Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:53:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 96812 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1;M
mob
LG M4410
HIP HOP forever   Smile   Smile   Smile

Grand  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
ajd da vidim ko ce to nas arodnjake da batina!

i koj ste bre vi kurac da vi pricate sta jel lose sta je dobro i koj ce bre mene da edukuje koj ces bre ti narod da edukujes koj si bre ti moj pa da nekoga edukujes jeste videli ko se pojavio na zvezde granda vlade divac ko je on a ko ste vi jel ce i njega da edukujete mozda jel cete celu politicku i sportsku i foinansisku srpsku elitu vi da edukujete jel ste mnogo pametni?

pa kakva se muzika slusa u hrvatskoj bugarskojh i rumuniji???

Nauci prvo gramatiku i pravilno izrazavanje,a za ostalo... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
a uso si na silu aj da vidim tu silu koja ce mene da otera na neki tvoj provod znaci dvojica te kidnapovali odveli i ti si psovao sve zivo?znas i sam da nije bilo ovako zato bolje cuti jel nema nista goreg kad covek negde dodje a psuje gde doso a sto je najgore i dalje tu sedi ja ako odem negde i ne svidja mi se izlazim posle 5 minuta ako me neko drugi vozi a on nece da ide zovem taksi ali znam jedno da ne postoji sila koja me moze zadrzi u neku diskoteku tehnomanskog ili bilo kog drugog stila a sta to tebe vuce na splavu a splav ti se ne dopada a??

nisam uopste preterao trose i vise od 5 milki za vece!

sinko drustvo me natrealo u jednom si u pravu,nisam mogao da ostanem vise od 10min i izasao sam,btw nisam tehnoman cak stavise slusam jazz, fusion, rock, shred, pop
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
... jeste videli ko se pojavio na zvezde granda vlade divac ko je on a ko ste vi ...

..da Divac je legenda ..ali kada nije mogao da ulozi u biznis onda se okrenuo humaitarnom radu..pa je jos dosao da trazi od nas da ga podrzimo i damo neke pare tj. da od svojih 28.000 din (kako kazu u dnevniku da je prosecna zarada u Srbiji, a mnogo lazu), odvojimo crkavicu za unesrecene, sto pozdravljam...ali ako ja trebam da od svojih "28.000" din. odvajam za hum. pomoc onda nema ni za njih ni za mene...a Divac ako je toliki humanista neka izdvoji 5 miliona dolara od svojih 200, pa neka resi stambeno pitanje 2/3 raseljenih..jer inace svaka druga opcija je presipanje iz supljeg u prazno..a to sto je pravio spektakularni odlazak u "penziju"  (jos sa najgororim estradnim sljamom svih vremena, koji treba zabraniti malajdima od 21 god) je bilo dovoljno novca da se zbrine 50 porodica..tvrdim
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 09:22:41 od wasisdas »
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
... jeste videli ko se pojavio na zvezde granda vlade divac ko je on a ko ste vi ...

..da Divac je legenda ..ali kada nije mogao da ulozi u biznis onda se okrenuo humaitarnom radu..pa je jos dosao da trazi od nas da ga podrzimo i damo neke pare tj. da od svojih 28.000 din (kako kazu u dnevniku da je prosecna zarada u Srbiji, a mnogo lazu), odvojimo crkavicu za unesrecene, sto pozdravljam...ali ako ja trebam da od svojih "28.000" din. odvajam za hum. pomoc onda nema ni za njih ni za mene...a Divac ako je toliki humanista neka izdvoji 5 miliona dolara od svojih 200, pa neka resi stambeno pitanje 2/3 raseljenih..jer inace svaka druga opcija je presipanje iz supljeg u prazno..a to sto je pravio spektakularni odlazak u "penziju"  (jos sa najgororim estradnim sljamom svih vremena, koji treba zabraniti malajdima od 21 god) je bilo dovoljno novca da se zbrine 50 porodica..tvrdim

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
mob
Nokia 6630
Pozdrav ljudi!
Racunajte da sam i ja uz Vas!
(A za ovo sa Divcem se apsolutno slazem... da ne citiram opet wasisdas-a)
« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 10:24:44 od room348 »
IP sačuvana
social share
I am the man who walks alone...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gospodo a sad vamdivac ne valja a do juce je bio idol vase nacije i primer kako uspeti u inostranstvu shvatite vec jednom da su svi nasi sportisti jako cenjeni u inostranstvu a da vise vole gucu splav kurceje i bahato ponasanje od bilo koga pa legija je malo dete kako se ponasao kako se oni ponasaju gledajte samo sa kakvim se ljudima druze i krecu van sporta to vazi i za biznis i za politiku tako je i kod nas i u jos mnogo mnogo zemalja kad cete da shvatite da je to nas mentalitet i nasa realnost?

a sto ovde neko nalupa da je turbo folk doveo kriminal u srbiji dragi gospodine srpski kriminalci su harali evropom 60 i 70 ali je sve to bilo gurano pod tepih i ti isti nisu tada podnosili jugoslviju zbog komunizma e kad je tito otiso oni su dosli u svoju domovinu i ima jos jedno jako bitna stvar ti isti koje ti navodis su i smenili slobu oni su finansirali i organizovali njegovu smenu a niste vi koji ste se dernjali i lupali u serpe jos bi ste vi ovde lupali u serpe da nisu ti ljudi po kojima pljujete finansirali sve to!

mnogo je komplikovano sve ovde da objasnjavam i rascesljavam ali jednostavno turbo folk je stvoren zato stoje velika vecina zelela tako nesto evo ga jedan rece hip hop rules pa upravo jehip hop i narodnjacki stil potpuno ista stvar razlika je mentalitet i zvuk nisam crnac nego sam srbin postoji razlika u ritmu i stilu pevanja ostalo je potpuno isto stil zivota i sta se propagira kod narodnjaka je cak i soft varijanta kakav zivot propagira hip hop zato kad bi mi ovde neko ko slusa klavir i violinu ili neki jez nesto srao pa ajde da i nesto pricam sa njim ali kad neko ko slusa hip hop pljuje po turbo folku pa to je stvarno smesno ocigledno da je neki klinac sa 15 god ko nema pojma o zivotu i onda je cuo od drustva iz kraja da je hip hop sadain i pljuje po turbo folku a ustvari ne vidi da je i on deo turbo folka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ja imam milion dolara

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1011
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
..ma sve ja to razumem ...pusti Divca brale, njemu nije frka za tebe a i niko ne kaze da ne valja...

ali

taj turbo folk servira i idealizuje nasoj omladinii poremeceni sistem vrednosti...( nasilje, materijalizam, i nepismenost..jednoumlje)..a dosta nam je bilo toga 90-tih...(bar meni)

sto neko rece:...kada svi misle isto onda se ne misli dovoljno..

a ko je po tebi vrhunac uspeha u zivotu ...velike sise, utoka, dzip, velika guzica, kajla, tozla, batina, 1.000.000.000 Evra, BMW...

onda sam ja izgubio vreme tipkajuci ovih par redova (ali u ovom slucaju ja sam manje na gubitku od tebe)

..ja ne mrzim nikoga..ali imam glavu i za razmisljanje ,a ne samo za frizuru...

« Poslednja izmena: 29. Sep 2007, 14:01:47 od wasisdas »
IP sačuvana
social share

Zelim vam svima sto i sebi, samo dobro.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa naravno da mi je to uspeh u zivotu i ko kaze da podrzava jednoumlje upravo je turbo folk i narodna muzija uvela razlicitosti moze da se peva o ljubavi o kurvama o sexu o parama sta ko voli nek izvoli ja i ceca nemamo nista zajednickog pa volim da je slusam!

pa naravno da mi je cilj u zivotu to sto pricas samo ne na taj dzulovski nacin kajla preko vrata i utoka za pojas proslo je to vreme a sta da mi bude cilj u zivotu znanje a pa mei znanje ne pruza nikakvo zadovoljstvo pruzami nesto drugo i sve sto mi je lepo i sto volim to parama mogu da ostvarim a znanje i filozofiranjem ne i ne zalim se uopste nemam milijardu ali mi i ne treba!

a to kajla oko vrata i pucam na sve oko sebe ubijam silujem kradem otimam je karakteristicno za hip hop i nemoze neko ko tako nesto slusa da prica nesto protiv narodne muzike jel je to poslednja osoba na ovom svetu koja moze nesto da kritikuje!
izadji ti brate na jedan splav pada vidis kako je atmosfera miroljubiva svi imaju trose niko nikom ne smeta kad imas para u dzep i kad ti lepo ide u zivotu niko ti ne smeta a to kad bude neka pucnjava to je rasciscavanje starih dugova ali to nema veze sa tim sto si nekog preko pogledao ta vremena su odavno prosla!
e sad sto tu udje neki baja sa 200 kinti u dzep onda normalno da mu sve smeta ili kad udje neki pesnik koji zensko zamislja sa nekim dancima ok koka kole suknjom do zemlje taj ce isto sve da psuje mada opet mi nije jasno zasto mu to smeta!

ja imam drugare koji imaju i zenu i decu i vode potpuno normalan zivot porodicni americkog tipa a ja zivim zivot potpuno kontra od toga ali to mi ne smeta da mogu celi dan da provedem sa njim i da pricamo i da se zajebavamo ali to je neko postovanje koje postoji kod normalnih ljudi dok kod nenormalnih ne postoji!

ovde vidim da se jezer udruzio sa dzulovima tipa knele kakvih vise u srbiji nema a to su ovi reperi koji idealizuju kneleta protiv narodnjaka mislim stvarno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
"cak i soft varijanta kakav zivot propagira hip hop zato kad bi mi ovde neko ko slusa klavir i violinu ili neki jez nesto srao pa ajde da i nesto pricam sa njim ali kad neko ko slusa hip hop pljuje po turbo folku pa to je stvarno smesno ocigledno da je neki klinac sa 15 god ko nema pojma o zivotu i onda je cuo od drustva iz kraja da je hip hop sadain i pljuje po turbo folku a ustvari ne vidi da je i on deo turbo folka!"

"a to kajla oko vrata i pucam na sve oko sebe ubijam silujem kradem otimam je karakteristicno za hip hop i nemoze neko ko tako nesto slusa da prica nesto protiv narodne muzike jel je to poslednja osoba na ovom svetu koja moze nesto da kritikuje!"

Nazlalost ima istine u ovome,ako mislis da sam se ja udruzio sa bilo kim varas se,inace volim i funk Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 14:53:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.