Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 04:10:30
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151428 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
iza prozora nemirnog sna
osjecam njihove sjene
gledam kako kroz zidove plesu
kurvini sinovi
zatvori gubicu nije vrijedna zanata
istresi gorcinu do kraja
na strateskim mjestima njihovi ljudi
kurvini sinovi
lutke od krvi bez trunke ideje
ubice na cesti
losa noc bjezim iz grada
oni dolaze
kurvini sinovi
otisao sam daleko do krajnjih granica
more je uzimalo od neba
na drugoj strani znaci oluje
vidio sam kako plaze u tami
hladna noc pred velike dogadjaje
ne zelim vise da se sjecam
znali su gdje ce me naci
kurvini sinovi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
uživaj. ja ga i dalje ne volim, ne mogu da ga gledam i svoje vreme nikad ne bih trošila na emisije tog tipa.

Ali ces svoje vreme utrositi za to da nadjes dobar baner ? Smile

Ma naravno -nek svako uziva u svojoj muzici  Smile Smile Smile

Sez - na cemu si ti ovih dana ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
ja sam na ....,e sad sto ima glupana koji nisu culi za nijednu grupu van grand sabanije ili misle da sve tekstove pise marina zatucakovic,ipak nije moj problem
« Poslednja izmena: 29. Sep 2009, 13:59:04 od sez »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
lepo srpsko ime za srpsku grupu, Eysburn... zena koja nije srpkinja...mnogo govori ... Smile Smile

E, ajde cuti i pokri se...ovo samo govori koliko su ljudi danas zatucani.
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S lll
E, ajde cuti i pokri se...ovo samo govori koliko su ljudi danas zatucani.

Ne poricem da sam zatucan. Uzmi me slobodno kao primer glupana koji slusaju izmedju ostale i muziku Granda. Ja se ne stidim ni muzike koju slusam, ni srpskog jezika niti ljude delim na srbe i ostale. Raduje me sto vam smeta sund u narodnoj muzici, smeta i meni. Tuzno je samo koliko malo postovanja pokazujete prema coveku i sto koristite svoje nazovi znanje da se pravite vazni. Nase su glave priblizne velicine...Nicija nije prazna...ne podcenjujte..Sve naj... Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
ja sam na azri,e sad sto ima glupana koji nisu culi za nijednu grupu van grand sabanije ili misle da sve tekstove pise marina zatucakovic,ipak nije moj problem

Jes to meni rekao da sam glupan ?
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
ДОМОВИНА СЕ БРАНИ ЛЕПОТОМ

Домовина се брани реком
и рибом у води
И високом танком смреком
што расте у слободи

Домовина се брани цветом
и пчелом на цвету
Маком и сунцокретом
и птицом у лету

Домовина се брани књигом
и песмом о небу
Сестрином сузом мајчином бригом
и оним брашном у хлебу

Домовина се брани лепотом
и чашћу и знањем
Домовина се брани животом
и лепим васпитањем

А ти што чекаш да се одјавим да би ми одговорио, зови кеву ( на коју се често позиваш ) да ти објасни ову песму и основна начела патриотизма. Лично се никад не оптерећујем да ли је неко Хрват, Бошњак, итд. него искључиво тиме каква  је особа. Човека не чини његова националност него оно шта има у глави а твоја је са таквим размишљањем празна.  Smile
Патриотизам подразумева развијену националну свест, оформљен национални идентитет, као и осећање привржености својој нацији, али без идеализације властите и потцењивања туђе нације.

Ова скупина пљувача ( нема их много ) не поштује човека "medozarr"-е из разлога што није поштована у реалном свету, у којем су само "мали" људи који се крију иза мишљења бројнијег у датом моменту. Трпе они и претварају се како воле гранд а онда увече дођу овде и серу. Они немају своје, а увек следе туђе мишљење. Гутају и трпе гажења свих који крај њих прођу а овде на форуму заштићени псеудонимом су свој на своме. Зато су толико упорни јер немају ни стида ни срама, испашће и по стотину пута глупи али одустати не смеју јер ако и овде у виртуелном животу испадну п**е онда ... .
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
a zasto mi stalno saljes tog smajlija sa cvetom? mislim znas ja nisam derpe grandovac.
eto opet si ispao glup u drustvu  Smile

i tako... dok neko jedva sastavlja kraj s krajem, seljaci se bahate.

Najskuplje estradne vile!

Ekipa Pressa istražila koje domaće javne ličnosti su vlasnici najluksuznijih i najlepših kuća. Pevačica narodne muzike Vera Matović ima najskuplju vilu

Najveće muzičke zvezde u Srbiji, kako to i dolikuje, vlasnici su i najvećih kuća. I dok su neke od njih i posle 15 godina karijere podstanari, najpametniji su ulagali u nekretnine, i to kakve! Press je istražio koje javne ličnosti su vlasnici najluksuznijih vila i, uz pomoć jedne agencije za nekretnine, procenio njihove vrednosti.

Pored beogradskih biznismena, najskuplje kuće u Beogradu poseduju zvezde folk muzike. Vlasnica trenutno najlepše i najskuplje vile na Dedinju je pevačica narodne muzike Vera Matović, koja je za svoj novi dom iskeširala čak tri miliona evra. U stopu je prate Ceca Ražnatović i Lepa Brena.

1. VERA MATOVIĆ - 3 MILIONA EVRA

Pevačica narodne muzike nedavno se preselila u prelepu, predratnu vilu na Dedinju, u neposrednoj blizini groba Josipa Broza Tita. Vera je velelepnu kuću dugo merkala i, kako se priča, za nju je iskeširala čak tri miliona evra.

2. CECA RAŽNATOVIĆ - 2,5 MILIONA EVRA

Folk diva vlasnica je luksuzne vile na Dedinju, koja se nalazi pored stadiona „Marakana". Ceca je prošle godine kuću kompletno renovirala, što je dodatno povećalo cenu ove luksuzne nekretnine. Ona je vlasnica i velelepne vile na Kipru u kojoj letuje s porodicom.

3. LEPA BRENA - 1,5 MILIONA EVRA

Pevačica sa porodicom živi u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi, a njihove prve komšije i vlasnici gotovo identičnih kuća su Dragan Kojić Keba i Saša Popović. Brenina vila pripada redu kuća koje se popularno nazivaju karingtonke. U dvorištu se nalaze nekoliko fontana i veliki bazen u kaskadama.

4. ZDRAVKO ČOLIĆ - 850.000 EVRA

Čola je živeo u vili na Mačkovom kamenu, a pre dve godine, kad je taj kraj postao „komercijalan" i prenaseljen, kupio je novu vilu sa bazenom u blizini Košutnjaka. Pevač, koji se trudi da privatnost zadrži za sebe, kaže da svoj mir posle brojnih nastupa pronalazi u svojoj novoj kući.

5. SEKA ALEKSIĆ - 800.000 EVRA

Seka se uskoro seli u svoju novu kuću u Staroj Pazovi, gde želi da se odmara daleko od gradske buke. Zato je, pored svojih 60 ari placa, kupila i placeve koji se graniče sa njenim. Sekina vila, sa pratećim objektima - garažama, teretanom i prostorijama za obezbeđenje i ostalo pomoćno osoblje ima oko 650 kvadrata. Cela kuća obložena je skupocenim granitom, a direktno iz dnevne pevačica će moći da uđe u bazen od 100 kvadrata, sa električnim krovom. Zbog velike ljubavi prema čivavama, ona je jednu sobu namenila svojim ljubimcima. Seka je, pored ove kuće, vlasnica nekoliko stanova u Beogradu i jednog u Beču.

6. ACO PEJOVIĆ - 750.000 EVRA

Kuću na Bežanijskoj kosi poznati folker kupio je krajem prošle godine, a tek pre mesec dana završio je njeno renoviranje i opremanje. Kuća, pored luksuznog nameštaja, opremljena je najsavremenijom opremom za bezbednost.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Да сам зид већ би главу разбио али ... Дерпе вероватно јеси а касније ћу ти објаснити зашто  Smile

Не знам на које друштво мислиш  Smile , а свако ко прочита твоје постове лако долази до закључка ко је глуп.  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
Дерпе вероватно јеси а касније ћу ти објаснити зашто
a tvoj pasivni cale mi rekao da nikome nece da kaze  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 98 99 101 102 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 04:10:30
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.