Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 17:36:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151959 puta)
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pojma nemam o kakvim sada zurlama pričaš jer je srž ovog novog talasa (Grand) bazirana najviše na pop zvuku sa primesom etna
Kakvog bre Etna leba ti? Smile

To se i ja pitam  Smile   
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 08:40:02 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pojma nemam o kakvim sada zurlama pričaš jer je srž ovog novog talasa (Grand) bazirana najviše na pop zvuku sa primesom etna
Kakvog bre Etna leba ti? Smile
i ja to htedoh da pitam, kakvog bre etna?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Cinjenica koja se ne moze pobiti je da svi pevaci granda negativno uticu na psihu mladih i ubijaju njihovu kreativnost i zelju za "pozitivnim isticanjem". Sada se devojke isticu tako sto se nabiju na ovakve stikle navuku neku providnu krpu, ispeglaju kosu i srecno se pogledaju u ogledalo znajuci da su postigle da izgledaju kao Seka Aleksic

jeeeeeeeeeeeeeeeeee lepa sam i glupa juhuuuuuuuuuuuu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
(sez) Razumem da nismo svi isti i da svako od nas ima neku svoju sliku kako bi stvari trebale da izgledaju. Vidiš ja sam neko ko se ne ograničava samo jednim muz. pravcem (što je možda i kod tebe i još nekolicine ovde slučaj) i kao što sam već pomenuo slušam sve što mi prija. Meni samo smeta čudna potreba pojedinaca da pljuju po nečemu što se razlikuje od njihovog ukusa i svrstavanje bilo čega u nešto što je kvalitetno odn. nekvalitetno. Niko od nas sigurno nije kompetetan (mislim i na sebe) da sudi o tome niti mi je jasno na koji se način to meri, šta je dobro odn. loše slušati. Npr. jedan akademik koji slusa klasičnu muziku počev od sopstvenog obrazovanja preko rezultata koje je postigao sebe moze smatrati kompetentnim za mnoge stvari pa i za muz. ukus i sve nas smatrati budalama i divljacima samo zato sto slušamo nešto drugo. Pa ne funkcioniše to tako upravo zbog različitih ukusa i načina razmišljanja. Pominje se i nekakav sistem vrednosti, pa npr. ono što je za prosečnog amerikanca uobičajeno za prosečnog rusa je ludost, i obrnuto. Sistem vrednosti stvara većina a manjina uvek misli da je u pravu i kako je oštećena.

(mznn) Siguran sam da je lepo dok ovako normalno diskutujemo bez vređanja i pozivanja na ovo ili ono, zdrava rasprava može biti samo produktivna a forumi upravo zato služe. Forumi su dobri za opuštanje ali sigurno da ne oslikavaju pravo stanje jer svi smo mi ovde sa pseudonimom pa nam je lakše opljuvati bilo koga i bilo šta.
Vaš primer nekog koji je na svadbi vaših bliskih rođaka naručio neku grand pesmu (kako ste sigurni da je baš grand?) nije nikakav dokaz bilo čega sem kulture od. nekulture osobe koja naručuje. Po istoj logici mogao je naručiti i neku navijačku pesmu a vi bi okrivili navijače i tražili njihovu zabranu. To što je taj lik primitivac ne znači da zbog njegovog postupka treba stvari zaokruživati i kriviti grand zbog toga. Onda bi se svaki ubica npr. vadio na loše detinjstvo, odgledane filmove sa nasiljem i odigranim pucačkim igricama i bilo bi mu oprošteno. Stvari se ne rešavaju cenzurom nego edukacijom.

Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
niko od nas ne proziva ljude koji slusaju grand, niti kaze da su oni divljaci zbog toga. Ovde se govori o tome koliko su likovi koji tamo pevaju pogubni po umove mladih i koliko su reci koje oni mumlaju apsurdne
"Ako imas petlju, ako imas keca-pokloni mi bundu od nerca"
"S kim si sinoc bio, da li ona zna
ne zna ona, ne zna ona, znam samo ja
devojka za jedno vece, misli, briga me
al' kod tebe su jos uvek
al' kod tebe su jos uvek
al' kod tebe su jos uvek moje gacice"
i ljudi na ovo hoce da se polome od uzitka i neke cudne strasti koju to probudi u njima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
gaćice sa primesom etna Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Pa ja se ne secam kada sam poslednji put usla u neciju kucu i videla skolarca koji gleda Nacionalnu geografiju ili bilo koju emisiju o zivotinjama, prirodi, kosmosu, coveku... Ali zato se deca izuvaju od granda, vriste na najnovije krpice neke od "pevacica", trce kod frizerke da naprave "Indirinu frizuru", dive se necijim sisama ili najnovijim ustima, citiraju tamo neke glupace a svom decku ili devojci da bi iskazali ljubav i naklonost salju stihove Stoje ili Done Ares  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ja slusam narodnjake ali opet cu reci grand nisu narodnjaci, to je cist turbo folkic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne bih se složila, turbo folk je nešto sasvim drugo . u svakom slučaju, podjednako su grozni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 17:36:18
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.