Za ono gore mislio sam da napisem na imate pravo da ne volite wow...I nisu svi koji igraju wow zaludjenici,naprotiv,cak ima dosta onih koji vole da ga igraju da ubiju vreme,imam nekoliko takvih rugova,mada imam i nekoliko koji se plase dnevne svetlosti osim ako dopire krzo prozor igraonice(zato ja igram kuci,salim se)...Pa dobro mozda ste upravu ci koji ste probabli wow,mada nisam bas siguran... Ali dobro,de gustibus non est disputandum... Btw,gde je treca tema? Aaaaa,sta mi je sa sigom???Mora da je ressurection sickness i jos sma sav crven BIO PRE 4 SATA...Refreshuju podatke do mojega...
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 21:19:56 od ukica »
@mlinko-"cemu taj govor mrznje"? ja se zezam malo...mislim mi/vi ovde napravismo ratnu zonu...oko jedne igrice...ja nisam video da je ZEVS nesto rekao da mu smeta...cak su mi neki i usput spominjali kako se treba malo nasaliti...malo sale ovde bi nam dobro doslo,a ja sve to kazem bas neutralno od mog misljenja-znaci sve ono "istrebicu vas""smradovi"...to je sve malo zezancija...kao ono kad se neko svadja,pa onda stanu pored i onako uzivaju u showu...to je igrica!
« Poslednja izmena: 08. Avg 2007, 21:37:42 od hkj »