Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:58:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151858 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
"Civilno društvo ( grupa građana ) je posebna sfera odvojena od države, koju sačinjavaju udruženja, organizacije, institucije i dr. koji na legalan način vrše pritisak na državne ustanove, kako bi se izborili za što više slobode i autonomije. Neprofitne organizacije može osnivati pored samih građana i vlada ( vladine javne i nevladine privatne organizacije ). Nevladine, neprofitne organizacije su autonomne i samostalne organizacije koje su osnovale grupe građana s različitim motivima, interesima, itd.. N.O. nastaju kao alternativa rešavanju mnogobrojnih problema na raznim poljima ljudskih delatnosti, koje ne uspevaju da reše ili ne rešavaju na zadovoljavajući način postojeće državne institucije i organizacije."

Kao što vidite savršeno se uklapate u ovu priču i imate sve preduslove da osnujete svoju grupu građana. To ste mogli i pre godinu dana ali ... nikad nije kasno  Smile . Ima šta da vas pokrene ( opšte napredovanje kulturnih vrednosti našega "nepismenog" naroda ), brojčano ste jaki, imate odličnu ideju i dobru nameru, visoko ste obrazovani i sa ukusom u svakoj sveri života. E sad možda će biti mala prepreka lična karta  Smile  ali ja se nadam da je svi imate ?. Ne gubite vreme ovde !, učinite nešto za ovu napaćenu zemlju i pomozite Stoji da se školuje !.

Nadam se da će vaša N.O. biti uspešna i u korist ovog naroda a ne kao neke koje vode one gnusne babuskare !.
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
ja ne znam da li je to od grand muzike, to sto ti verujes da grupa gradjana moze da zabrani grand. vasa gasdarica (sticajem okolnosti druge nacionalnosti i vere) daje poprilican "porez" coveku koji se istripovao da je iznad zakona i drzave.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18

Citat
Pa po tome sto tezimo razlicitim vrednostima. Za njih su te pare koje uzimaju sve, dok je ostalo u 8. planu. Ignorantni su svi do jednog. Ja studiram ono sto me zanima, relativno sam uspesan u tome, zanimam se citanjem, a ne menjanjem sponzora, sef mi nije nespismeni bilmez, zaradjujem radeci ono sto volim i to mi je dovoljno

Opet ne vidim po cemu si bolji od Stoje ?! Smile
Sve je to i ona  -zena peva jer voli da peva ,nema sponzora (ona je sponzor koliko znam ),uspesna je ,cita nove tektove svojih pesama jer od njih zivi ,sef ne znam ko joj je ali znam da je mnogim obrazovanim ljudima sef nepismeni bilzme tako da to nista ne govori .I njoj je verovatno dovoljno .Dakle po cemu si bolji od Stoje ?

Rekoh ti vec, tezimo razlicitim vrednostima. Za nju je uspeh da ispeva pesmu "Da li si za sex" i da uzme pare, a za mene da napisem i asistiram u reziji jedne prozorisne pretstave i da ne vidim goli dinar. Dakle, ja ne moram da se moralno toliko spustim da bih ispevao pesmu "Da li si za sex". Nemam 15kg botoksa u glavi i isto toliko silikona u telu... Jesam li pomenuo to da nisam ispevao pesmu "Da li si za sex"? Stoja je moralni invalid i to pokazuje u svojim pesmama... Zena ima unucice, a peva "Da li si za sex"... Iskreno, boli me dupe kakva je u privatnom zivotu.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa ti si sebi bolji ,Stoja sebi .Dakle ,ne mozes da kazes da je po necemu gora od tebe .Ja nisam cula za tu pesmu (hvala na inoformaciji - vidim da redovno pratis desavanja na grand sceni  Smile ) istina da vulgarno zvuci ako je tekst takav ali ja se uopste ne brinem da ce ta pesma uticati na mene ili jednog dana na ukus mog deteta .Neka je pevusi neko u cijoj kuci se slusa Stoja. Smile

Citat
da ne vidim goli dinar

Tako pricaju svi ,prvo se jeze ,kazu narodna muzika samo za seljake ,nikad ne bi seli sa nekom pevaljkom .Obicno takvima beda pokuca na vrata pa promene misljenje .Neki hleb mora da se jede. Ja ne kazem da treba pesma ''da li si za seks'' da bude hit ali mislim da se ne treba drzati tako rigidno tog nadobudnog stava da si bolji jer nisi narodnjak i znas koji je glavni grad koje drzave .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ja samo zamisljam devojcice od 15 godina koje jos uvek ne znaju sta su i ko su kako se u nekoj diskoteci ponasaju kao moroncine, gledaju u nekog matorca i pevaju da li si za sex

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

U diskotekama je sada hit - ''Ja baraba ,a ti vila '' tako da nemoj brinuti  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

Pa ti si sebi bolji ,Stoja sebi .Dakle ,ne mozes da kazes da je po necemu gora od tebe .Ja nisam cula za tu pesmu (hvala na inoformaciji - vidim da redovno pratis desavanja na grand sceni  Smile ) istina da vulgarno zvuci ako je tekst takav ali ja se uopste ne brinem da ce ta pesma uticati na mene ili jednog dana na ukus mog deteta .Neka je pevusi neko u cijoj kuci se slusa Stoja. Smile

Citat
da ne vidim goli dinar

Tako pricaju svi ,prvo se jeze ,kazu narodna muzika samo za seljake ,nikad ne bi seli sa nekom pevaljkom .Obicno takvima beda pokuca na vrata pa promene misljenje .Neki hleb mora da se jede. Ja ne kazem da treba pesma ''da li si za seks'' da bude hit ali mislim da se ne treba drzati tako rigidno tog nadobudnog stava da si bolji jer nisi narodnjak i znas koji je glavni grad koje drzave .

Slow down, moje misljenje o nekoj osobi se ne zasniva na tome koliko zaradjuje. Ja zaradjujem dovoljno za sebe, obzirom da sam student i vise mi nije potrebno. Rekao sam da je stoja moralni invalid, sto je istina, i sto je opet meni dovoljno da je na drustvenoj lestvici srozam. Poznajem ljude (koji su igrom slucaja romske nacionalnosti) koji su citav zivot proveli kraduci u Svedskoj i krseci nepostojece zakone (citaj: svedjani nisu imali zakone protiv sranja koja su oni pravili) i kad su ih konacno na'vatali, oni su deportovani u Srbiju, gde su proveli 2 meseca u zatvori u izasli puni para, sa ogromnim kucama, novim automobilima, firmama za transport... S' druge strane, poznajem coveka koji je magistrirao na pravnom fakultetu i sprema doktorat, a plata mu je 300e + ono sto radi privatno (covek mora da se snalazi) i jedva sastavlja kraj s' krajem. Ne znam za tebe, ali meni je na drustvenoj lestvici jedan magistar prava iznad lopova, ma koliko taj lopov sposoban bio... Stoja je pevaljka, muzika joj je ocajna, ignorantna je, ne zanima je nista osim para, nije preterano bistra... Kao u svakom poslu, postoje ljudi koji ga dobro rade i ljudi koji ga lose rade, pa tako imas dobrog fudbalera i loseg fudbalera, dobrog pisca i loseg pisca... Stoja je (imao ofc) losa pevacica iz kog kod ugla da je gledas. To sto je njen performans dobro placen to nije moja stvar. To kakav je njen privatan zivot i fizicki izgled jos gore nije moja stvar, pa u to necu da ulazim. Njena muzika je uvreda za inteligenciju bizamca, glupa, u najnegativnijem smislu smesna na momente, pa joj po diskografiji sudim. To sto sam ja cuo njene pesme ne znaci nista. To sto znam da postoji izmet ne znaci da cu da ga jedem.
« Poslednja izmena: 26. Sep 2009, 16:07:53 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Kakva je to pesma koja se zove-ja baraba a ti vila
povraca mi se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Au Loli, ispricala si to, kao da je ok sada neko da kaze "Ja sam lopov, sta cu, moram nesto da jedem"  Smile

Ili neko ko prodaje herion, ima oko sebe pet ovisnika, ali on mora da prezivi jbg... Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Pevanje nije kriminal, nije to bas isto, ali Stojino pevanje je... pa nije vredno nikakvog postovanja.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 93 94 96 97 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 16:58:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.