Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179514 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 34
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone4
Neplaniram da vraćam na 4.1 (a realno i nemogu  Smile )
Sve mi je to konfuzno , dok se ne pozabavim konkretno sa tom tematikom ništa od toga posla .

Hvala na odgovoru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 5
Skidao sam neke programe za PC koji podrzavaju drag and drop interface ne bi li sebi olaksao zivot i zaobisao budjavi i Tunes medjutim sanse nema da startujem iPhone Explorer koji je inace freeware... Kako pokusam tako mi izbaci da je greska i sanse nema... popizdeo sam  Smile,skinem i iPhone browser koji je isto free ali opet se isto desava...  Smile ne znam da li ima veze sa tim sto mi je iTunes poslednja verzija ili sta vec...
Jel probavao neko ove programe ili imao slicna iskustva?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Probaj iFunBox
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iP5
Citat
Step 3: This step is applicable to iPhone 3GS, iPod touch 3G and iPod touch 2G (MC model) which have their SHSH blobs (ECID SHSH) saved on Cydia for the firmware you downgrading on.

Ovo me interesuje. Posto se ne spominje iphone 4.

Sto se BB-a tice, znam da ne treba da brinem prilikom upgrade-a(valjda one price o zakljucavanju simfree telefona nisu tacne), ali ne znam da li ce mi dozvoliti downgrade FW-a, ako imam "podignuti" bb. I jel bese tu ulogu igra ovo preusmeracanje na cydija server?
Taj tutorial je pisan kada iPhone 4 još nije bio ni u najavi pa se zato ne pominje, ali postupak je isti i za njega.
Još jednom ponavljam: pošto imaš sim free telefon, zaboravi na bb, na igra on tu nikakvu ulogu.

Skidao sam neke programe za PC koji podrzavaju drag and drop interface ne bi li sebi olaksao zivot i zaobisao budjavi i Tunes medjutim sanse nema da startujem iPhone Explorer koji je inace freeware... Kako pokusam tako mi izbaci da je greska i sanse nema... popizdeo sam  Smile,skinem i iPhone browser koji je isto free ali opet se isto desava...  Smile ne znam da li ima veze sa tim sto mi je iTunes poslednja verzija ili sta vec...
Jel probavao neko ove programe ili imao slicna iskustva?  Smile
Ako hoćeš da ubacuješ muziku bez iTunes-a, onda probaj CTManager.
A za obično pretraživanje, kopiranje, brisanje i ja preporučujem iFunbox ili iPhone Folders. Samo prvo treba da instaliraš afc2add iz Cydije da bi imao pristup celom fajl sistemu na ajfonu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 5
Nemam cydiju uopste,fw mi je 4.2...
Meni treba drag and drop program za sve,muziku,slike i klipove,da ih ubacujem u tel i da skidam sa njega na komp.
Postoji li tako nesto a da predhodno ne moram da instaliram neki program u telefon?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Gore pomenuti CTManager služi za takve stvari.
Download: link
« Poslednja izmena: 20. Jan 2011, 16:50:42 od Ardzuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 794
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 5
Hvala.odlican je za muziku ali kad prebacim slike na komp pise po sred slike da je trial verzija i da moram da kupim program.
U svakom slucaju podrzava drag and drop za muziku sto mnogo olaksava zivot,itunes ne mogu da svarim...
pozz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

tv izveštači izveštačuju izveštaj svakog dana

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 28218
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Apple iPhone 6
Forget the White iPhone 4, How About a Clear One?

Sure, in the past we’ve all had our choice of white or black when it comes to our favorite iOS powered device. With the iPhone 4, we haven’t been so lucky. For one reason or another, the white variant (the one I’ve always wanted) has been MIA, and from the factory, black is all that is available. While in the end this really isn’t a big deal at all (just buy the device and use it, darn it!… or customize it at ColorWare!), one iPhone user has taken things to the next level.

Check out the image above and the images below. One very crafty iPhone fan meticulously ripped his or her iPhone apart, and built a very custom transparent case to house it all. Very cool.

While I don’t advise anyone to attempt anything like this on their own (I’d destroy the device, for sure!), you have to give a *tip of the cap* and maybe even a *firm handshake* to the creator here. That’s some fine work. Very cool, indeed.

izvor

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

transparent-iphone-4-2.jpg
(42.71 KB, 461x615)
transparent-iphone-4-3.jpg
(31.35 KB, 461x615)
transparent-iphone-4-4.jpg
(31.57 KB, 461x615)
IP sačuvana
social share

jetra mi je propala, imam čir na crevu,
kamen je u bubregu, .ebem li mu kevu

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S7 Edge
Imam brate ajfon... Smile
Instaliro Jailbreak ,pa ga izbrisao..
Kako se napravi da u meni bude ikonica za telefoniranje?
Na Cydiji nisam pronasao pa sam se zato iznervirao i izbrisao sve
Imam fabricki otljucan pa mi se moze.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
MacOS X
Browser
iPhone 5.0.2
mob
Apple iP5
Nije mi baš najjasnije pitanje...
Hoćeš da zelenu Phone ikonicu prebaciš iz dock-a u meni, je li to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.178 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.