Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Апел српској јавности поводом тзв. Резолуције о Сребре  (Pročitano 19279 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
nema nista od toga sto vi pisete
u deklaraciji treba da stoji rec genocid, da se mi od toga ogradjujemo i da to cinimo zbog nas
tacka i necu vise nikog da sam video da pise nesto protiv
Како ви муслимани да се ограђујете од тога?

prvo nema potrebe da mi persiras
drugo ti si zilot, sto si i sam priznao i sta sada hoces da ti kazemo? ako smo mi srbi za osudu genocida, sta sada ti imas tu protiv

nema nista od toga sto vi pisete
u deklaraciji treba da stoji rec genocid, da se mi od toga ogradjujemo i da to cinimo zbog nas
tacka i necu vise nikog da sam video da pise nesto protiv
Cekaj malo koliko je ljudi pobijeno u Srebrenici  1995 godine

najmanje 8000
Gdje su ti tih osam hiljada?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
U ime buducnosti nase dece, u ime proslosti nasih predaka treba osuditi genocid u srebrenici
Клићо, мани ме се патетичних речи... Србија нема потребе да осуђује или сребренички злочин, а поготово не као геноцид,  јер би се тиме дало зрно легитимитета нетачним тврдњама да је Српска геноцидна творевина. Установљење те тврдње за чињеницу је корак ка гашењу Српске.

А што се самог злочина тиче, сви нормални људи га осуђују, врло свесни да је он ипак одмазда за бесомучно убијање Срба претходних година на том простору. И не заборави, Срби су побили део мушкараца (многи мушкарци су страдали и у борбама са Србима или у међусобним борбама), а жене и децу су (формално чак уз њихову сагласност) евакуисали из подручја борбених дејстава. Док муслимани нису бирали шта ће српско убити и запалити.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
pa valjda je neka ceta u doboju formirana i od srba, pogotovo ako je VRS u pitanju.
ako su privedeni bez pravnog osnova odnosno bez prethodne obaveze da se odazovu pozivu onda imaju pravo na odstetu
sto se tice doboja nije mi jasna ta logika po kojoj neko smatra da bi doboj bio srpski da nisu bili u vojsci. logicna bi bila suprotna logika - da nas je bilo manje, teze bi i ratovali

Ma ја не знам како тако размишљаш.Наравно да није.
У Добоју смо ми дали оружје муслиманима па нека се сами убијају између себе,а нас је било само
250 конташ.
Ми смо прије свега поштивали српска људства права па је у војску ишло само нас 250 како би нам
се могло удовољити у нашим захтјевима и то:
1.Да нас не буде прије 10:00;
2.Да између сваког србина стоји бар по 100 муслимана како би нас штитили од гелера;
3.Да хрвати током нашег чувања линије не нападају (посебан договор из Карађорђева);
4.Уколико непријатељ буде нападао да нас обавијести бер 72 сата унапријед како би срби
   могли правовремено отићи на одсуство док муслимани и хрвати Војске Републике Српске
   не побију све припаднике ХВ и АБиХ;
5.Да све политичке одлуке које Караџић буде доносио мора прво размотрити са нама или
   га по Закону о српским добровољцима он замијењује са једним од нас (најмлађим јер
   на млађим свијет остаје).
6.Храна се спрема искључиво у најближем РИЦ-у и не старија од 15 минута мора бити
   сервирана у објекту који ВРС мора изградити за потребе срба који су припадници исте
   наравно са климом и температуром од 22 степена целзијуса.

Ето видиш зато смо ми наоружали муслимане јер није било више новца да би свим србима
могло бити испуњено горе наведено.
Јеси ли сада схватила како је то функционисало,а не као што ти мислиш да смо ми нешта
учинили нажао муслиманима и хрватима.
Не траже сада они паре што су били у војсци јер су накнадно позвани већ из разлога што
нису била дата загарантована права горе наведених тачака која смо нас 250 имали,а њима
сада криво.
Био би Добој српски и без нас у војсци јер смо ми имали провјерене муслимане који су нама
бранили Добој од АБиХ као и хрвате обрнуто зависи ко је када нападао наравно да смо ми били
на одсуству.Конташ ти мене сада када ја теби тврдим неке ствари а ти неповјерљиво одмахујеш
главом на шта сам ја мислио.Они су суицидни то је суштина.
То је одговор на твоје питање на почетку твога поста а које је било чек,чек да пронађем....
.......јебем ли га гдје је..............а ево га:pa valjda je neka ceta u doboju formirana i od srba, pogotovo ako je VRS u pitanju.
ako su privedeni bez pravnog osnova odnosno bez prethodne obaveze da se odazovu pozivu onda imaju pravo na odstetu  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Citat
Желим да кажем да су подаци за пар хиљада бошњака са списка документовано достављени да
су те особе погинуле прије или да су погинули у пробоју или да су чак живи и да су гласали
на изборима 1996.То је урадила комисија за Сребреницу 1998 године.
колико је убијених по тој Комисији? Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Citat
Желим да кажем да су подаци за пар хиљада бошњака са списка документовано достављени да
су те особе погинуле прије или да су погинули у пробоју или да су чак живи и да су гласали
на изборима 1996.То је урадила комисија за Сребреницу 1998 године.
колико је убијених по тој Комисији? Smile

Председник Групе за истраживање Сребренице амерички пензионисани професор Едвард Херман рекао је да не постоје веродостојни докази за тврдњу да су Срби у Сребреници убили 7.000-8.000 муслимана.

„Хашки трибунал је, због политичке калкулације, 27. јула 1995. године тужио српско руководство због злочина над народом и то само три дана након што је шеф истраживања за Босну Херберт Виланд саопштио да из сазнања на лицу места није нашао ниједну једину особу која је могла да посведочи егзекуције“

Ја ћу теби дати податак колико сигурно није стрељано,а покопани су МЦ Сребреница,а податак
колико је тачно стрељано требаш тражити од бошњака.Њихова верзија ОКО 8.000 је незнање и
у то мораш урачунати особе које су погинуле у пробоју или директним борбама са ВРС.
Код њих су сви стрељани и нико није погинуо прије јула 95.Прекопавају и сахрањују мртве који су
умрли природним путем послије рата и дан данас,а српске жртве негирају.
Ево ти подаци које ја имам,а које је радио истраживачки центар РС.
Лица која су била на изборима 1996.
Први укоп- 271
други укоп- 85
трећи укоп- 31
четврти укоп- 140
пети укоп- 252
шести укоп- 135

Лица за која постоје судска рјешења (оставинска расправа)да су умрла природним путем у рату -137
Лица која су умрла прије Јула 1995-475
Лица која су погинула до 11 новембра 93 (хроника АБиХ)-69
Лица која су погинула до 07 марта 1994 (хроника АБиХ)-670

Примјер:Ердемовић рекао да је учествовао у стрељању између 1.000 и 1.500,тужилаштво
прихватило 1.200,а у примарној гробници (знаш шта је примарна)132 тијела.

IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
@yetyou

znaci niste imali klimu  Smile

presretnut je razgovor radislava krstica u kojem on govori o tome kako treba da strelja 3500 ljudi. sta tu nije jasno?
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 19:23:02 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Па 3500 није 8000 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
док се тај број не утврди и то поименице....слаба вајда од ваших жалби! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
док се тај број не утврди и то поименице....слаба вајда од ваших жалби! Smile

Ако си читао претходне постове могао си прочитати да имају и имена и презимена и име оца и
датум рођења и датуми смрти.

@yetyou

znaci niste imali klimu  Smile

presretnut je razgovor radislava krstica u kojem on govori o tome kako treba da strelja 3500 ljudi. sta tu nije jasno?

Значи да је разлика између твога ОКО и мога ТАЧНО стање карактера и образа.
Видиш ми знамо ТАЧНО колико је срба страдало око Сребренице и ми бринемо за породице
тих бораца,а ви са тим ОКО доказујете ону народну:обилазиш као турчин око гробља.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Nokia 
Citat
Ако си читао претходне постове могао си прочитати да имају и имена и презимена и име оца и
датум рођења и датуми смрти.
,ајмо поново, Smile да ли имате имена УБИЈЕНИХ,а не оних за које сматрате да су додати на списак,а да им није ту место?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.