Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:26:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti-Grand Club - Reloaded  (Pročitano 152037 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
Kad smo vec kod konja sad se setih:

Stajao sam pored puta
kao grana otkinuta
kocije su s tobom prolazile
srce su mi pregazile

Putuju, putuju kocije bele
kuda te vode sele
kocija bela, a konji vrani
prokleta kocijo stani

nema na YouTube-u...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia N95
Alo bre ljange...ko mi dira narodnjake... Smile

WhiteGoa

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
@Blue

To nikad netje biti muzika za mene,"Grand muzika" fonded and powered by 90' scum of the earth  Smile   Smile. Smile 
 No,svi mamo izbor,pa odvolje nam.         
Kad mi je do meraka odem na vojvodjanske tamburashe.To voLEeem.
"Ti ne poznajesh materiju ...",simpatichno sa tvoje strane... Smile Smile

:just smile and wave boyz-smile and wave: .......................

" jebi ga"- pishe se odvojeno  Smile
« Poslednja izmena: 22. Nov 2008, 10:41:03 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Препоручио би ти да мало издуваш тај твој его и прекинеш се правити паметан јер стварно изгледаш смешан. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
HTC Wildfire S
@Goranac and Delija-4ever!

To nikad netje biti muzika za mene,"Grand muzika" fonded and powered by 90' scum of the earth  Smile   Smile. Smile 
 No,svi mamo izbor,pa odvolje nam.         

Da li svi treba da se povinujemo vasem misljenju? Vas koji ne slushate narodnjake, posebno kad se uzme u obzir da ste u manjini...  Smile
Ne verujem ni da smo manje vredni, a ni glupi, mnogi od nas ni ne prate tu ideologiju "Aca Lukas Shmrk i 10 telohranitelja" ili "Seka Aleksic kurva sam i lizem se sa pekinezerom ko Paris" i slicne stereotipe iako deluje tako na prvi pogled.  Smile Medjutim protiv muzike nemamo nista. A ne znam sto bi vama smetala kad je odavno izmisljena sprava koja uglavnom izgleda ovako:

i nema nikakvih problema.  Smile

Kad mi je do meraka odem na vojvodjanske tamburashe.To voLEeem.
Smile
Lepo, za pohvalu, ali...
"Ti ne poznajesh materiju ...",simpatichno sa tvoje strane... Smile Smile
...i dalje tvrdim ovo.   Smile

" jebi ga"- pishe se odvojeno  Smile

Hvala, nisam od onih sto se ljute kad im ispravljaju gramaticke greske, volim to...  Smile

Samo ne volim kad me preterano dave sa engleskim izrazima, frazama, postapalicama, zargonima... narocito kad postoje nase i kad nema potrebe zamenjivati ih tudjim...  Smile

Takodje ne volim misljenje pojedinih forumasa koje kaze da je nase govno smrdljikavo a inostrano mirise na ljubichice i lale.  Smile
U Nemachkoj sam po 3 meseca svake 3-4 godine, prosao sam i Norvesku, bio kratko i u Madjarskoj... i dobro znam dobro kol'ko "shabana" ima tamo gledajuci njihovu omladinu.  Smile
Iako na prvi pogled sve to izgleda ekstravagantno, dubokoumno itd... itd...
U Americi nisam bio ali dovoljno mi je da prebacim na MTV i uvidim koja je to glupost, boy band-ovi, crnje koje repuju o teskom zivotu dok skacu po Hummer-u sa 3 kile kitcha i zlata itd itd... ali nema veze, ne pljujem, prebacim...

Zato sam i rekao da ima vas koji bi popushili svaku nashu pesmu prevedenu na engleski. Cak i kad zanemarimo, rimu, milozvucnost, itd...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 24. Nov 2008, 00:15:12 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
Препоручио би ти да мало издуваш тај твој его и прекинеш се правити паметан јер стварно изгледаш смешан. Smile

Ko je ovaj chovek,dajte mu neshto pa neka ide... Smile Smile Smile  Smile  Komentar ti je extremno nepotreban.Ovde tju da zavrshim...

@Blue
Jezik ne poznaje granice,mnoge promenljve utichu na to da se menja i neprestano evoluira,je l' znash shta je "spanglish"  Smile.Ko zna shta tje na "kraju" da ispadne od tog chuda.Kakav bi nash jezik bio da nije bilo turaka?! Smile Nemoj molim te da pochnemo o jeziku,najbolje da otvorimo temu pa da razglabamo li tje ovde biti josh desset stranica offa. Smile

Da se razumemo ja veoma poshtujem pravu narodnu muziku iako je ne slusham i nije mi bliska.Da "muziku" ... Smile

Jedino da ponovm ono shto sam vetj rekao.Ne znam..Imam utisak da ne dobpirem do tebe ili ti do mene,mada slazem se sa nekim stvarima..avaj, beshe mu. Smile Smile  Smile

« Poslednja izmena: 24. Nov 2008, 10:54:35 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
Citat
Ko je ovaj chovek,dajte mu neshto pa neka ide...       Komentar ti je extremno nepotreban.Ovde tju da zavrshim...
Разумећеш ти једног дана.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2008, 12:11:57 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 
Citat
U Americi nisam bio ali dovoljno mi je da prebacim na MTV i uvidim koja je to glupost, boy band-ovi, crnje koje repuju o teskom zivotu dok skacu po Hummer-u sa 3 kile kitcha i zlata itd itd... ali nema veze, ne pljujem, prebacim..
Svaka cast za ovo. Smile Ok,razumem ja da neki ljudi ne vole da slusaju "narodnjake",ja iskreno ne volim "turbo-folk" muziku ali Srpsku narodnu ili ako hocete "izvornu" muziku  mogu slusati i ima dosta lepih pesama,kvalitetnih koje ce trajati dok i mi u Srbiji zivimo.Ljubitelja "Grand muzike" u Srbiji ali i u drugim zemljama(BIH,Hrvatska,Slovenija,Makedonija,Bugarska....) ima dosta,tako da svako pljuvanje po tim ljudima koji to slusaju ne vodi nicem dobrom.To je njihov fazon i ja se mozda ne slazem sa tim ali OK ako ti ljudi nesto pronalaze u tome. Smile
Samo me jako nerviraju neki ljudi koji pljuju po tome a kad se napiju i kad cuju neku pesmu,od toga sto pljuju,znaju od reci do reci. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

There Is No Hope As Long We Walk This Earth

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 74
Zastava Prokuplje, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla MEGAUPLOAD
mob
Nokia C5
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Jezik ne poznaje granice,mnoge promenljve utichu na to da se menja i neprestano evoluira,je l' znash shta je "spanglish"  Smile.

Да се само на ово осврнем, пошто ме сама тема и не занима превише.

Спенглиш је срање којим говоре глупи Мексиканци по Америци, јер због своје неспособности и ниског коефицијента интелигенције, нису у стању да науче нормалан енглески. Ако ти у томе видиш еволуцију једног језика или још горе у том твом назови српском с упорним и присиљеним коришћењем енглеких речи и фраза, до те мере да није више ни смешно, онда та еволуција свакако води стварању нечег врло јадног и несретног.
« Poslednja izmena: 26. Nov 2008, 02:44:07 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 46 47 49 50 ... 109
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 17:26:36
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.