Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 03:41:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-srpski grafiti u Novom Sadu ....  (Pročitano 5548 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
 grafite su ispisali pripadnici LSV i ANFAS  . policija poseduje snimke - ali iz politichkih razloga nece da procesuira te osobe  Smile

da je ne daj boze neko drugi to pisao  , odmah bi se o tome govorilo na svim medijima , bila bi pokrenuta hajka i oni bi brzo bili uhapsheni . ovako stvar se zatashkava ,jer su tadici potrebni glasovi ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
ajmo i ovako,sad da mi ustanemo protiv ovoga i da krenemo nesto da uradimo eto povoda za ocepljenje...Mislim da je to bio povod ovih i slicnih grafita
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Kako nije.Digli ovi na u92 frku pa to ti je.Kao ispadose svi Srbi nacisti i tako nas pretavljaju

toga nema na b92, tamo to nije uopšte objavljeno

Citat
Jadan on  Smile

jadni oni koji se služa lažima protiv njega

Citat
A na duge treba.Ma da mi sami sbe ubijamo i sami sebi stvaramo problem....Ma idi molim te

ko to mi? nama stvaraju problem oni koji zloupotrebljavaju srpske žrtve da bi mogli da vrše nasilje i sprovode svoj neonacistički program - ti grafiti su manipulacija i to je jasno

grafite su ispisali pripadnici LSV i ANFAS  . policija poseduje snimke - ali iz politichkih razloga nece da procesuira te osobe  Smile
da je ne daj boze neko drugi to pisao  , odmah bi se o tome govorilo na svim medijima , bila bi pokrenuta hajka i oni bi brzo bili uhapsheni . ovako stvar se zatashkava ,jer su tadici potrebni glasovi ....  Smile

hahaha to iz pouzdanih izvora!  - pazi molim te sada je tadic kriv, ajde dogovorite se koga ćete da optužite za ono što ste radili

Citat
ajmo i ovako,sad da mi ustanemo protiv ovoga i da krenemo nesto da uradimo eto povoda za ocepljenje...Mislim da je to bio povod ovih i slicnih grafita

a šta bi ti to da uradiš?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
a šta bi ti to da uradiš?
Па мислиш да ћу ја да наседнем на ове графите и на ову провокацију.Не дечко... Smile

Citat
toga nema na b92, tamo to nije uopšte objavljeno
Ово и неће али зато јесте кад је неко ишао неки билборд на којима су роми који не желе да иду у школу а вамо их као у 92 нешто штити

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Па мислиш да ћу ја да наседнем на ове графите и на ову провокацију.Не дечко... Smile

ili si naivan pa si naseo na provokaciju ili znas da je provokacija koja ima za cilj da za to optuzi Canka pa lažeš - u svakom slučaju ni jedno od toga ti ne ide na ruku

Citat
Ово и неће али зато јесте кад је неко ишао неки билборд на којима су роми који не желе да иду у школу а вамо их као у 92 нешто штити

neonaciste treba osuditi a ne treba ih promovisati, zato je logično da je ovo sa romskim bilbordima preneseno, a da ovo nije i ne treba da bude
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18;
Зар ове шкрабанције не спадају под изазивање расне и верске нетрпељивости... ил` то важи само када "наши" нешто напишу или изјаве... Где су сада они силни о(д)бори за људска "права"...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
neonaciste treba osuditi a ne treba ih promovisati, zato je logično da je ovo sa romskim bilbordima preneseno, a da ovo nije i ne treba da bude
Pa sto se ne osude i ovi ako je tako.I ovo su napisali nacisti.A kako ti to sa sigurnocu mozes da tvrdis i da osudjues da je to neko drugi uradio...Ides mi na zivce i nemoj da provociras vise
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung S7
Ja mislim da ovu temu treba zakljucati.Bas ne treba obracati paznju na ovakve stvari, zato sto imaju samo jedno za cilj.......provokacija.Ovo treba tiho odraditi ustvari pustiti miliciju da radi svoj posao....kad ga uhvate...lepo prevaspitaju bez buke.Ovako ce samo privuci paznju, a kad covek tako nesto uradi ...on hoce opet uli ce neko drugi ...itd.
Ako se secate ovako je Vukovar pocinjao.....nije uopste zajebancija.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ako se secate ovako je Vukovar pocinjao.....nije uopste zajebancija.
Narno da nije i to treba da se zna.Mi treba da znamo sta nas se radi u zemlji ali ne znamo...Policija treba da radi svoj posao ali ne radi
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
Rekao bih da je ova rasprava trivijalna. Raspravljate se o tome ko je napisao ovo, a to se moze saznati samo ako je bilo ocevidaca (pretpostavimo da su pocinioci imali kapuljace i tamu noci sa sobom) tako da ovo otpada, ako se sami predaju (rekao bih da je ovo tesko), ako su snimljeni kamerama (opet noc i kapuljace), i najverovatniji scenario ako se sazna preko rekla-kazala. E ja bih rekao da je poenta price sama pojava grafita i mene ona upravo brine, a ne to ko ih je napisao jer mislim da je to tesko saznati. Zakljucak koji mozemo da izvucemo iz ovog cina je da ko god da je ovo uradio (ustasko-ugarska mladez ili Davidovicevci ili...) znao je kakve ce reakcije to izazvati (negativne), a takve reakcje su posledica cele price oko separatizma, statuta, autonomasa, navodne srbomrznje itd. Znaci ovo je posledica, a uzroke treba otkloniti jer opet budimo realni. Da je ovako nesto osvanulo u Sumadiji niko ne bi obratio paznju i naravno da tamo ovo nece osvanuti. Zakljucak je da ce uvek biti ludaka koji ce ovako nesto pisati samo onda kada znaju da ce to izazvati bilo kakve reakcije...
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 03:41:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.045 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.