Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Апологетика - докази за постојање Божије  (Pročitano 220540 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ma u doba Isusa je bilo desetine ustvari oko tri stotine pravaca i hiljade proroka samo u Jerusalimu ,to im je bio biznis isli su i pricali price ,radili isceljivanje ,bavili su se magijskim trikovima i meditacijom u zamenu za hranu ili milostinju . Mozak ,Srce ,Telo i Inteligencija postoje ,Um ima svesnost kroz koju funkcionisemo na svakodnevnoj bazi ali kad se odmaramo oderedjena hemikalija seratonin pocinje proizvodnju sa dolaskom noci zato sto je mozgu i celom ljudskom telu neophodan odmor .Podsvest odakle dolaze snovi su nacin odmora .
U ekstrimnim situacijama ,previse vrucine ili odredjene dijete moguce je izazvati halucinacije i za to je odgovoran isti deo mozga .Na Vrhu tvog temena je pocetak dela mozga koji se proteze sredinom tvoje glave u obliku tankog ovalnog lista koji je odgovoran za to koliko si religiozan ili ne .Blagom elektricnom stimulacijom moguce je stimulisati i izazvati vrlo snazno osecanje prisutnosti "vise sile" ili Andjela pa i Boga ,naravno sve je hemija i svo tumacenje takvog iskustva desava se putem obadve hemisfere mozga Desnoj kojom racionalizujemo stvari i Levom koju koristimo u molitvi.

Dusa je samo Fenomen koji su ljudi izmislili da objasne i naprave most izmedju stvarnosti i maste .
Dusa ne postoji i ne moze biti dokazana fizicki ili psihicki .

Nije Bog rekao" zivecu a necete znati da postojim " vec je rekao pisac tog teksta ,obican covek.
Sva prorocanstva su pisana od obicnih ljudi verovatno svestenika ,
Stalno su bila prorocanstva o kraju sveta proistekla iz secanja i prica prirodnih katastrofa ,
Stalno su bile price o pocetku i nastanku sveta i coveka ,svaka kultura i religija ima svoju ,
A one kulture koje nisu imale svoje price su usvojile tudje ili lepse ,bolje definisane price koje su u to vreme imale nekakvog smisla ,Ali ne danas ,ovo je 21 vek ,standard Bozijeg karaktera iz biblijskih vremana je daleko prevazidjen i nije vise prihvatljiv, vec je divljak bez jasnog cilja koji je izgubio objektivnost svog eksperimenta .

Postoji velika verovatnoca da u ovom Univerzumu postoje fizicki i psihicki mocnija bica nego sto je covek ,
Ali njih ne bi zvao Bogom .
Isus nije bio prorecen kao prorok nego kao osoba koju ce njegov narod da prezire, odbaci i ubije bez ikakve krivice.
Dusa je zivot zivog bica a ne nekakav fenomen, energija koja je prisutna u zivom bicu od prvog do poslednjeg udaha vazduha.
Pisci prorocanstava govore da im je Bog dao ta prorocanstva, ako se tebi to ne dopada nemoj obracati paznju.
Prorocanstva nisu dokaz postojanja Boga, ona su samo dokaz da je neko nekad davno rekao da ce se nesto desiti. Dolazak Boga se po tim prorocanstvima nije jos desio, tako da nemozemo govoriti da li su ta prorocanstva istina ili lazi. Prorocanstva govore o dva dolaska, dolazak Isusa ( "Sina Bozijeg" ) i dolazak nekoga ( "Oca/Gospoda Boga ), u prorocanstvima ne postoji "drugi dolazak Isusa".
Bas kao sto je pisac serije "3rd Rock from The Sun" opisao situaciju da duh vanzemaljca upravlja telom coveka, isto tako pisci scenarija o Bogu govore o otelovenju/inkarnaciji vanzemaljskog duha u dva razlicita coveka u razmaku od 2000 godina.
Taj vanzemaljski duh Isus je objasnio kao onaj koji je od "visih", Jovan 8:23 " I reče im: Vi ste od nižih, ja sam od viših; vi ste od ovog sveta, ja nisam od ovog sveta. "
U isto vreme Isus je bio obican covek, bas kao sto je to i taj Gospod Bog cije ime samo On zna.
Ti ne znas nista o bicima sa drugih Planeta i njih verovatno ne zanima kako bi ih ti zvao. Otprilike kao sto zivotinje ne zanima kako ih mi zovemo.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
eyepheelYU

Samo se u jednoj stvari slazem a to je ,Isus je bio obican covek .
Kad bi danas poceo da prica u trecem licu sa svojim nevidljivim tatom  odmah bi mu dali prognozu Sizofrenicara .

Shvatio sam da si ti nista drugo nego samo OBICAN VERNIK , 

1. Verujes da su reci napisane u Bibliji moguca istina ,
2. Verujes u postojanje nekakvog biblijskog Boga ,
3. Verujes u postojanje duse .

Samouveren si da si u pravu uprkos pet hiljada drugih religija u koje ljudi veruju i smatras sve druge koji se ne slazu sa tobom da grese . Odakle ti ideja da bilo sta u Bibliji predstavlja istinu .
Svako ko ne veruje poput tebe ti moze kazati "ovo je samo fikcija necije maste".
"Ne Vredi Slepcu Pricati "     

"Nema drugog dolaska Isusa na zemlju ?"
Pa nije bilo pomenuto u Starom zavetu ali u Svetom Pismu je posle smrti Isusa lepo napisano(propaganda)
Procitaj Jovanovo otkrovenje i pasus o ponovnom spustanju Isusa sa neba,kako jase belog konja i komanduje armijom. Prvi put je ispusio .Koji god "boziji duh" da je bio u njemu i pricao mu sta da radi i kako opasno ga je zajebao i lisio zivota sasvim nepotrebno.
Nepotrebno jer nista nije postignuto ,osim pokusaja ispunjenja tamo nekog prorocansva iz religijskih potreba ?
Nije bilo nicijeg bozijeg u tom cinu ,cista ludost .
On je svesno isao da bude kaznjen ,hteo je da bude marta ,mogu svi teolozi sveta da kenjaju da to nije bila njegova nego bozija volja ali to je laz on je bio obican covek zaludjen glupostima iz starog testamenta  .
Hteo je parce besmrtnosti,

Hoces li reci sta je Bozija poenta ili cilj ?
Da dodje i da pobije dve trecine ljudi zato sto ga se ne plase ili veruju u njega da bi stvorio Raj na zemlji?
Mozda ,ali cemo bar mu dati dobru borbu, alien fucking freek.
Nista od recenog ili navedenog u bibliji nema nikakve svrhe ili vaznosti za milijarde ljudi koji zive na ovoj planeti ,

Naravno vecina celog tog teksta je izmisljotina ,pisana sa namerom utemeljenja verske organizacije .

Kazes "Vanzemaljski duh" pa ne postoji nista bozansko u tome ,energije univerzuma su samo deo prirode .
Vanzemaljci su vanzemaljci manje ili vise napredni .
Ukoliko se recimo na primer pojave vanzemaljski entiteti u obliku nekakvog Isusa i Boga i Sotone ili Zveri
znajuci tebe verujem da ljudska rasa moze biti toliko glupa da se okrenu jedni protiv drugih .
A moguce je da smo vec infiltrirani sa neljudima ,zbog i treba imati cip za svakog stanovnika
zbog bezbednosti ove planete ,jedan jezik za sve da se razumemo ,jednu vladu koja ce prevazici predrasude i iskoreniti glad i zedj i bedu i koja ce imati jasne ciste objektive i sredstva za unapredjenje cele planete i ljudskog covecanstva .

Od Boga nema ni kurca videli smo iz Biblije i Kurana taj scenario gde se blagostanje mora platiti zrtvom i krvlju  ,
Bog je prevazidjen moralnom etikom modernog coveka ,nikada u ljudskoj istoriji nije bio laksi zivot na ovoj planeti .
Bio bi ti jos lepsi samo da si zavrsio srednju skolu .

« Poslednja izmena: 17. Jul 2011, 15:20:02 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
eyepheelYU

Samo se u jednoj stvari slazem a to je ,Isus je bio obican covek .
Kad bi danas poceo da prica u trecem licu sa svojim nevidljivim tatom  odmah bi mu dali prognozu Sizofrenicara .
Njega i jesu proglasili za sizofrenicara i predali ga rimljanima da ga ubiju. ( tako pise u jevandjeljima )
Citat
Shvatio sam da si ti nista drugo nego samo OBICAN VERNIK , 

1. Verujes da su reci napisane u Bibliji moguca istina ,
2. Verujes u postojanje nekakvog biblijskog Boga ,
3. Verujes u postojanje duse .
Nisi nista shvatio posto nisam nikakv vernik. Ne, znam da je tumacenje onoga sto je napisano u bibliji istina koja se nalazi u stvarnosti koju svi znaju. Nemam nikakvo verovanje u postojanje bilo cega sto se nikada nije desilo ili za cega ne postoji dokaz postojanja. Dusa je sinonim za zivot zivog bica. Svi normalni ljudi znaju da ziva bica imaju zivot, da je za odrzavanje tog zivota potrebna energija i ako im se za taj zivot ne svidja sinonim 'dusa' ne treba da ga koriste.
Citat
Samouveren si da si u pravu uprkos pet hiljada drugih religija u koje ljudi veruju i smatras sve druge koji se ne slazu sa tobom da grese . Odakle ti ideja da bilo sta u Bibliji predstavlja istinu .
Svako ko ne veruje poput tebe ti moze kazati "ovo je samo fikcija necije maste".
"Ne Vredi Slepcu Pricati " 
Znam da govorim samo o onome sto postoji. Znam da sve religije govore o necemu za cega ne postoje dokazi. Nijedan covek nije u pravu i ne gresi zbog onoga sto kaze i zbog onoga sto radi, svi su morali da govore sta govore i da rade to sto rade.
Biblija govori da se covek radja, zivi i umire, ako to ne predstavlja istinu, sta je onda istina ?
Nemam nijedno verovanje i svaka osoba zdravog razuma zna sta je stvarnost a sta su bajke.   
Citat
"Nema drugog dolaska Isusa na zemlju ?"
Pa nije bilo pomenuto u Starom zavetu ali u Svetom Pismu je posle smrti Isusa lepo napisano(propaganda)
Procitaj Jovanovo otkrovenje i pasus o ponovnom spustanju Isusa sa neba,kako jase belog konja i komanduje armijom. Prvi put je ispusio .Koji god "boziji duh" da je bio u njemu i pricao mu sta da radi i kako opasno ga je zajebao i lisio zivota sasvim nepotrebno.
 Nepotrebno jer nista nije postignuto ,osim pokusaja ispunjenja tamo nekog prorocansva iz religijskih potreba ?
Nije bilo nicijeg bozijeg u tom cinu ,cista ludost .
On je svesno isao da bude kaznjen ,hteo je da bude marta ,mogu svi teolozi sveta da kenjaju da to nije bila njegova nego bozija volja ali to je laz on je bio obican covek zaludjen glupostima iz starog testamenta  .
Hteo je parce besmrtnosti,
Isus, proroci starog zaveta i Otkrivenje govore o drugom dolasku Duha koji je Duh Istine, ali ne u istom telu.
"Hriscanska" religija to zeli da predstavi kao drugi dolazak Isusa, zato je u jevandjelju Luke a kasnije i Marka
izmisljeno nekakvo "fizicko samolansiranje" Isusa u atmosferu.
Tako je, Isus jeste zrtva sile koja je do sada sve koje je ubila zajebala, a ne samo Isusa.
Ja sam isto rekao da Isusova smrt nije nista postigla za sve one koji su umrli pre njega i posle njega. Prorocanstvo pise da je ta smrt postigla nesto samo za one koji nece umreti.
U prorocanstvu pise da je Isusova zrtva Bozija Volja, a u jevandjelju pise da je Isus znao da je njegova smrt Bozija Volja, kome se to ne dopada ne bi sa tim pisanjem trebali da se zamaraju.
Citat

Hoces li reci sta je Bozija poenta ili cilj ?
Da dodje i da pobije dve trecine ljudi zato sto ga se ne plase ili veruju u njega da bi stvorio Raj na zemlji?
Mozda ,ali cemo bar mu dati dobru borbu, alien fucking freek.
Nista od recenog ili navedenog u bibliji nema nikakve svrhe ili vaznosti za milijarde ljudi koji zive na ovoj planeti ,

Naravno vecina celog tog teksta je izmisljotina ,pisana sa namerom utemeljenja verske organizacije .
Nista ja ne govorim nego sam rekao sta su rekli proroci, a rekli su da ce se u jednom narodu pojaviti covek koji ce one koje je on odredio spasiti smrti i vecno ziveti na ovoj Planeti.
Ako je za tebe to glupost zasto si u nemogucnosti da na to ne obracas paznju i ostavis na miru one koji misle da je to zanimljiv scenario ?!?
Raj na Zemlji vec postoji, licno sam video neke lokacije koje bi mogao tako da nazovem.
Nije mi jasno za kakvu se ti borbu spremas ? U bibliji nije opisana nikakva borba izmedju coveka i smrti ili coveka i vecnog zivota.

Vise nego ocigledna jeste stvarnost u kojoj su mnogi ljudi zahvaljujuci mogucnoscu da se biblija pogresno shvati na ovaj ili onaj nacin zradili jako puno para od svih onih koji su bili jako naivni da poveruju u te bajke koje su kreirane na osnovu laznog tumacenja biblije.
Citat
Kazes "Vanzemaljski duh" pa ne postoji nista bozansko u tome ,energije univerzuma su samo deo prirode .
Vanzemaljci su vanzemaljci manje ili vise napredni .
Ukoliko se recimo na primer pojave vanzemaljski entiteti u obliku nekakvog Isusa i Boga i Sotone ili Zveri
 znajuci tebe verujem da ljudska rasa moze biti toliko glupa da se okrenu jedni protiv drugih .
A moguce je da smo vec infiltrirani sa neljudima ,zbog i treba imati cip za svakog stanovnika
 zbog bezbednosti ove planete ,jedan jezik za sve da se razumemo ,jednu vladu koja ce prevazici predrasude i iskoreniti glad i zedj i bedu i koja ce imati jasne ciste objektive i sredstva za unapredjenje cele planete i ljudskog covecanstva .

Od Boga nema ni kurca videli smo iz Biblije i Kurana taj scenario gde se blagostanje mora platiti zrtvom i krvlju  ,
Bog je prevazidjen moralnom etikom modernog coveka ,nikada u ljudskoj istoriji nije bio laksi zivot na ovoj planeti .
Bio bi ti jos lepsi samo da si zavrsio srednju skolu .
A kada sam ja uopste i koristio rec "bozansko" za bilo sta ?!?
Ne znam apsolutno nista o vanzemaljcima niti sam o njima rekao bilo sta. I nikada nista nisam rekao u "sta bi bilo kad bi bilo" ili "sta ce biti ako bude bilo".
I nikada poput tebe nisam govorio sta bi trebalo uciniti sa covecanstvom.
Ne znam koliko puta treba da ponovim da su svi imenovani "bogovi" - fantazija ?
Meni zivot nije bolji mogao da bude zahvaljujuci svim skolama kroz koje sam prosao, makar one i bile komunikacija sa nekim prepotentnim narcisoidnim idiotom.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
mob
Apple 
Sad je dusa sinonim za zivotnu energiju ?
eyepheelYU

Sta ti bi l?
Sad ne verujes u Boga ?
Sad nisi Vernik ?
Sad su svi imenovani bogovi  fantazija ?

Pregledaj malo tvoje postove iz zadnje dve nedelje imas puno gresaka koje protivrece tvojim tvrdnjama .

A sada jedan dva bisera od tebe koje moram da citiram

"Meni zivot nije bolji mogao da bude zahvaljujuci svim skolama kroz koje sam prosao"

i sledeca recenica jasno to dokazuje

"Svi normalni ljudi znaju da ziva bica imaju zivot"

Smile Smile Smile Smile Smile Smile 

Dzaku prvaku mislim da ni nenormalni ne bi imali poteskoce sa tom definicijom  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 17. Jul 2011, 20:09:04 od Alex616 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Nokia Luvmya 520
Sad je dusa sinonim za zivotnu energiju ?
eyepheelYU

Sta ti bi l?
Sad ne verujes u Boga ?
Sad nisi Vernik ?
Sad su svi imenovani bogovi  fantazija ?
Ne "sad", to sam uvek govorio. Nista mi ne bi. Nikada nisam verovao u Boga, nikada nisam bio vernik. Oduvek su imenovani bogovi - fantazija.
Citat
Pregledaj malo tvoje postove iz zadnje dve nedelje imas puno gresaka koje protivrece tvojim tvrdnjama .
Sve je stvar tvog pogresnog shvatanja onoga sto sam rekao, nema nikakvih protivrecnosti u bilo cemu sto sam rekao.
Citat
A sada jedan dva bisera od tebe koje moram da citiram

"Meni zivot nije bolji mogao da bude zahvaljujuci svim skolama kroz koje sam prosao"

i sledeca recenica jasno to dokazuje

"Svi normalni ljudi znaju da ziva bica imaju zivot"

Smile Smile Smile Smile Smile Smile 
Tako je iskustvo ( koje se u slengu mnogih jezika zove "skola" ) me je naucilo da moj zivot nikada nije mogao da bude bolji i da je za mene najbolji moguci.
Tako je svi normalni ljudi znaju da ziva bica imaju zivot, i kakve veze ta konstatacija ima sa ovom prbvom izjavom, kako uopste te dve recenice mogu da dodju u sukob ?!?
Citat
Dzaku prvaku mislim da ni nenormalni ne bi imali poteskoce sa tom definicijom  Smile Smile Smile
Izvini ali ne razumem sta si ovde rekao osim da si djaka nazvao dzak.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
I jos jedan primer:

Bog nije oduvek postojao. Jer kad bi se vracali u proslost od dana danasnjeg nikad ne bi dosegnuli beskonacnost ma koliko se trudili. Jedan entitet tako nikad ne bi mogao da postoji oduvek, jer nikad ne bi dosao do danasnjeg dana jasuci na talasu vremena, zasto? Pa zato sto je to beskonacno.

S druge strane ako je i on nastao jednom, nekad davno, morao je da prodje kroz proces evolucije, od primitivnog oblika do ovog oblika u kakvom ga danas zamisljaju vernici. Posto je evoluirao kao i sve ostalo, zasto ga zvati bog uopste odnosno klanjati mu se?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50137
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
I jos jedan primer:

Bog nije oduvek postojao. Jer kad bi se vracali u proslost od dana danasnjeg nikad ne bi dosegnuli beskonacnost ma koliko se trudili. Jedan entitet tako nikad ne bi mogao da postoji oduvek, jer nikad ne bi dosao do danasnjeg dana jasuci na talasu vremena, zasto? Pa zato sto je to beskonacno.

S druge strane ako je i on nastao jednom, nekad davno, morao je da prodje kroz proces evolucije, od primitivnog oblika do ovog oblika u kakvom ga danas zamisljaju vernici. Posto je evoluirao kao i sve ostalo, zasto ga zvati bog uopste odnosno klanjati mu se?

Бог је Творац универзума. Па према томе и простора и времена. Баш зато што вријеме нема почетка морао је неко да га створи. То је и логички доказ о праузроку. Уколико нема Створитеља нема ни творевине а самим тим ни нас и нашег Универзума.

Мени је у реду када се неко труди да размишља "својом главом". Али је глупост контрирати познатим истинама само да би се стекао утисак да ето имаш "слободан ум" који је у ствари егоистична табулараза.
« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 15:26:42 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
I jos jedan primer:

Бог је Творац универзума. Па према томе и простора и времена. Баш зато што вријеме нема почетка морао је неко да га створи. То је и логички доказ о праузроку. Уколико нема Створитеља нема ни творевине а самим тим ни нас и нашег Универзума.

Мени је у реду када се неко труди да размишља "својом главом". Али је глупост контрирати познатим истинама само да би се стекао утисак да ето имаш "слободан ум" који је у ствари егоистична табулараза.

Poznate istine? Mislis bajke o postanku svemira?

Ne mora da ima tvorca. Eto svemir postoji, pa nema tvorca.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50137
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Poznate istine? Mislis bajke o postanku svemira?

Ne mora da ima tvorca. Eto svemir postoji, pa nema tvorca.

Ово је брате тема о апологетици. Ако немаш ништа паметно да кажеш зашто је пуниш празним порукама? Има милион других тема на којима можеш да пишеш. Ово је била баш прегледна тема док ликови као ти нису почели да спамују.  Smile
« Poslednja izmena: 04. Avg 2011, 16:00:32 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
Samsung S7
I vracamo se na temu

Da postoji bog ne bi bilo vas - vernika.

Jer svi znamo da recimo struja postoji, i da posto to svi znamo nema vernika u struju. Jednostavno znas da postoji.

Ukoliko neki naivko ne zna da struja postoji, a on lepo gurne dva prstica u steker i voila ima besplatni dokaz.

Da bog postoji svi ljudi bi znali da postoji. Znali bi i ne bi postojali vernici nego lepo naucnici tj. oni koji to proucavaju kao sto se recimo struja danas proucava u skolama.

S druge strane bog ne postoji, pa dokaza o njemu nema. Postoje samo vernici koji misle da postoji.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 119
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.