Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:02:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151189 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava australia
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 12 pro max
mozete da pokrecete teme koliko ocete ali cemu tome sto je reklo njih oni koji se najvise bune ovde najvise slusaju bar se ovde dobro zabavlja svako ima pravo da slusa ili nece to je njegovo pravo to niko nemoze da zabrani svima na volju
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
takvu muziku bez ikakvih vrednosti i kvaliteta moze da slusa samo neko ko je retardiran,o ukusima netreba raspravljati kazu,ali slusaoci te muzike i nemaju ukus
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 54
Zastava australia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple 12 pro max
Citat
takvu muziku bez ikakvih vrednosti i kvaliteta moze da slusa samo neko ko je retardiran,o ukusima netreba raspravljati kazu,ali slusaoci te muzike i nemaju ukus

sez svako ima pravo da slusa sta oce izgleda da nam je komunizam i jednoumlje usadilo korijene ako je neko drugaciji od mene da ga pocne vredjati pod ovom nebeskom kapom ima prava za sve sez i ti slusas samo nemozes to da priznas
IP sačuvana
social share

[
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno, svako ima pravo da sluša šta hoće, kao što svako ima pravo da voli koga hoće, oblači se kako hoće, kaže šta želi...tako bi bar trebalo da bude. no dobro, recimo da nemamo ama baš ništa protiv ljudi koji slušaju tu muziku, njima se to dopada i to je njihova stvar. šta meni smeta? smeta mi što se na nekim televizijama po ceo dan vrti takva muzika, pa kad menjam kanale, prosto mi ubode uvo. ja ću , naravno , promeniti kanal, ali će neko dete ostaviti da gleda to šarenilo, umesto da nađe neku zanimljivu emisiju o dinosaurusima. na trafikama se šire po naslovnik stanama raznih časopisa , guzice i dekoltei pevačica, a naslovi koji prate te slike su stvarno suludi (Rada ovlažila, Dara zagorela...). pri tom, koga uopšte zanima što je ta neka pevaljka trudna, slomila nokat na nastupu, slupala kola ili prdnula u liftu? klinci bre, umesto Politikinog Zabavnika, kupuju Grand reviju! e to mi smeta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ne znaš ti kako je normalan biti pa poludeti !!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG shine
naravno, svako ima pravo da sluša šta hoće, kao što svako ima pravo da voli koga hoće, oblači se kako hoće, kaže šta želi...tako bi bar trebalo da bude. no dobro, recimo da nemamo ama baš ništa protiv ljudi koji slušaju tu muziku, njima se to dopada i to je njihova stvar. šta meni smeta? smeta mi što se na nekim televizijama po ceo dan vrti takva muzika, pa kad menjam kanale, prosto mi ubode uvo. ja ću , naravno , promeniti kanal, ali će neko dete ostaviti da gleda to šarenilo, umesto da nađe neku zanimljivu emisiju o dinosaurusima. na trafikama se šire po naslovnik stanama raznih časopisa , guzice i dekoltei pevačica, a naslovi koji prate te slike su stvarno suludi (Rada ovlažila, Dara zagorela...). pri tom, koga uopšte zanima što je ta neka pevaljka trudna, slomila nokat na nastupu, slupala kola ili prdnula u liftu? klinci bre, umesto Politikinog Zabavnika, kupuju Grand reviju! e to mi smeta!

seko ni ja bolje ne bih rekla , ne treba trovati decu malo kraće samo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
Pa mozda kad bi vozaci u autobusu manje pustali

Jao nista lepse kad krenem na put ,a majstor pusti kasetu Halida Beslica - ''Put me zove moram poci ''i samo je obrce do kraja -takvom majstoru ne mogu a da ne posaljem pice u prvoj kafani gde stanemo  Smile Smile

Ja zaista ne umem da se dobro provedem bez narodnjaka ,ali zaista .Probala sam i ne ide .Nikako mi ne ide. Smile

Citat
Nije problem u pinku, problem je u narodu.
A kakav konkretno mislis da imaju problem ljudi sto slusaju narodnjake ?
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 08:12:40 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
loli, jedno je kad odeš u kafanu i slušaš "Dva galeba bela", "Čaše od kristala", "Crne kose"...to su dobre pesme, ali pesme koje govore o brushalteru koji je težak kao malter, e uz to već ne mogu da se provodim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG shine
lolana stojim iza toga da su najluđi provodisa narodnjacima , ne možeš se veseliti uz unbrake my hart ali ne treba ih toliko forsirati čoveče mlađe generacije ne znaju ko je sting ko je santana , pa ne treba forsirati

narodnjaci su narodnjaci a turbo folk

ono a kod tebe su još moje gaćice ili brushalter e to je za sponzoruše muzika

toma, haris, bešlić i još puno pevača koji su narodna muzika i koja se pamti i peva

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Ma ja mogu uz sve da se provedem kad popijem ,onda volim sve ,sve mi lepo i uz sve djuskam.Nemam nikakvih zamerki .Kad sam trezna -onda samo nesto kenjam , kritukujem i nalazim zamerke ,a kad popijem - e tad sam dusa od coveka .
Ako ne volis brushaltere i zenskarose onda idi u kafane sa starogradskom ,tamo to ne pevaju sigurno i nece te niko nervirati  Smile

Sto se tice dece ,slazem se da ne trebaju da odrastaju uz muziku sa groznim tekstovima,vidis -ja se uopste ne bojim za muzicki ukus svoje dece jer znam da ce biti pametna i imati stila i ukusa  na mamu ,koja zna sta se gde slusa  Smile
Ja kuci nikad ne slusam narodnu muziku ,bas se ne secam kad sam pustila pink radio  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG shine
ma ne radi se da volim starogradske svuda se ja uklopim samo pogotovo kad popijem i punk slušam , kao i ti u kući nikad ne slušam narodnjake , nego ubijaju na tv sa muzikom a što se dece tiče

moji imaju 4.5 i 6 god omiljena pema , a koju i znaju napamet od reči do reči

Antonio banderas desperado  i alexsander rybak  fairytale

tako da se ne plašim za moju nego široke narodne mase  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 01:02:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.