Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Apple iPhone 2G/3G/3GS pitanja i odgovori  (Pročitano 252534 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
mob
HTC One
Ljudi, sta moze da bude problem?

Reinstalirao sam komp i sada mi ni jedan browser/program ne radi, odnosno ne mogu da pristupim telefonu (Iphone 2g)... ni Winscp, ni Iphone tunnel, ni Iphone browser, ni Disc Aid? Nece da se poveze i tacka.

Naravno da na mobu imam instaliran OpenSSH... naravno da sam za svaki slucaj iskljucio Kav i firewall... u winscp uneo ispravne podatke... restartovao komp za svaki slucaj... probao jos svasta ali ni jedan program i dalje nece da se poveze.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
i-Phone 3GS ako je telefon Jailbreak dal ce to izgubi ako se uradi Reset All Settings

Koristim Software Verzion 4.3.3.Dali neko koristi 5.0 i kakvo je njegovo iskustvo i dal je preporucljivo na 3GS da se ubaci 5.0 ili ne
« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 09:34:22 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.102
mob
Apple iPhone 4
Nemoj NIKDA uraditi Reset All Settings na Jailbreakovanom telefon jer nece vise da ti se pokrene posle restarta pa ces morati ponovo da mu ubacis firmware. Uglavnom nemas potrebe da to uradis jer iPhone se ne usporava kada instaliras vise programa, jedino da ne  preterujes sa neproverenim Cydia programima, njih izbegavaj, ali sa appstore/installous instaliras sve sto  hoces, takodje nema potrebe nijedan program rucno da gasis.

iOS5 radi lepo na 3GS, ali problem je sto dobar JB jos nije izasao za iOS 5, jedino ako imas telefon koji ima stari boothrom, za njega postoji pravi unthethered JB. Moj brat ima stari boothrom na 3GS i ubacio sam mu iOS5 i radi lepo, isto kao i iOS4.x.

Moja je preporuka da ako nemas stari boothrom da sacekas sa update-om na iOS5 dok ne izadje unthetered JB za iOS5.

Ovde imas objasnjeno kako da proveris koji boothrom imas na 3GS:
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10301
http://www.redmondpie.com/how-to-check-iphone-3gs-bootrom-iboot-version/

P.S. Da li imas sacuvan SHSH za iOS 4.3.3?
proveri u cydia

P.S.S Takodje bitna stvar je da ako nemas simfree telefon, da ne uradis update sa zvanicnim firmware-om koji apdejtuje baseband, vec koristi redsn0w ili PwnageTool da bi napravio custom firmware koji ne apdejtuje baseband i unlock (ultrasn0w) ce ti i dalje raditi nakon upgrade.
« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 10:46:41 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Dakle ja sam proverio kakav Boothrom i kod mene nije 359.3 ili 359.3.2 ,nego neki druge broeve ,,ali nisam nigde nasao da pisuje BOOT nego neki IMEI i druge slova i brojeve ali BOOT nigde,,

SHSH ja nisam sacuvao ali instalirao sam program na telefonu iSHSH kada sam startovao  kod opciju Via Cydia nije imalo nista pa ja sam kliknuo na njega on se stiklirao pa onda sam pritisnuo Save

onda ugem u Manage SHSH i vidim nekakve brojeve

Ali kada Startujem Cydia ne vidim da imam BackUp kod Cydia

a takoge kod ovaj PC Suite for iPhone sto ja koristim vidin da je Automacki na PC napravio neki SHSH BackUp ,,ali saznam sta se desava sa ovaj SHSH dal imam BackUp ili Nemam  Smile

a kako da proverim dal je SIM Free  Smile ili dal je dekodiran ili ne,,ali jedno je jasno da sve SIM kartice mogu da Rade
« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 19:18:32 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.102
mob
Apple iPhone 4
Da li si ubacio telefon u DFU mode da bi video koji boothrom imas?

Da vidis da li je simfree ili nije, idi u Cydija-Manage-Packagers i proveri da li je instaliran ultrasn0w. Ako jeste onda znaci da nije simfree nego je otkljucan  sa ultrasn0w.
Takodje idi u glavni Settings-General-About i kazi sta ti pise pod Modem Firmware?

Imas sacuvan i za 4.3.3 i to znaci da mozes uz TinyUmbrella da se vratis na 4.3.3, pogledaj obelezio sam na tvom screenshotu:
« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 19:45:34 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Da li si ubacio telefon u DFU mode da bi video koji boothrom imas?

Da kao sto je na linku sto si mi dao  Smile

Ima instalirano ultrasn0w ,,a kod Settings-General-About-Modem Firmware je 06.15.00

« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 20:03:55 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.102
mob
Apple iPhone 4
Telefon ti nije simfree i u njemu je ubacen baseband od iPad (6.15) da bi ga otkljucali sa ultrasn0w, i velike su sanse da ti GPS nece raditi kako treba zbog tog basebanda. Dobra stvar  je sto ces uvek moci da ga otkljucas sa ultran0w, ali za svaki update moras da koristis custom firmware, ne direktno onaj sa sajta. Moguce da ce se naci nacin kako da ubacis baseband od iPhone u njemu nazad ali za sada to nije moguce.

Da bi usao u DFU mode, konektuj telefon na PC,
1) ugasi ga,
2) pa onda pritisni Power dugme 2 sekunde (ono dugme gore gde se ukljuduje telefon),
3) onda nastavi da drzis to dugme pritisnuto + pritisni Home dugme (ono veliko okruglo dugme napred) jos 10sekundi,
4) pusti Power dugme ali nastavi da drzis Home dugme jos 15 sekundi

Kada si u DFU mode treba da ti je ekran crn.

P.S. Ali nemoj da se opterecujes sa time, koristi telefon jer imas bezbroj aplikacija i igrica na appstore ili installous i   nece ti dosaditi dok ne izadje JB za iOS 5 ako imas nov boothrom. Smiley
« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 20:44:49 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Uspeo sam i Imam 359.3.2

Sta je Tuje Ostajem zasada ovako kako sto je  ,jer da se Upoznam malo vise da ne Sjebem nesto nabrzaka...

Rekao si App Store pa nemogu da se Logujem jer Trazimi Bankovnu Karticu da ubacim ,,a ja to ne zelim,mozda ima neki drugi nacin

matrix777 Mnogoti Hvala na Infoss  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 27. Okt 2011, 21:48:35 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Apple iPhone 4
Evo imas ovde objasnjeno kako da napravis nalog na appstore bez kreditne kartice.
Mozes i na telefonu direktno ili ako hoces na PC u iTunes, klikni samo na link koji te zanima:
http://support.apple.com/kb/ht2534
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 13:45:31 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.52
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Jos jednom Hvala Mnogo ,,Isprobacu ovako pa videcu sta ce da bude  Smile

Malo Kasnije,

Nisam mogao da se registrujem bes kartice za Makedoniji Jednostavno nije bila ona opcija za None ,,pa sam uspeo sa US tamo je bilo opcija None pa sam ubacio neke ulice u ameriku i neki telefonski broj americki i sada je sve Ok

jos Jednom Mnogo Hvala
« Poslednja izmena: 28. Okt 2011, 17:59:16 od aco_kuna »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 95
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.