Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:55:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151968 puta)
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
A Sasa Popovic je posebna prica... pa narodu nije dosta samo da gledaju golotinju i plastiku nego su jos i kursadzije uveli... Malo je to, treba jos nesto da naguze u tu emisiju, da spoje jedno 7 najglupljih mogucih emisija i da unajme neke kretene koji ce da pricaju masne i prostacke viceve a da budu kao pederi, i da uvedu i takmicenje gde ce publika moci da lize slag sa Stojine guzice pa kao ko ce vise da polize... E to bi bila bas strava emisija
« Poslednja izmena: 15. Sep 2009, 18:31:38 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Zanimljivo je to da je temu obnovio neko ko je koliko vidim udaljen sa foruma pa ga neću komentarisati (nije u redu) ali stav koji brani većina ovde sigurno da hoću.    Rizikujem da me neki optuže odmah na početku da sa mojim brojem postova previše pametujem ali sam mišljenja da broj postova ne određuje i kvalitet odn.    važnije je šta stoji u tekstu.    Što se mog muzičkog ukusa tiče počeo sam sa klasičnim rokom a kad sam završavao osnovnu već sam bio prekaljeni metalac.    U srednjoj sam prešao na pank a nakon vojske na rep a nakon toga redom.   .   .    .    Prošlo je dosta vremena od toga a sebe nisam za stalno našao ni u jednom muzičkom pravcu, najviše iz razloga što na prvom mestu volim kvalitetnu muziku a mogu je naći u svim pravcima bio to rok, metal, pank, tehno, narodna, itd.   .   .    Lošu pesmu (tekstovi, način pevanja, melodiju) ako smo realni možemo pronaći u svim već pomenutim pravcima ali je problem u tome što se većina ograničava na ono što je "provereno dobro".    U pitanju su predrasude koje su začete još 80-ih a finalizaciju doživele sredinom 90-ih kada su "narodnjaci" (80%) bili ravni klovnovima u cirkusu.    U to vreme se Srbija delila na one sa belim čarapama i na one sa čarapama na romboide (grubo rečeno).    Tada je vladao opšti bunt mladih prema svemu režimskom a ogledalo režima je bila upravo tkz.    folk muzika.    U to vreme glavna okosnica narodne muzike je bila Turska zurla i zavijanje pevača u skoro svakoj pesmi kao da im je neko stao na kurje oko.    Tada je Saša Popović bio jedan mali "selja" smešnog izgleda i još smešnijeg ponašanja, ali od tog vremena se mnogo toga promenilo ali su na žalost predrasude ostale.    Već par godina u nazad imamo sasvim drugačiju situaciju sa pojavom toliko omraženog Granda, imamo "klince" koji znaju da pevaju, a što je još važnije pevaju uživo.    Što se garderobe tiče Grand se ne razlikuje mnogo od planetarne modne scene a stil "golih" sisa nije izmislio Saša nego je forsira svetska "show" industrija.    Emisije tipa "Kursadzije" ne gledam ali razumem da ih dobar deo populacije voli mada su bezopasni po razum u odnosu na ljigave španske serije.    Šta nam onda ostaje ?.    Ostaje nam grupa ljudi koja misli da je ono što je po njima samima prihvatljivo i jedino ispravno, jer Bože moj, to je rekao neki njihov idol koji godinama unazad nije ništa stvorio nego živi na staroj slavi.    Lično ja, mogu saslušati bilo koga, može mi taj i mnogo značiti ali ću uvek misliti svojom glavom.    Imamo recimo i primer Bore Đorđevića (Bora čorba) koji je ranije ne viđeno pljuvao po svemu narodnom a onda na kraju pevao, sedeo i gostovao u istim emisijama sa narodnjacima.    Često se susrećem sa ljudima koji se deklarišu kao ortodoksni rejveri, rokeri, itd.    a posle određene količine alkohola, bum čaša o patos i ajmo seko tresi mesi !.    Tu se ne radi o pomućenoj svesti alkoholom nego o onoj staroj: "Šta trezan misli - to pijan kaže".    Mnogi se ustežu da se javno izjasne i često im je potrebna podrška većine i opterećuju se šta će ortak reći ako mu kažem da mi se sviđa pesma Tanje Savić ?.    Pa boli me patka !, ako je ortak toliko glup i mišljenja da čoveka određuje garderoba, muzika i količina popijenog piva, onda mi i nije ortak nego budala.    Pomenuta Tanja Savić otpevala je glavnu numeru u filmu "Serbian Scars" gde se pojavljuje i jedna filmska veličina kao što je Majkl Medsen.    Milica Todorović zajedno sa kolegom Stevanom Anđelkovićem blistala je u ulozi Azre u prvoj operi srpskog reditelja Emira Kusturice "Vreme Cigana", koja je u pariskoj Operi Bastilja doživela petnaest izvođenja.    Ma ok, mogu neki pljuvati po Kusturici ali je činjenica da je u svetu cenjen i da petnaest izvođenja u pariskoj operi nije za potcenjivanje.    Neki će na sve ovo reći: "Ma šta ovaj s**e, tekstovi su glupi, mlaki bez emocija u svim grandovim pesmama".    Poruka gotovo svih (većine) pesama je ljubavnog karaktera a na prvome mestu u svrhu podizanja raspoloženja, dok je poruka nekih drugih muz.    pravaca u fazonu: "Zarolaj mi jednu, razbijena vilica, sve je crno (kao da će nakon pesme biti belje)", itd .   .   .    .    Ne pljujem ja po ostaloj muzici jer nemam problem u vezi toga, slušam sve što mi prija počev od grupe ABBA preko The Exploited, Whitesnacke, Rammstein, YU Grupa, itd, mogao bih do sutra.    Ma slušaj, oblači se kako želiš (da je u skladu sa zakonom) i pusti druge da žive jer život je samo jedan.   
Izvinjavam se svima na dužini teksta
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Too long.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S lll
 Smile
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Decko ovde niko ne kaze da je okoreli rock-er ili punk-er niti da je narodna muzika s***e vec se govori o tome kako je turbo folk jedna ogronma crna rupa koja je usisala sve kulturne vrednosti koju je ovaj narod nekad imao!!!  Smile  I samo da ti dodam da ja ne zelim da odem na svadbu na kojoj sviraju EKV ali ne zelim ni da slusam o brushalteru i sisama od betona kao ni o sexy robotima ili gacicama

I sada su okosnica narodne muzike zurle i sada su turbo folkeri ravni klovnovima i niko nije rekao ovde da su spanske serije nesto sto je pozitivno. I molim te odrasti pa shvati da vise nema narodne muzike  vec je sve to sada samo turbo folk
« Poslednja izmena: 16. Sep 2009, 22:58:24 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Devojko, to što se osećaš prozvanom i to što te je moj post lično uvredio ne daje ti pravo da nekoga pozivaš na odrastanje a sama svojim razmišljanjem daješ primer nekoga koji tek treba da odraste.   
Tkz.     turbo folk je umro (Bogu hvala) krajem 90-ih a po tebi se vidi da 90-e još uvek traju, ali to je tvoj problem !.   
Što se tiče tvog odlaska na svadbu samo povedeš računa o repertoaru (raspitaš se kod organizatora) i uredno zatražiš muzički program na uvid pa im onda ukažeš na moguće propuste i sl.     .   
Kada su u pitanju pesme o brushalterima i sisama, nisam ni jednog momenta želeo da to branim, nego sam objasnio pojavu "golih" sisa i smisao takvog oblačenja misleći na tu vrstu mode a ne na takav tekst pesama.     Meni lično kao muškarcu to ne smeta ali kapiram da se kosi sa moralom, nebi crko ako bi to ukinuli.   
Pojma nemam o kakvim sada zurlama pričaš jer je srž ovog novog talasa (Grand) bazirana najviše na pop zvuku sa primesom etna.     Ako misliš na ova takmičenja gde ponekad neko od kandidata sam odabere pesmu koju će da peva (gde je zvuk zurle) , to je njegov ličan rizik a pokazalo se pogubno za neke kandidate.   
Da bi nešto komentarisala moraš to lično ispratiti, a ne svoje znanje bazirati na pričama nekog drugog ili gledanjem jedne emisije.   

:flower:
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine! Sledeći ovakav ispad i ides malo na hladjenje.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
grdno se varas ako mislis da je turbo umro,ovo je sada vrhunac turba,tj fuzija kvazi popa narodnjaka,fokla,densa i ko zna jos cega,ovakva papazjanija sa teksovima koji vredjaju svaciju inteliginciju iznad IQ 50,moze da se dopadne samo onima koji su operisani od svakog ukusa za iole kvaliteta,i ko sto rekohmehanizmi koji pokrecu slusaoce pomenutih sranja su za psiholoska proucavanja
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7651
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
vanjaub,sez  potpuno se slazem sa vasim poslednjim komentarima  Smile Smile

Ne zelim da ulazim u neku posebnu diskusiju jer su se ranije one zavrsavale time sto bi moderatori zakljucali temu,ali
hteo bi da kazem da ja vidim sve to mozda i crnje od vas.
Pre mesec dana bio sam na svadbi kod blizih rodjaka i na vrhuncu slavlja neko ustane i naruci neku pesmu(grand) u cast oca mladozenje,inace mog dede, i cela sala ustaje da ga bar pozdravi,neko i da zapeva i u tom trenutku moj deda kaze molim vas nemojte to dajte nesto narodno npr. Stani,stani ibar vodo.Na iznenadjenje mnogih, uglavnom mladih, bend stvarno promeni pesmu i svi zapevase.

Hocu da kazem da pored svega ima nade da se nase drustvo na kraju iscupa iz zla u koje je uslo.
« Poslednja izmena: 17. Sep 2009, 02:11:42 od mznn »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
dobro da nije rekao da je šota vrhunac muzickog kvaliteta   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pojma nemam o kakvim sada zurlama pričaš jer je srž ovog novog talasa (Grand) bazirana najviše na pop zvuku sa primesom etna
Kakvog bre Etna leba ti? Smile
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 20:55:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.