Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:22:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151695 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
pa u grandu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Koji ti je bio nick pre bana?

Ako mi se već obraćaš ( u nastavcima ) sa pitanjem i želiš odgovor onda je red da pre toga odgovoriš na pitanja koja sam i tebi između ostalog postavio ranije. Ako smatraš da kršim pravila foruma i da sam ranije imao nalog to uredno prijavi onome ko je zadužen za to, nemoj sedeti i čekati kao za grand godinu dana. Meni ovaj forum nije uopšte bitan u životu i mogu me izbaciti doživotno ovoga časa, samo ne znam šta bi većina ovde radila kada bi se npr. burek i dr. forumi ugasili ?  Smile . I nije mi jasno jedno, ako je moguće za nalog da ponovo otvoriš drugi, koja je svrha onda izbacivanja ?  Smile .
Molim nekog da ostavi link od prošle anti-grand strina smeh club teme želim to da vidim  Smile .

Batalite gluposti i pravo na vazduh, godinu dana zračenja šteti vašem zdravlju  Smile .

Zasto bi onda pri cistoj svesti i zdravoj pameti is'o na burek preko Proxy Servera?
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Koji ti je bio nick pre bana?

Ako mi se već obraćaš ( u nastavcima ) sa pitanjem i želiš odgovor onda je red da pre toga odgovoriš na pitanja koja sam i tebi između ostalog postavio ranije. Ako smatraš da kršim pravila foruma i da sam ranije imao nalog to uredno prijavi onome ko je zadužen za to, nemoj sedeti i čekati kao za grand godinu dana. Meni ovaj forum nije uopšte bitan u životu i mogu me izbaciti doživotno ovoga časa, samo ne znam šta bi većina ovde radila kada bi se npr. burek i dr. forumi ugasili ?  Smile . I nije mi jasno jedno, ako je moguće za nalog da ponovo otvoriš drugi, koja je svrha onda izbacivanja ?  Smile .
Molim nekog da ostavi link od prošle anti-grand strina smeh club teme želim to da vidim  Smile .

Batalite gluposti i pravo na vazduh, godinu dana zračenja šteti vašem zdravlju  Smile .

Zasto bi onda pri cistoj svesti i zdravoj pameti is'o na burek preko Proxy Servera?

Žao mi je ali ne razumem tvoje pitanje i nije mi jasno da li ja nešto grešim ako idem kako navodiš preko "Proxy Servera" ?. To pitam iz razloga što je moje znanje za računarom veoma skromno i ne poznajem terminologiju. Samo sam običan korisnik i ništa više tako da ne bih mogao ulaziti u ozbiljnije razmatranje. Ponavljam ako misliš da kršim pravila foruma ti me prijavi nadležnom za to.
Vidim da si raspoložen za nešto što nema veze sa ovom temom ( mislim da postoji tema za to ), a kada je reč o mom pitanju u vezi sa temom to eskiviraš. Ako misliš da dokažeš da sam neznalica u pogledu računarske tehnologije uštedeću ti vreme i ponoviti, moje znanje je jako skromno.
Sad ti meni odgovori na pitanje koje postavljam više od nedelju dana, i na poslednje u poruci br.955.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Skjuz mi, ucinilo mi se. Proxy server sam pravi space izmedju svih znakova interpunkcije, pa mi je to prvo palo na pamet. No hard feelings  Smile
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Skjuz mi, ucinilo mi se. Proxy server sam pravi space izmedju svih znakova interpunkcije, pa mi je to prvo palo na pamet. No hard feelings  Smile

Ok ne ljutim se, izvini i ti ako sam te uvredio nešto  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
pazi kad ladno imaju download emisija  Smile            Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
(covek mora da se snalazi)

Ovo sam cekala  Smile

Pa naravno da covek mora da se snalazi i zivi od necega .Magistar se nece sigurno snaci tako sto se pevati u grandu ,niti ce se Stoja snaci tako sto ce drzati casove iz astronomije .Svako se snalazi onako kako ume i dok god nije lopov i ne krade ,ja postujem njegov izbor i posao.Sto se Stojinog pevanja tice ja mislim da zena zna da peva ,a druga je stvar sto ta njena muzika ima iritira necije usi .I mene iritira isto kad cujem hevi metal ,neki smarajuci dzez i dosta narodnih pevaca cije su pesme i izvodjenje katastrofa za usi i oci .Ali to mi ne daje pravo da te ljudi stavljam na dno drustvene lestvice .To je samo njihov posao ,a da ih neko ne slusa i ne trazi -ne bi ni postojali .Svaka roba ima svoga kupca ,tako i svaka muzika ima svoje slusaoce i nek svako slusa sta mu prija .
Uostalom ,bolje da Stoja da peva nego da vodi neku emisiju  Smile Smile

Citat
Ne znam za tebe, ali meni je na drustvenoj lestvici jedan magistar prava iznad lopova, ma koliko taj lopov sposoban bio.

Sve zavisi kakav covek je magistar ...a imas ti lopova koji kradu drzavu tj lopov krade lopova ...i to je onda pitanje ko je tu lopov ,a ko jadna zrtva ...Sto se tice te tvoje drustvene lestvice - ja ne delim ljudi po njihovim zanimanjima ,tu se vidis razlikujemo -za mene su na dnu drustvene lestvice losi ljudi ,losi prijatelji ,losi roditelji ,losi
zivotni partneri ,a to cime se ko bavi ne govori ama bas nista o njemu ...

Moram Stoji traziti neki kes ,branim je kako ne bi ni ona sama sebe  Smile Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2009, 21:40:34 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Mi smo zemlja retardiranih pevaca i retardiranih emisija na tv-u.

Da se na TVu vise paznje prinese rep, rok, metal, hc, reagge i ostalim pravcima muzike, Grand se ne bi slusao.

Samo sto su ljudi iskompleksirani seljaci koji ne znaju za dalje od terase, pa guraju samo ono odakle ide najvise para i onaj koji najvise plati da bude u emisiji.

Jebem ti ja to.

Mogu da se kladim da sem par ljudi na forumu, niko ziv ne zna za grupu Eyesburn, koja je svojevremeno dok su postojali bili nas najveci izvoz za strano trziste, ali u medijima nisu obracali paznju na njih, pojavljivali su se samo na manjim televizijama. A ponovo su punili jedan SKc, Akademiju, KST, a stranim zemljama da ne pricam koliko je ljudi dolazilo na njihove nastupe, (ljudi koji inace znaju sta je muzika) i gde se ljudima daje na slusanje vise od jedne sponzoruse i jedne izdavacke kuce koju drzi zena koja nije Spkinja i onaj kreten...zaboravio sam kako se zove...Sasa sto vodi Grand...
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S lll
lepo srpsko ime za srpsku grupu, Eysburn... zena koja nije srpkinja...mnogo govori ... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ako misliš da smo zemlja onog što si naveo ti onda idi u neku drugu lepšu zemlju, npr. Ganu, pošto vidim zastavu te države u tvom profilu.  Smile   Tamo će ti sigurno biti lepše i lepo ćeš se uklopiti, jedino je problem što ćeš tamo morati da radiš i to u poljoprivredi ili rudarstvu.
Vidim da ti smeta  žena koja nije Srpkinja a slušaš domaći bend koji nosi ime Eyesburn ( pesme im takođe na engleskom ), i koliko mi je poznato oni su antiglobalisti a ne šovinisti.  Jedino da se još i sam odlučiš šta si, šovinista ili ... . " Žena koja nije Srpkinja "   Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 95 96 98 99 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 17:22:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.