Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:51:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 151163 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Jedna zena iz bivseg komsiluka stalno se zalila kako njena mala peva cecu i daru ,nece da joj dete zna seljacke pesme ,to joj je grozno ,a na tv-u po ceo dan grand parade,bijeljina i ostala cirkusijada,zena to prati i gleda ko se kako obukao . Deca gledaju nas sta radimo i oponasaju ,ne kapiram kako joj to nije jasno  Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17469
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja sestričina od dve i po godine obožava da peva "ze je za zelenu algu na dnu mora, za je za zabavni žur, nje je njegova originalna fora, dok pevamo na molu duuur", naravno, uglavnom na njenom jeziku. trogodišnja ćerka moje komšinice je obožavala da peva "mahimahimahimahi mahinalno..."
šta misliš, čime će se koja baviti kad poraste?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

ne znaš ti kako je normalan biti pa poludeti !!!!

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 10717
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG shine
pa upravo t , da je i meni parada na tv i oni bi pevali daru , nego muž u kolima iz školice i do školice pusti desperado ee deca upila samo tako svaku reč

ja kad uđem u kola glorya gaynor ili fairytale i to naučili i kad sami puštaju puštaju tako nešto na radiju , a kad kum dođe oni stalno zezaju kum voli narodnjake , pa mu puštaju tako neke pesmice

ma kad porastu znaće gde se i šta sluša

pa seko ne verujem da je presudno sad u tim godinama
ali ako se nastavi "mahinalno" može svašta da bude
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Боље да боли истина него да утеху пружа лаж

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 4000
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
"To sto sam cuo za hitlera ne znaci da sam nacista. To sto sam cuo za marksa ne znaci da sam komunista. To sto znam da postoje govna ne znaci da cu da ih jedem. Tako ja razmisljam."

Bravo majstoreeeeeeee
« Poslednja izmena: 11. Sep 2009, 19:46:25 od vanjaub »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 
Fora je u tome da ne mozete ljudima da zabranite da slusaju Grand.....ali mozete da izbrisete taj kanal sa tv/a...jel?
I tada vasa deca nece znati sta je to....ali zato ih redovno gruvajte sa pravom muzikom,to je jedini nacin da pobedite i vratite pravu stvar na pravo mesto.Mada,u skoli ce vam dete biti seljak zato sto ne zna neke pesme od Rade,Seke,Viki,miki i ostali...ali,svaki pocetak je tezak Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 44033
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung Galaxy S lll
U pravu ste...treba kritikovati grand i ostatak sunda u njemu, zalosna je samo sta vecina nudi kao alternativu ...
Znam na sta vecina misli i slazem se sa vama ali zvezdama granda osporavati talenat je u najmanju ruku bolesna lubomora...kritikujmo sund, pohvalimo dobro...
IP sačuvana
social share
Nek stoje prijatelji...zlu ne trebali...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ko uopste pokusava da nekom promeni misljenje? Cilj mi je da ismejem tudje misljenje. To radim  na los nacin? Nisam dovoljno pametan da tako nesto uradim? To nije lepo? Don't care.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.43
Citat
takvu muziku bez ikakvih vrednosti i kvaliteta moze da slusa samo neko ko je retardiran,o ukusima netreba raspravljati kazu,ali slusaoci te muzike i nemaju ukus

sez svako ima pravo da slusa sta oce izgleda da nam je komunizam i jednoumlje usadilo korijene ako je neko drugaciji od mene da ga pocne vredjati pod ovom nebeskom kapom ima prava za sve sez i ti slusas samo nemozes to da priznas

ti nerazumes pojmove slusati i cuti,naravno da sam cuo nesto od toga zato sto bombarduju na skoro svim medijima tom muzikom,tkvz veselja i svadbe ne prolaze bez toga,zato i ne idem na te manifestacije jednostavno od te muzike mi se prikenja uvek.Inace za tvoju informaciju jazz i klasicnu muziku pratim vrlo ozbiljno od svoje 12. godine,rok  i pop sam naravno otkrio ranije,klasican narodnjak i starogradsku mogu da poslusam
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13400
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 
U pravu ste...treba kritikovati grand i ostatak sunda u njemu, zalosna je samo sta vecina nudi kao alternativu ...
Znam na sta vecina misli i slazem se sa vama ali zvezdama granda osporavati talenat je u najmanju ruku bolesna lubomora...kritikujmo sund, pohvalimo dobro...
Svakako,mada....velika vecina tih klinaca koji su sjajni na kraju ima da pevaju razna sranja,jer imaju iste tekstopisce i kompozitore koji vec deceniju i kusur ubijaju ovaj narod...u tome je problem....nisu oni krivi.Uz prave pesme mozda je tu novi Toma Zdravkovic,Tozovac...ali na ovaj nacin....tesko Smile
IP sačuvana
social share
Onaj ko nadzire prošlost, nadzire i budućnost. Onaj ko nadzire sadašnjost, nadzire i prošlost.
George Orwell

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
Citat
šta misliš, čime će se koja baviti kad poraste?

Nemam pojma iskreno ,mislim da to nece bitno uticati na izbor buduceg zanimanja.
A i da bude narodna pevacica ,i to je jedno zanimanje .
Posteno zanimanje u vecini slucajeva .
A mislim i da je humano jer se narod veseli uz dobru pesmu .Naravno ,ima i pesama sa losim tesktovima i losim izvodjacima ,ali i ti ljudi treba da postoje. Neko i njih slusa negde tamo .
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 08. Sep 2025, 08:51:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.