Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 17:18:20
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151906 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
skrich je najjaci lik na forumu  Smile

Ja bi definitivno za njegove postove otvorio podforum... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Pa vidis  ja ne mislim da su pevaci nepravedno placeni tj da ne treba da zaradjuju toliko koliko zaradjuju .Vecina pevaca zivi od publike tj koliko te ljudi slusaju -toliko ces i zaraditi .Nije nimalo lako uvek biti raspolozen za scenski nastup,posebno u zagusljivim diskotekama,medju pijanim gostima ,pevati dva puta po sat i po koliko blok traje,nekome i duze ,zavisi od vlasnika kluba .
Mile Kitic je pokretni cirkus ali covek zivi kao kralj koliko vidim ,njega traze napolju i dolaze na njegove koncerte,on jako dobro zaradjuje jer je valjda preko popularan,zasto ne bi zaradio dobro ako ga ljudi traze ?
Ja nemam problem s tim da neko ko vredno radi posteno bez kradje i zaradi ,pocevsi od prostitutke na zeleznickoj pa do grand sou pevaca .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mene samo interesuje kako se Grand moze smatrati kvalitetnom muzikom?  Smile
Mozda su silikoni kvalitetni ali sto se tice muzike  Smile (da li je to muzika uopste?)
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Opet cu reci, to sto oni zaradjuju ne znaci da ja moram da ih postujem. Mogu da budu milijarderi, opet su za mene na drustvenoj lestvici samo malo iznad komunalaca.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Opet cu reci, to sto oni zaradjuju ne znaci da ja moram da ih postujem. Mogu da budu milijarderi, opet su za mene na drustvenoj lestvici samo malo iznad komunalaca.

A sto mislis ti da si iznad njih ? Po cemu si bolji ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
mob
Samsung S8
Citat
Mile Kitic je pokretni cirkus ali covek zivi kao kralj koliko vidim ,njega traze napolju i dolaze na njegove koncerte,on jako dobro zaradjuje jer je valjda preko popularan,zasto ne bi zaradio dobro ako ga ljudi traze ?

Zato je na njegov nastup u Areni propao, zadnjeg dana je prodavao karte za 100 din da bi ljudi dosli u Arenu, a neke je i poklanjao.

Citat
Ja nemam problem s tim da neko ko vredno radi posteno bez kradje i zaradi ,pocevsi od prostitutke na zeleznickoj pa do grand sou pevaca .

Cekaj, znaci posteno je da Grandova pevacica, koja nema zavrsenu srednju skolu, ne zna da sklopi dve prosto prosirene recenice, uz to je iz nekog ne daj Boze sela, zaradjuje 3500 evra za vikend, a necija majka koja ima primer dvoje gladne dece radi za 250 evra mesecno?

Na sve to treba da ide porez, da zarade budu iste.

Citat
Nije nimalo lako uvek biti raspolozen za scenski nastup,posebno u zagusljivim diskotekama,medju pijanim gostima ,pevati dva puta po sat i po koliko blok traje,nekome i duze ,zavisi od vlasnika kluba .

Cekaj, Loli, da li stvarno hoces da kazes da je to teze od primer, od nekoga ko radi dve smene dnevno za 250 evra, ili ceo dan vuce cigle na gradilistu za 35+ stepeni?

To je nepravda.

IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

A sto mislis ti da si iznad njih ? Po cemu si bolji ?

Pa po tome sto tezimo razlicitim vrednostima. Za njih su te pare koje uzimaju sve, dok je ostalo u 8. planu. Ignorantni su svi do jednog. Ja studiram ono sto me zanima, relativno sam uspesan u tome, zanimam se citanjem, a ne menjanjem sponzora, sef mi nije nespismeni bilmez, zaradjujem radeci ono sto volim i to mi je dovoljno.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat

Zato je na njegov nastup u Areni propao, zadnjeg dana je prodavao karte za 100 din da bi ljudi dosli u Arenu, a neke je i poklanjao.

Citat

Cekaj, znaci posteno je da Grandova pevacica, koja nema zavrsenu srednju skolu, ne zna da sklopi dve prosto prosirene recenice, uz to je iz nekog ne daj Boze sela, zaradjuje 3500 evra za vikend, a necija majka koja ima primer dvoje gladne dece radi za 250 evra mesecno?

Na sve to treba da ide porez, da zarade budu iste.

Citat
Nije nimalo lako uvek biti raspolozen za scenski nastup,posebno u zagusljivim diskotekama,medju pijanim gostima ,pevati dva puta po sat i po koliko blok traje,nekome i duze ,zavisi od vlasnika kluba .

Cekaj, Loli, da li stvarno hoces da kazes da je to teze od primer, od nekoga ko radi dve smene dnevno za 250 evra, ili ceo dan vuce cigle na gradilistu za 35+ stepeni?

To je nepravda.

slazem se sa tobom
Nije pravedno, kao sto nije (po 100 put kazem i navodim primer) fer da neko ko misli da je u Kosovskoj bici na celu srpske vojske bio Karadjoedje, zaradi novi stan i kola!  Pa aj malo i pametnima da dajemo nesto...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
skrich je najjaci lik na forumu  Smile

Ja bi definitivno za njegove postove otvorio podforum... Smile Smile

Pa vidis  ja ne mislim da su pevaci nepravedno placeni tj da ne treba da zaradjuju toliko koliko zaradjuju .Vecina pevaca zivi od publike tj koliko te ljudi slusaju -toliko ces i zaraditi .Nije nimalo lako uvek biti raspolozen za scenski nastup,posebno u zagusljivim diskotekama,medju pijanim gostima ,pevati dva puta po sat i po koliko blok traje,nekome i duze ,zavisi od vlasnika kluba .

srkic je pravi predstavnik grand kulture,takav je profil vecine konzumenta iste

lazes da posteno zaradjuju,jedino sto niko od njih ne placa porez niti prijavljuje prihode od zarade po satrama i "inostranim koncertima"
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat

Kod nas je verovatno tako ali taj isti Mile uzima dobru lovu preko tj kod nasih gasterbajtera,a i posteno se oznoji dok ih zabavi .Ne slusam ga ,ne volim njegove pesme ali nemam nista protiv da covek zaradi jer ljudi dodju na njegov koncert/tezgu i plate ulaz/separe/pice.Oni plate da ga slusaju ,on zaradi jer im pruzi dva sata zabave ,kakve sve to veze ima sa nama drugima sto nikad ne bi platitili da slusamo mileta kitica ? Nikakve.

Citat

Naravno da je posteno .
To sto neko nema zavrsenu srednju skolu znaci da ga skola ne zanima -taj je verovatno odlucio da se bori za hleb nekim svojim umecem, u ovom slucaju pevanjem . Dosta njih ne zna pravilno da se izrazava jer ih tome nisu naucili roditelji i ucitelji ali zato znaju prelepo da pevaju .A ima i pevaca koji savrseno pevaju i znaju da pricaju ,nemoj mi reci da su svi narodni pevaci neuki i nepismeni ?!
Kakve veze ima sto je neko sa sela ? Pa ja koliko vidim svi ti seljani su se mnogo bolje probili i zaradili vecu lovu od gradskih faca,primer su ti Ceca ,Dragana,Zeljko Joksimovic...Taj kad dodje sa sela on ce sve da uradi da ostane u gradu ...

Poredjenje ti nije na mestu -to sto poredis neciju majku sa platom od 250 e i cija su deca gladna ,nema bas nikakve veze sa zaradom narodnih pevaca .Hajde onda istom tom logikom da poredimo tebe i mene koji smo sada u svojim stanovima ,vecerali smo i okupali se ,namirisali a oni cigani ispod gazele kaslju jer imaju astmu od vlage ,smrde i gladuju .Jel to i nepravda ? Jeste .Mnogo je nepravde na svetu pa opet nekako zivimo i prezivljavamo .Ta samohrana zena sa svoje gladne dece moze isto da uzme mikrofon da peva i da svojoj deci donese 3 soma eura za jedna vikend .Sto ne peva ? To se dobro placa .Mozda je blam i sramota da peva narodnu muziku .E ako je sramota i blam ,nek se onda ne bunisto pevaci zaradjuju toliko koliko zaradjuju .To je tako ,toliko se danas vrednuje taj posao i to ne mozes da promenis .Jeste grozno cuti da jedna Stoja zaradi vise od jednog doktora ali opet - on je sam odlucio da se bavi time ,niko ga nije terao .Kao ni Stoju .

Citat

Svaki posao je tezak .Nijedan posao nije lak .I svaki posao ima svoje prednosti i mane .Ako si nezadovoljan svojim poslom i primanjima - a ti promeni posao .Nemoj da sedis ,kukas i mrzis sve koji dobro zaradjuju a imaju ''seljacka
zanimanja ''.Ako radis nesto sto volis i ako ti je to najbitnije ,nemoj da se bunis ako je to slabo placeno.Nekome je bitnije da radi nesto sto voli i ima manja primanja,a nekome da priusti sebi kucu,auto pa makar i radio posao koji ne voli .Stvar prioriteta .Ako si odlucio da nastavis da radis to u cemu uzivas ,radi i cuti ako su ti primanja mala .Valjda svako danas ima mozga da uvidi sta se dobro placa ,a sta ne ?

Citat
Pa po tome sto tezimo razlicitim vrednostima. Za njih su te pare koje uzimaju sve, dok je ostalo u 8. planu. Ignorantni su svi do jednog. Ja studiram ono sto me zanima, relativno sam uspesan u tome, zanimam se citanjem, a ne menjanjem sponzora, sef mi nije nespismeni bilmez, zaradjujem radeci ono sto volim i to mi je dovoljno

Opet ne vidim po cemu si bolji od Stoje ?! Smile
Sve je to i ona  -zena peva jer voli da peva ,nema sponzora (ona je sponzor koliko znam ),uspesna je ,cita nove tektove svojih pesama jer od njih zivi ,sef ne znam ko joj je ali znam da je mnogim obrazovanim ljudima sef nepismeni bilzme tako da to nista ne govori .I njoj je verovatno dovoljno .Dakle po cemu si bolji od Stoje ?
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 19:57:10 od lolana »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 92 93 95 96 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 18. Sep 2025, 17:18:20
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.