Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 4  (Pročitano 179015 puta)
Zvezda u usponu

...za tebe sam Shapke!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1658
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Ant.com
mob
Samsung , dobio od MTS-a
Na prošloj strani je Ardžuna postavio klip sa poređenjem kamera u 4G i Droid X , pre par strana je bilo poređenje sa kamerom HTC Evo telefona... ako to nije očigledno, ne znam šta je

ekran se, hvala Bogu, nije našao niko da ospori  Smile

i Mikele, nikada ne možeš u nešto biti apsolutno siguran, ali recimo da sam prilično prilično uveren da nisi koristio iPhone više od par dana u nizu. Zašto? Pa, recimo da nisam nijednom video da si osporio neku kritiku na račun iPhone-a, od kojih su neke bile da ne kažem glupe, a naprosto je nemoguće da za npr mesec dana korišćenja nisi našao ništa pozitivno u njemu... i da ne palimo dalje raspravu, izbegavam da reagujem na ovaj način, ali neki komentari koji se ostavljaju o iPhoneu naprosto ne mogu biti prećutani  Smile
IP sačuvana
social share
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.

Smoke-free with the eGo-T
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iP5
"Apple of My Eye" - kratki film snimljen sa iPhone 4 i editovan pomoću iMovie aplikacije

Link
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone
Apple Admits Problems With Exchange On iOS 4, Offers A Fix

This is interesting,.. I haven't had any issues with the iOS 4 upgrade and my Exchange account, but it seems I'm probably in a short list of lucky people because Apple has gone to the extent of posting a fix you can install on your iPhone to deal with any sort of issues in syncing mail, contacts or calendar.

According to Apple Support, the symptoms of the bug are: "Immediately after updating to iOS 4, some users may notice that Exchange ActiveSync Mail, Contacts, or Calendars do not sync, or sync very slowly. In addition, some Exchange Server administrators may notice their servers running slowly."

If you're dealing with this problem, access this post from Safari on your iPhone and download the profile app that will fix the amount of time your device will wait for the Exchange Server to respond.

While some of us are at it,.. How about some iOS 4.0.1 love huh Apple??

Thanks for the tip Joe.

Izvor
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone
Is the iPhone 4 having proximity sensor troubles?

The iPhone 4's massive launch hasn't been blemish free, with reports of spotty displays (which seem to have disappeared) and antenna woes being rather widely reported. Well -- it looks like it's possible there's another issue too -- this time with the proximity sensor. Now, we're no strangers to spontaneously turning on speakerphone with our faces (though admittedly our cheeks are pretty round), so it's hard to say if this is an iPhone 4-specific issue, but the mounting reports would suggest that it's possible the new handsets sensor is a little bit... over sensitive. Reported issues include accidentally disconnecting calls, throwing the speakerphone switch, and putting people on hold accidentally. What about you? Are you having problems with your iPhone 4's proximity sensor? Let us know in the comments.

Izvor
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko gubi,ima pravo da se ljuti...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3217
Zastava Trieste
OS
Windows XP
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple Iphone 4s
omg  Smile

No Flash support in the web browser
No true multitasking for all applications
SMS tones are still not customizable
No proper file browser or access to the file system
No USB mass storage mode
No Bluetooth file transfers to other mobile phones
No SMS/MMS delivery notifications
No DivX or XviD video support and no official third-party application to play that(znaci sve mora preko itunsa  Smile ??? )
The whole iPhone is too dependent on iTunes - you cannot add the same type of content (video, photos, apps) to the phone from two computers, a regular file management interface would have been much better

mora da je telefon besprekorno odradjen i kvalitetan(kao i svi apple proizvodi) al ovo je smejurija,kako oni loze narodne mase,kakva crna revolucija pa ovaj telefon ne poseduje neke osnovne stvari koje eto moja nokia n82 stara par godina ima ko koga ovde zajebava?  Smile

Za sve što si nabrojao postoje još za 3G(S) programi u Cydia repo-u. Pošto će, barem ovde, 95% ljudi koristiti telefone otključane sa nekih drugih mreža, a instaliranje te Cydie ide uz otključavanje, jedini problem će predstavljati onima koji ne znaju kako da instaliraju programe na svoje iPhone uređaje  Smile

Out-of-the-box varijanti iPhone-a se i nađe šta za prigovoriti. Kompletno odrađenom uređaju...mislim da nema ništa. Imao sam 3G, ekran mu je super, a ekran na 4G je nekoliko(!) puta bolji  Smile
kamera u 4G je porazila sve koje postoje na tržištu mobilnih telefona, i to ubedljivo...

Interesantno je da svo osporavanje iPhone uređaja potiče samo i isključivo od onih koji ga nemaju  Smile ja sam bio velik fan Nokia smart telefona, nekoliko sam ih promenio i bio prilično zadovoljan njima, ali zaintrigirala me tolika buka oko iPhonea pa sam krenuo da ga pljujem  Smile ali sam ipak pomislio da bi bilo bolje da ga prvo probam... Morao sam da ga prodam posle par meseci, jbg finansijske okolnosti (telefon koji sam polovan platio 330 evra, posle 4 meseca prodam za 310 evra, i to je verovatno zanemarljiv podatak  Smile) i evo bolujem svaki dan sa nekim Samsungom, dok ne sakupim pare da ga imam opet  Smile a verujem da će to biti baš ovaj, 4G  Smile
ajde napravi listu,svih programa koji eto dopunjavaju ove neverovatne bazicne nedostatke  Smile

e al reklama znaci covek da ne poveruje,pricaju ljudi o video call kao wooow never seen before ahahaha  Smile a ono tehnologija vidjena pre 10 godina ,koja je propala jer ljudi to nisu koristili ...i eto na sta milione komada u roku od par dana prodase ,e stvarno svaka im dala  Smile
IP sačuvana
social share

dno dna-ŠIPNIJA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
A zamislite da neki drugi OS ne može te osnovne funkcije po defaultu a da iOS može kako bi onda trolovali Apple fanboys.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone
A zamislite da neki drugi OS ne može te osnovne funkcije po defaultu a da iOS može kako bi onda trolovali Apple fanboys.

Ne bi mogli da zivimo od njih  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ni jedan telefon nije idealan, a mnostvo stvari koje poseduje neki telefon se ni ne koristi, tj. zavisi od korisnika, sta je njemu potrebno na telefonu. Ja jesam Apple fan, ali ja na telefonu svaki dan koristim Phone, Messages, iPod, Weather, nekad proverim Facebook, Twitter, MSN, a Kameru i GPS koristim npr. jednom nedeljno. Igrice i ostalo uglavnom upalim jednom nakon instalacije pa one ostanu da bleje na telefonu dok ih ne izbrisem. Znaci meni je iPhone idealan telefon, a veliki razlog kupovine je izgled, i naravno jabucica.
evo i odgovora na one nedostatke...
No Flash support in the web browser - jeste glupo, ali imam CloudBrowse kad mi treba neki sajt da vidim
No true multitasking for all applications - jos bolje, jer stedi bateriju. Od kad sam stavio iOS4 na fon, drzim nekoliko aplikacija u memoriji, koje se po pokretanju mnogo brze pokrecu...
SMS tones are still not customizable - glupo je sto nema, ali kome treba znace da instalira iz Cydie
No proper file browser or access to the file system - nepotrebno
No USB mass storage mode - ima app za to, ali svako danas ima flash...
No Bluetooth file transfers to other mobile phones - iBlueNova, radi savrseno, sa odlicnim file browserom ugradjenim...
No SMS/MMS delivery notifications - nikad ni na jednom fonu nisam ovo koristio, ali ima app i za to
No DivX or XviD video support and no official third-party application to play that - ja nikad ne bih mogao da gledam film na telefonu...kad mi se gleda film, skinem i odgledam ga na kompu...
The whole iPhone is too dependent on iTunes - veeeliki minus, ali vremenom se naviknes
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.86
mob
Apple iPhone
veliki razlog kupovine je izgled, i naravno jabucica.

Sminka Smiley Dobro je da priznajes, to se ceni  Smile  Znamo mi da je to kod velike vecine glavni razlog.
Da znam, rekao bih ti na grckom  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 00:04:06 od Mikele »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1490
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Apple iPhone 4S 16GB
ne znam ni ja  Smile
ma smesne su mi ta poredjenja telefona, koji je bolji i to... svako uzima telefon koji njemu vrsi odredjeni posao, a iPhone meni super sluzi i ne treba mi drugi... samo mi treba da MTS uvede vise internet dodatak kao sto ima telenor Smiley
...a to sto se najvise prica o iPhone-u je zato sto Apple zna to dobro da izreklamira, plus Apple fanovi koji bi kupili sve sto ima jabucicu (medju kojima sam i ja  Smile )...
« Poslednja izmena: 30. Jun 2010, 00:11:17 od kocka90 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 77
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.