Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Antisemitski ispad u Beogradu  (Pročitano 12050 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajde nije vredno diskusije
ovo je bilo moje razmisljanje

ja tebe ne shvatam a ocito imas pogresne informacije i ucenja o jevrejima, palestini i svemu ostalom
ti mene ne mozes ubediti da si u pravu
ja tebe takodje i tu se zavrsava svaka prica

ja imam samo cudjenje otuda tolika mrznja kod nekih srba prema jevrejima  Smile Smile Smile
divnim plemenitim i dobrim ljudima koji se bore da se vrate u svoju zemlju
njima je palestina kosovo
njima je jerusalem gracanica i pec
mozda ces ovako da shvatis  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi zive onoliko dugo koliko ih drugi ljudi spominju.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
postoje razlozi zasto cu u tom sukobu uvek biti na strani jevreja...
jevreji su ono sto srbi nikad nece biti:
a) sposobni
b) jedinstveni
c) imaju dobro pamcenje

tokom raznoraznih bombardovanja od strane hezbolaha i sirije, na ekranima drzavne televizije emitovani su spiskovi poginulih u tom i prethodnim ratovima...
takodje... ja sam upoznala jednog jevrejina.. dedu mog bivseg decka... najmladji logoras koji je ucestvovao u proboju iz jasenovca... divna osoba... stvarno divna... od njega sam mnogo vise naucila o svom narodu nego od nekog veeelikog srbina... on je prema srbima osecao vece postovanje i ljubav nego neki zapenjeni srbin prema njegovom narodu.... Smiley

i na kraju.. recenica koja me je uvek fascinirala... "vidimo se sledece godine u Jerusalimu".. koji Srbin bi to rekao za npr. Pakrac ili Pristinu.. hm... nijedan...  Smile

takodje.. palestinici nisu jedini autohtoni narod.. pa.. pobogu.. tu su ziveli jevreji... jos u starom veku... bar 800 godina pre nove ere.. pa su dosli rimljani.. raselili ih.. proterali...

u ostalom... niko nije kriv germanima sto su bili i ostali jedna krvolocna i destruktivna rasa...

i na kraju.. posto me vise stvarno muka da vrtim istu temu.. zar i Hrist nije bio Jesa Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bravo anea
stvarno nisam imao snage da vise pisem i da beskonacno objasnjavam uvek isto

hvala  Smile Smile Smile

ima i srba koji kazu dogodine u Kninu (naucili od jevreja)... ali ih je malo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Ko ovde mrzi Jevreje,ja nisam rekao da ih mrzim,ali nemam razloga ni da ih volim.
Vidim ja da vi mrzite Palestince,a gospodine puskar niko ovde nikog ne ubedjuje u sarene laze,nego je cinjenica da su Jevreji oteli zamlju Palestincima,kako onim Pravoslavnima tako i Muslimanskim,a ljudi ne zele rat vec da im se vrati dedovina.
A ljudi su dobri ili losi bez obzira na naciju ili veru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Hoce li ovo nekada proci?

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3760
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
BlackBerry 
Dutch,godinama citam o ovom fenomenu,i primetio sam da postoje ljudi koji su fascinirani zidovima,Slobodnim Zidarima i sl... Ima jedan nas pisac,u njegovim knjigama se vidi da je fasciniran njima,sto je kompletna bolest. Anea,lupetas... Ako su ti civuti bolji od Srba,idi u Izrael da zivis. Isto se odnosi i na puskara koji je definitivno civut ili peder... Smile
E,da, da li neko od vas "obrazovanih" zna ko su Hazari?
« Poslednja izmena: 08. Sep 2006, 02:12:10 od proxy »
IP sačuvana
social share
Ко рескира профитира... Србија Србима, Европа Европљанима...
Heart Breaker...

U kafileriji se neprekidno ubijaju psi i to ne agresivni,
već SVI.
Štenci stari mesec, dva, veliki, mali, mešanci i rasni, bez izuzetka, posle sedam dana biće ubijeni injekcijom otrova!
U proseku između 50 do 200 pasa ubiju nedeljno!
Više od 7 000 pasa ubiju godišnje u kafileriji u Beogradu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Frajer setkao po gradu za zgodnom ribom. Grupa mladica kojima je dobra riba misaona imenica se odlucuje za napad, da njega i nju premlate. Polni organ transformisan u cvrstu pesnicu i erotsko zadovoljstvo u zadavanju udaraca svojim polnim organom. Kad se shvati gde je tim momcima polni organ, onda je i to sto rade razumljivo - upraznjavaju sex, valjda niste protiv sexa???
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1813
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dutch,godinama citam o ovom fenomenu,i primetio sam da postoje ljudi koji su fascinirani zidovima,Slobodnim Zidarima i sl... Ima jedan nas pisac,u njegovim knjigama se vidi da je fasciniran njima,sto je kompletna bolest. Anea,lupetas... Ako su ti civuti bolji od Srba,idi u Izrael da zivis. Isto se odnosi i na puskara koji je definitivno civut ili peder... Smile
E,da, da li neko od vas "obrazovanih" zna ko su Hazari?

i sta ja sad treba da uradim
da te pozovem da se negde nadjemo i da ovu polemiku zavrsimo pesnicama posto postajes neprijatno bezobrazan i to samo zato sto upotrebljavas pogrdne izraze za jedan narod i jednu populaciju ljudi
nebi me bilo stid da budem "civut" a "peder" definitivno nisam posto mi se ta kombinacija seksualnog zadovoljavanja nesvidja

medjutim imam previse godina i previse (nadam se) pameti da pravim greske mladosti i da argumente dokazujem fizickom snagom

sto se mene tice svoje misljenje sam izneo i prekidam dalju komunikaciju sa ljudima koji neznaju da se ponasaju

Ko ovde mrzi Jevreje,ja nisam rekao da ih mrzim,ali nemam razloga ni da ih volim.
Vidim ja da vi mrzite Palestince,a gospodine puskar niko ovde nikog ne ubedjuje u sarene laze,nego je cinjenica da su Jevreji oteli zamlju Palestincima,kako onim Pravoslavnima tako i Muslimanskim,a ljudi ne zele rat vec da im se vrati dedovina.
A ljudi su dobri ili losi bez obzira na naciju ili veru.

veruj mi da ne mrzim palestince i da o njima znam mnogo vise nego sto mozes da pretpostavis
jednostavno moje simpatije su na strani jevreja upravo zato sto mislim da sam nesto u zivotu saznao i shvatio

sa tvojom konstatacijom " A ljudi su dobri ili losi bez obzira na naciju ili veru." se u potpunosti slazem i potpisacu je bilo kad i bilo gde
« Poslednja izmena: 08. Sep 2006, 07:29:11 od puskar »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jos uvek vazi preporuka USA i EU da diplomate koje ovde borave ne dovode svoju decu, a iz predhodnih postova je jasno zbog cega.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Apple 15
@proxy...

Kakve veze imaju masoni i jevreji... pre se moze reci da masoni cvetaju upravo u hriscanskim zemljama... sta je sledece Rozenkrojceri .. koji su jedno lupetanje... Sionski priorat koji je izmisljotina jednog francuza (opa.. francuz, hriscanin) zeljnog paznje... gubis se proxy.. verujes u tajna drustva... prava tajna drustva su veoma javna.. samo sto ti to ne znas... sto ne pljujes po KKK.... to su hriscani, belci... obicni americki rednecksi koji tripuju da su superiorni dok se pare medju sobom...
Izrael... zasto da idem u Izrael... nemam razloga...
Civuti... eto ... opet koristis hrvatske i turske reci.. znaci.. ti si katolik ili muslidza...
Na kraju... mi obrazovani citali smo i Lucica.. buahaha... ali citali smo i Pavica... procitaj Hazarski recnik... ne pricaj o necemu o cemu nemas pojma... Smile

@Dutch

Palestinci tesko mogu da budu pravoslavci.. mogu da budu ili katolici ili kopti...
Ne volim terorizam... a palestincima je to jedini nacin da postignu cilj...
Cilj se ne postize tako sto se nafilujes eksplozivom i udjes u autobus pun ljudi...
Postoji diplomatija.. doduse.. to je jos prolazilo dok je Arafat bio ziv.. sada... sve je otislo dodjavola... militantne snage su preuzele vlast...
I to nije usamljena praksa... ceceni u rusiji, ETA u spaniji, IRA u irskoj i britaniji, siptari na kosovu, crveni kmeri u kambodzi...
Negde su heroji, negde su prokazeni.. ali fakat.. ovaj teror palestinaca predugo traje...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Ja sam vec rekao u jednoj od prethodnih poruka, ko god da pomene Jevreje u bilo kom kontekstu taj je odmah antisemita, primitivac,... Oni kao da su zasticeni svim mogucim pisanim i nepisanim pravilima. Umesto da odgovaraju za svoje postupke kao i svi drugi narodi (Srbi, Nemci, Japanci, Grci, Meksikanci,...). Sto su oni bolji od nas?

A ovo sto Anea kaze pod a,b,c da oni jesu a mi nismo, to uopste nije tacno. Mi Srbi smo mozda i najsposobniji narod (uvek smo znali da se snadjemo, i upravo tom snalazljivoscu smo uklanjali druge nedostateke, a nedostataka iskreno receno imamo dosta). To da oni imaju dobro pamcenje a mi ne, nema veze s vezom (vecina ljudi sa kojima se druzim izuzetno dobro poznaje istoriju, i nacionalnu i svetsku, neki zato sto se time bave a neki zato sto ih jednostavno interesuje). Doduse, moguce je da je to samo moj utisak, moguce je da ljudi iz Aneinog okruzenja nisu takvi poznavaoci istorije. Ovo oko jedinstvenosti stoji (tacno je da smo mi skloni podelama). Ali i te podele nisu pale s Marsa vec su produkt raznih ideologija i ubedjenja (a poznato je da su Jevreji ucestvovali u pravljenju mnogih ideologija sirom sveta, interesantno je kako to da na njih te iste ideologije ne deluju uopste). Ali kako vreme odmice i mi se postepeno oslobadjamo ideologije i gledamo da pratimo svoj put. E sad, Anea je i sama rekla da je fascinirana Jevrejima (sto nije nista cudno, svaki covek pored svog mora da voli i postuje i neke druge narode), tako da je razumljivo sto pise ovakve stvari.

A ovo da su Germani krvolocni i destruktivni,... procitaj neke rimske zapise o narodima koji nisu bili pod okriljem rimskog carstva, pa ces videti da u to vreme civilizovani Rimljani od svih "varvarskih" naroda najvise cene upravo Germane. Konkretno procitaj Tacitovu "Germaniju" u prevodu Veselina Cajkanovica, i obrati paznju i na predgovor u kome Cajkanovic iznosi neke svoje stavove o slicnostima Germana i Slovena tog vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.22 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.