Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179538 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 6
Exclusive: Apple will remove home button on next iPad and iPhone; Photo Booth and iLife coming?

We just got some pretty wild information from one of our Apple sources and while it’s hard to believe at first, it does make sense. We have exclusively been told that the reason Apple just added multitouch gestures for the iPad in the latest iOS 4.3 beta is because the iPad will be losing the home button. Yes, we are told that Apple, at some point in time, will remove the home button from the iPad’s design. Instead of button taps, you will use new multitouch gestures to navigate to the home screen and also to launch the app switcher.

That’s not all, however. In addition to the home button disappearing from the iPad, we’re told that this change will make its way over to the iPhone as well. Our source said Apple employees are already testing iPads and iPhones with no home buttons on the Apple campus, and it’s possible we will see this new change materialize with the next-generation iPad and iPhone devices set to launch this year.

Additionally, we’re told Apple’s popular photo-taking application, Photo Booth, will be appearing on the next iPad. It’s also very possible that we’ll see iLife apps for iOS unveiled around the iPad 2 release as well.

It has been said that Steve Jobs didn’t want any physical buttons on the original iPhone at first, and it looks like he may soon get his wish.

izvor
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 5
Kada planiraju da izbace novi iPhone? Tek sam ga uzeo,nece valjda skoro... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Da bih malo ohrabrio one koji imaju OS 4.2.1, ja sam apdejtovao moj iP4 i zatim sam uradio tethered JB na ovaj način How to Jailbreak Your iPhone 4 Using RedSn0w (Windows) [4.2.1]: link

Jedini "problem" je bilo to što sam posle JB-a morao nekoliko puta da bootujem telefon pomoću računara dok nisam ubacio must-have stvari iz Cydije koje zahtevaju reboot posle instalacije kao što su SBSettings i afc2add. Sada normalno koristim telefon, ubacio sam sve programe i igrice koje sam imao ranije, a malo sam se igrao i sa AirPlay funkcijom. To možete da pogledate na sledećem video klipu koji sam snimio sinoć:

Prva dva klipa (Garbage i Equals Three) su strimovana sa telefona na moj Mac mini iz YouTube aplikacije. "Equals Three" video je malo kočio zbog baferovanja pošto je strimovan u visokom kvalitetu.
Treći video (Blink 182) je strimovan iz Safarija sa DailyMotion sajta za iPhone.
Četvrti video (Shakira) je strimovan iz iPod aplikacije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Every man has but one destiny.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 322
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Apple iPhone 4s
Ardzuna, svaka čast na trudu, samo mi reci na koji se to način 'bootoje pomoću računara' ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Procedura za bootovanje preko računara je ista kao i prilikom JB-a, tj. instaliranja Cydije. Samo što sada ne treba da štikliraš "Install Cydia" nego treba da štikliraš "Just boot tethered right now" (kao na ovoj slici):

I dalje samo pratiš uputstva na ekranu: telefon treba da je ugašen ili da stoji samo jabuka na ekranu, zatim držiš prvo Power 2-3 sekunde, onda pritisneš i Home pa držiš zajedno Power i Home desetak sekundi i na kraju pustiš Power i držiš samo Home dok program ne počne da ubacuje limera1n. Ovo je u stvari uputstvo za ubacivanje telefona u DFU mode i treba samo da ga pratiš kako ti piše i odbrojava na ekranu. Kada Redsn0w počne da ubacuje limera1n, onda treba samo da sačekaš da se telefon bootuje i to je sve - dalje ga koristiš normalno i samo paziš da se baterija ne isprazni, a i ako se isprazni, onda ga ponovo bootuješ preko računara na ovaj način.
« Poslednja izmena: 14. Jan 2011, 07:10:11 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Da li si probao Find My iPhone?
Ja samo zbog toga cekam JB za 4.2.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Probao sam Find My iPhone pre 5 minuta i radi bez problema. Na 3GS-u sam locirao moj iP4 i evo kako to izgleda:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
MacOS X
Browser
iPhone 4.0.5
mob
Apple iPhone 4
Super!
Dobro je sto mozes da lociras telefon i sa PC ili MAC...
Kazu da ako si otvorio nalog sa iP4 4.2.1 besplatno, onda mozes da dodas jos uredjaje besplatno na isti nalog.
Probaj da li ce prihvatiti taj 3GS ako nema 4.2.1?

Hvala! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Nisam mogao da namestim da mi prikazuje i 3GS pošto na njemu imam OS 4.1, a izgleda da mora da bude 4.2.1 da bi radilo to praćenje uredjaja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Samsung S7 Edge
Alo narod,zna li neko kad cemo da mu ga damo po pravom otkljucavanju 4.2.1-ce ??? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.