Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4S  (Pročitano 110293 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7

Za povezivanje, ne znam zasto nece, ako imas instaliran Itunes ne bi trebalo da imas problema oko povezivanja.. U pocetku je malo komplikovano ali uhodaces se vremenom...
Drugo, da bi skidao sve ilegalno treba ti jailbreak (ja to nikada nisam koristio, stoga ne preporucujem).
Uglavnom, skidam preko App Store sve, postoji dosta besplatnih aplikacija, kao i onih koje se placaju, ali ako ti je nesto potrebno onda ti nece tesko pasti da platis tricavih 100 din  Smile. Meni su najeftinije aplikacije 7 kruna (svedska kruna), pa to je oko 100 dinara, recimo..

Pozz

Hvala na odgovoru.Sto se tice prebacivanja msm da je do windowsa, ja koristin Win7 Ultimate , danas otiso kod ortaka koji ima XP i konektovo se ladno...

------------------------------------------------------------------------------------

Jel moze neko da mi kaze sta je Jailbreak? Jel to isto sto i dekodiranje, otkljucavanje ???

EDIT:

Zasto nemogu da prebacim pesme sa kompjutera na iPhone?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.png
(250.28 KB, 1440x900)
Untitled 11.png
(173.03 KB, 1440x900)
« Poslednja izmena: 12. Sep 2012, 00:06:58 od miximup »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Na zalost nemam vremena da ti objasnjavam kako se koristi iTunes, najbolje bi bilo da malo potrazis tutorijale na Google ili YouTube.

Uglavnom, ne moras da koristis iTunes za prebacivanje muzike na ajfon, a mislim da bi i tebi vise odgovaralo da to radis pomocu CopyTrans Managera: link
Pogledaj sledeci klip da vidis kako to izgleda:

Jailbreak omogucava instaliranje programa koji nisu odobreni od strane Apple-a i to nije isto sto i dekodiranje/otkljucavanje telefona.
Ne pratim bas nesto vesti u vezi otkljucavanja ajfona posto ja imam fabricki otkljucan (sim free) telefon, a po onome sto sam uspeo da nadjem postoje dve opcije:
- prva je da nabavis X-sim: link
- druga je da kupis unlock kod, a kako to izgleda mozes da vidis na sledecem primeru:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
Ja sam stekao utisak da ce Panorama mode raditi samo na iPhone 5, ali dobro je da ce i 4S biti podrzan:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
@Ardzuna
hvala ti puno brt... spasao si me   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
Hocu da jailbreakujem moj iPhone 4S. Jel moze neko da mi kaze sta je sve potrebno da bi ga jailbreakovao kod kuce?

Da li telefon treba prethodno da bude otkljucan, da li trebam da imam neke kartice tipa x-sim, da li telefon treba da bude prikljucen na internet (Wi-Fi) ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
Apple iPhone 5
Trebas da budes na iOS 5 pre svega,nikako nemoj da radis update na iOs 6 jer onda nema nista od jailbreak-a.
Predpostavljam da ti je na iOs 5.1.1,onda ti treba absinthe 2.0.4,najbolje potrazi na youtube video how to jailbreak iphone 4S using absinthe 2.0.4.
Jednostavno je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Citat
Hocu da jailbreakujem moj iPhone 4S. Jel moze neko da mi kaze sta je sve potrebno da bi ga jailbreakovao kod kuce?

Da li telefon treba prethodno da bude otkljucan, da li trebam da imam neke kartice tipa x-sim, da li telefon treba da bude prikljucen na internet (Wi-Fi) ?

Ako imas iOS 5.1.1, onda moze, a ako je iOS 6 ne moze.
Telefon ne mora da bude otkljucan vec samo aktiviran.

Jailbreak se radi sa Absinthe 2 tj. 2.0.4 (najnovija verzija):
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=19464

Postupak je kao na ovom video klipu:
http://forum.burek.com/ios-vesti-i-caskanje-t519717.msg10458308.html#msg10458308
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
na tutorijalu klipa kaze:"Note: If you are currently on iOS 5.1.1 with a tethered jailbreak, simply install Rocky Racoon 5.1.1 Untether instead."

meni je iOS 5.1.1 , ali kako da znam da li sam na teathered jailbreak-u  ? i sta znaci tethered jailbreak?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Safari 536.26.14
mob
Apple iP5
Ako nemas Cydia ikonicu na telefonu, onda nemas nikakav jailbreak.
Tethered jailbreak ima neke sitne mane, ali ovo sa Absinthe 2 je untethered tako da nema potrebe da se time opterecujes za sada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
mob
Apple iPhone 7
nece da mi se konektuje iPhone sa PCom, vec pola sata ubacujem i izbacujem usb ove. Nzm da li je do telefona ili do pc-a. Imam win 7 a kod ortaka na XP-u se konektovao iz prve.

cim ubacim usb u kompjuter pocne da zuji(vibrira) i onda pocne nostop da se konektuje i diskonektuje i tako zuji.Da li je ovo do windowsa, da probam da updateujem drivere ili sta ? Jel se ovo desavalo nekom vec?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 27 28 30 31 ... 38
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.122 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.