ne vidim zašto im je to smetalo, i ovako u USA mobilni internet radi očajno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iP5
Da, on se sam prebacuje izmedju 3G i 2G u zavisnosti od jacine signala, ali ne postoji nacin da se iskljuci 3G pa da telefon radi samo na 2G mrezi.
Kao sto sam vec rekao, meni to ne smeta jer se ne secam kada sam zadnji put na nekom telefonu iskljucivao 3G, ali svakako da ima ljudi kojima se nece svideti sto je ova opcija ukinuta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple iphone 5
Da, on se sam prebacuje izmedju 3G i 2G u zavisnosti od jacine signala, ali ne postoji nacin da se iskljuci 3G pa da telefon radi samo na 2G mrezi.
Kao sto sam vec rekao, meni to ne smeta jer se ne secam kada sam zadnji put na nekom telefonu iskljucivao 3G, ali svakako da ima ljudi kojima se nece svideti sto je ova opcija ukinuta.
U SBS ako ukljucis samo data onda radi na 2g i ne zeza sa signalom. bar je kod mene tako
IP sačuvana
social share
zzzzZZZZzzzzZZZZzzz...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Browser
Safari 534.52.7
mob
Apple iP5
Jos ne postoji jailbreak za 4S tako da ne moze da se instalira SBSettings Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Apple Iphone 8+
generalno kako vam se ponasa fon, jer se ja lomim da ga uzmem... pa gledam kako i dje....

jailbreak ce kad tad izaci pa ce se srediti i ti bugovi.... tako cenim ja situaciju Smiley

edit: sad sam procitao review od ardzune, svaka cast. znaci u prevodu tvoja preporuka je da ako uzmem uzmem varijantu 32gb? Smiley

i preporuka da li da uzimam ili ne? Smile

i dje zivite i kako ste dosli do telefona?
« Poslednja izmena: 30. Dec 2011, 23:13:14 od v3k4 »
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10
Browser
Safari 7534.48.3
mob
Apple iP5
Ja nisam iz Beograda pa sam do telefona došao tako što sam video oglas na netu, pozvao čoveka i on mi poslao brzom poštom Smiley

A sada 16 ili 32GB? Moje negativno iskustvo sa iP4 16GB prošle godine i sa 4S 16GB ove godine mi govori da je tu veća verovatnoća da dobiješ kameru sa lošom optikom. Meni je prekjuče stigao 4S 32 GB i kamera je odlična - nema zamućenja na slikama kakvo sam imao na prethodnom 4S sa 16GB.

A ne mogu da ti dam preporuku da li da uzmeš ajfon ili ne pošto se neke stvari na njemu rade malo drugačije nego na drugim telefonima pa zato moraš biti spreman da prihvatiš te novine, a nekih stvari ćeš morati da se odrekneš kao što su npr. prebacivanje fajlova preko bluetooth-a, FM radio i slično.
Takodje, treba da uzmeš u obzir da nećeš moći da instaliraš crackovane aplikacije i igrice dok ne izadje jailbreak.
Meni to nije problem jer sve što imam za iOS sam legalno skinuo i kupio, ali za puno potencijalnih kupaca ovo će biti mana koja će ih naterati da odlože kupovinu ili da možda potraže neki drugi telefon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Der Babo

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36416
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Apple Iphone 8+
imam ja super fon koji ne bi ni prodavao. ostavio ga za sluzbenu upotrebu jer mi je sluzbeni fon krsh. sve to mi je jasno sto pricas i znam sta me ceka. samo mi reci kojom varijantom si prebacio kontakte i poruke iz starog telefona?! gmail sync ili kako?!

i ja sam u bg. pa evo ganjam upravo preko nekoliko ljudi kako da ga nabavim. koliko si platio 32gb?
IP sačuvana
social share
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
mob
Apple iPhone 4
Ja mislim da Ardzuna jednostavno nije imao srecu jer ja sam imao dva iP4 od 16GB i  oba su imali ispravnu kameru, a nisam vide ni po netu da se na to zale.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.