Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:50:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Procitajte pravilnik foruma! Piraterija je zabranjena i muzicke zelje se ne ispunjavaju!

Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti - Grand klub.  (Pročitano 96900 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 967
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla GranParadiso 3.0a
mob
Samsung 
naročito ne podnosim daru bubašvabu

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Samsung S8
Sto se mene tice ja ne bih zabranio, jer bi to onda bio neki vid cenzure, a to moze da utice kontraproduktivno... Trebaju televizije koje imaju veliku gledanost (B92, Fox, RTS...) da "reklamiraju" i druge tipove muzike, da naprave neku emisiju gde ce gostovati Rock, Pop, R'n'B izvodjaci iz Srbije... Da ljudi vide da postoji jos neki tip muzike osim turbo-folka... a ako ne moze nista na fin nacin ne preostaje nista drugo osim sile... ili C4...

p.s. svi protivnici granda su dobrodosli, da znamo da nas ima koliko-toliko normalnih...

Potpuno se slazem sa covekom.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia N70
Dance 4 Life   Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ajd da vidim ko ce to nas arodnjake da batina!

i koj ste bre vi kurac da vi pricate sta jel lose sta je dobro i koj ce bre mene da edukuje koj ces bre ti narod da edukujes koj si bre ti moj pa da nekoga edukujes jeste videli ko se pojavio na zvezde granda vlade divac ko je on a ko ste vi jel ce i njega da edukujete mozda jel cete celu politicku i sportsku i foinansisku srpsku elitu vi da edukujete jel ste mnogo pametni?

pa kakva se muzika slusa u hrvatskoj bugarskojh i rumuniji???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
pa divac se pojavljivo i na koncertu pat methenya i sad treba da kazem da je jazzer
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije jezer mozda nije ni narodnjak ali to znaci da nema nista protiv narodnjaka vec podrzava sbe sto je pozitivno i sto ljudi vole ali ljubomora i zavist su poznate srpske osobine da ako nesto ne volis ili ne mozes da zivis u tom fazonu onda po tome pljujes ja recimo mogu da udjem na svaki splav ali u monaku na vip zurkama nemogu ali mi uopste nije krivo vec znam gde mi je mesto a srbin koji nemoze da udje ni na jedan splav ili moze da udje a nemoze da smuva nista ili ga niko ne jebava njemu je tamo svako glumac i psuje svima majku!

evo ja fabiu brijatoreu ne psujem majku sto moze da potrosi 5 miliona za jednu zurku i uopste me i ne interesuje da pljujem po tim njihovim zurkama ali to neznaci da ih mrzim vec im cestitam ljudi su se pronasli u takvom zivotu ja sam sebe pronasao na splavovima kafanama itd seljaci su sebe nasli pred zadrugu jedino vi sebe nikako da proadjete pa hocete da ispravite krivu drinu i da menjate tok dunava!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
nije jezer mozda nije ni narodnjak ali to znaci da nema nista protiv narodnjaka vec podrzava sbe sto je pozitivno i sto ljudi vole ali ljubomora i zavist su poznate srpske osobine da ako nesto ne volis ili ne mozes da zivis u tom fazonu onda po tome pljujes ja recimo mogu da udjem na svaki splav ali u monaku na vip zurkama nemogu ali mi uopste nije krivo vec znam gde mi je mesto a srbin koji nemoze da udje ni na jedan splav ili moze da udje a nemoze da smuva nista ili ga niko ne jebava njemu je tamo svako glumac i psuje svima majku!

evo ja fabiu brijatoreu ne psujem majku sto moze da potrosi 5 miliona za jednu zurku i uopste me i ne interesuje da pljujem po tim njihovim zurkama ali to neznaci da ih mrzim vec im cestitam ljudi su se pronasli u takvom zivotu ja sam sebe pronasao na splavovima kafanama itd seljaci su sebe nasli pred zadrugu jedino vi sebe nikako da proadjete pa hocete da ispravite krivu drinu i da menjate tok dunava!
nisam hteo da postujem na ovoj temi dok se ti nisi pojavio... Smile Smile Smile

divcu je to bio trenutak slabosti Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
flavio nije fabio,malo si preterao u cifri od 5milki,na splav nikad nisam usao svojevoljno Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 924
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a uso si na silu aj da vidim tu silu koja ce mene da otera na neki tvoj provod znaci dvojica te kidnapovali odveli i ti si psovao sve zivo?znas i sam da nije bilo ovako zato bolje cuti jel nema nista goreg kad covek negde dodje a psuje gde doso a sto je najgore i dalje tu sedi ja ako odem negde i ne svidja mi se izlazim posle 5 minuta ako me neko drugi vozi a on nece da ide zovem taksi ali znam jedno da ne postoji sila koja me moze zadrzi u neku diskoteku tehnomanskog ili bilo kog drugog stila a sta to tebe vuce na splavu a splav ti se ne dopada a??

nisam uopste preterao trose i vise od 5 milki za vece!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 4678
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
danas sam se vozila sa jednom maladom mamom, ona nas pita jesteli gledali zvezde grand? Smile
nas tri, koje smo se vozole sa njom, smo se pogledale... nijedna nije gledala... Smile
počela je pričati o nekom liku zbog koga gleda to, jer joj je skroz dobar, čak je i njen muž ljubomoran na njega!  Smile Smile Smile
Pa hajde da je neko, ali to? Joj!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 134
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 01:50:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.