Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:19:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-srpski grafiti u Novom Sadu ....  (Pročitano 5604 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
Citat
Ni njegovo ime ne bi trebalo da bude u novinama jer nije osudjen i ne zna se sta je uradio..Za ovo treba da se odgovra ma ko god to bio...

Zna se šta je uradio Mladić samo se o tome ćuti

Citat
A kako vi znate da je Davidovic to uradio.Pa ja isto mogu da kazem da je u92 i drugi zvrljali grafite na onim bilbordima.Kako to da su i ovo i ono uradili isti ljudi  Smile  Smile

Pretpostavljamo da je neko iz okoline Davidovića to uradio, jer na to ukazuje sadržaj grafita a posebno onaj "Srijem Hrvatskoj" - pravi se namerna aluzija na Nenada Čanka
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Zna se šta je uradio Mladić samo se o tome ćuti
](*,)Ti mi znas.Jesi ti sudija ili sta si.E kao sto ti znas to tako ja znam ovo

Citat
Pretpostavljamo da je neko iz okoline Davidovića to uradio, jer na to ukazuje sadržaj grafita a posebno onaj "Srijem Hrvatskoj" - pravi se namerna aluzija na Nenada Čanka
A zasto mislis da neko od njih ne bi mogao to da uradi.A da izvini i u splitu su Srbi sami sebi zastavu spalili kao i zvizdali.Izvini nisam znao da Davidivic ima tako jak uticaj  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Inzistiram na gluposti

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 3429
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia n80
Da nije manjina koja upozorava na svoju lošu sitaciju...ko što panini reče... Smile Smile Smile Smile

Панини рече и стоји иза тога. Положај српске мањине у Хрватској и положај Хрватске мањине у Србији нису исти.
A max kaže da ovakav način izražavanja je reflesija nečije niske inteligencije...i želje za provokacijom...pa s koje god strane drine on dolazi.... Smile
Сваког неправда боли. Па и глупака. А за видети да су Срби у Хрватској обесправљени, за разлику од Хрвата у Србији, није потребна велика памет.
Bojim se da ti znaš o obespravljenosti Srba u Hrvatskoj jednako koliko ja znam o obespravljenosti Hrvata U Srbiji...
No nećemo ovu temu gušiti s time...ima pregršt tema na kojima možemo pričati o nečijoj pojedinačnoj obespravljenosti...

no što se tiče bliže teme.....Jedan i drugi čin su za osudu... Smile
IP sačuvana
social share

geopolitička konoba http://forum.burek.com/bistri-osvrt-i-jos-puno-toga-iz-geopolitickog-foruma-t422565.html

Boljkot Slovenki do ulaska Hr u Eu ....Smile
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
](*,)Ti mi znas.Jesi ti sudija ili sta si.E kao sto ti znas to tako ja znam ovo

Ti imaš izjave onih koji su videli Čankove kako pišu po zidu? Imaš snimak kako dolaze tu? Imaš ispovesti vlasnika tih zidova?
Sa druge strane postoji snimak Mladića kako ulazi u Srebrenicu, postoje izjave žrtava, postoje presude - tako da, ako mi se ne zabrani razmišljanje, sam mogu da zaključim šta je bilo

Citat
A zasto mislis da neko od njih ne bi mogao to da uradi.A da izvini i u splitu su Srbi sami sebi zastavu spalili kao i zvizdali.Izvini nisam znao da Davidivic ima tako jak uticaj  Smile

Tvoj drugar Davidović ne treba da ima veliki uticaj da bi se ispisalo par grafita. Neko od njih (Čankovih) to ne bi mogao da uradi jer je to u suprotnosti sa onim za šta se zalažu a i previše je naivno da neko od njih napiše "Srijem Hrvatskoj" - to je isto kao da su napisali "Ovaj grafit je delo Nenada Čanka" - naivno je bre i uvredljivo je ubedjivati ljude u to da su pristalice Nenada Čanka to pisale. A ovo je sve povezano sa donošenjem statuta Vojvodine i to je kristalno jasno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
A ovo je sve povezano sa donošenjem statuta Vojvodine i to je kristalno jasno
Naravno da je jasno.I ja to pricam i ukazujem na to...

Citat
Ti imaš izjave onih koji su videli Čankove kako pišu po zidu? Imaš snimak kako dolaze tu? Imaš ispovesti vlasnika tih zidova?
Caskom ti ja to naparvim.Sad cu zovem ljude koji ce to da izmontiraju nista ne brini...

Ne ogorvori mi kako u92 zna ko je zvrljao po bilbordima u beogradu?
Citat
Tvoj drugar Davidović ne treba da ima veliki uticaj da bi se ispisalo par grafita.
A ko je palio zastavu u Zadriu i zvizdo himni?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
Naravno da je jasno.I ja to pricam i ukazujem na to...

evo tu se slažemo

Citat
Caskom ti ja to naparvim.Sad cu zovem ljude koji ce to da izmontiraju nista ne brini...

e pa o tome je trebalo brinuti kada se to pisalo, sada je kasno
Citat
Ne ogorvori mi kako u92 zna ko je zvrljao po bilbordima u beogradu?
A ko je palio zastavu u Zadriu i zvizdo himni?

Ne znam kako znaju da se zaključiti iz onoga što je pisano

tužno je ovo što rade oni koji su pisali - to samo pokazuje koliko je njima stalo do srpskih žrtava i Jasenovca.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ne znam kako znaju da se zaključiti iz onoga što je pisano

tužno je ovo što rade oni koji su pisali - to samo pokazuje koliko je njima stalo do srpskih žrtava i Jasenovca.
A zasto isto to nije mogao napisati neko da bi optuzio njih kao sto ti tvrdis da je uradio Davidovic 

Ko god da je uradio to treba da naidje na osudu kako javnosti tako i politicara.Ali njih nema...Kad su u pitanju ovakvi grafiti nema ih ali kad su drugi u pitanju i te kako ih ima da se oglase
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da nije manjina koja upozorava na svoju lošu sitaciju...ko što panini reče... Smile Smile Smile Smile

Панини рече и стоји иза тога. Положај српске мањине у Хрватској и положај Хрватске мањине у Србији нису исти.
A max kaže da ovakav način izražavanja je reflesija nečije niske inteligencije...i želje za provokacijom...pa s koje god strane drine on dolazi.... Smile
Сваког неправда боли. Па и глупака. А за видети да су Срби у Хрватској обесправљени, за разлику од Хрвата у Србији, није потребна велика памет.
Bojim se da ti znaš o obespravljenosti Srba u Hrvatskoj jednako koliko ja znam o obespravljenosti Hrvata U Srbiji...
No nećemo ovu temu gušiti s time...ima pregršt tema na kojima možemo pričati o nečijoj pojedinačnoj obespravljenosti...

no što se tiče bliže teme.....Jedan i drugi čin su za osudu... Smile
Навео сам на претходној, сичној, теми откуда ми то уверење о обесправљености Срба. Али хајде, де, да не гушимо тему.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Citat
A zasto isto to nije mogao napisati neko da bi optuzio njih kao sto ti tvrdis da je uradio Davidovic
Ko god da je uradio to treba da naidje na osudu kako javnosti tako i politicara.Ali njih nema...Kad su u pitanju ovakvi grafiti nema ih ali kad su drugi u pitanju i te kako ih ima da se oglase

Pa koliko ja vidim niko javno nije optužio Davidovića ili nekog ko ga podržava, ali su zato odmah optuženi "Čankovi".
I ne treba da bude reakcije na ovakve grafite - jer se radi o manipulaciji i zloupotrebi!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Pa koliko ja vidim niko javno nije optužio Davidovića ili nekog ko ga podržava
Kako nije.Digli ovi na u92 frku pa to ti je.Kao ispadose svi Srbi nacisti i tako nas pretavljaju

Citat
ali su zato odmah optuženi "Čankovi".
Jadan on  Smile

Citat
I ne treba da bude reakcije na ovakve grafite - jer se radi o manipulaciji i zloupotrebi!
A na duge treba.Ma da mi sami sbe ubijamo i sami sebi stvaramo problem....Ma idi molim te
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 00:19:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.