Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31827 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Po svemu sudeći, ovde je glavni razlog boljitka OS-a verzije 9.1 u odnosu na ranije kod Saše taj što su kamera i video poboljšani?!? Smile
Pa to i nije odlika telefona sa operativnim sistemom - šta onda reći za Sony Ericsson modele koji nemaju OS a imaju bolje kamere i video snimke od S60???
Ah da, zamrzavanje .... šta se to vama "zamrzavalo" na tim OS 8 telefonima baš me zanima, niste ih valjda držali u zamrzivačima pobogu?!? Manite se te demagogije o zamrzavanju jer su to priče za malu decu pred laku noć i blage veze sa istinom i realnošću nemaju. Niste jedini koji su imali(i dalje imaju) telefone sa OS vezijama 7 i 8 i nikada im se ne zamrznuše ni otkazaše poslušnost tokom godina korišćenja.... i tu je u pitanju samo neukost korisnika koji su instalirali nekompatibilne aplikacije iz neznanja pa im odmah ne valja telefon ili verzija OS-a i ništa drugo ....
Sreća što ne mogu starije aplikacije na ovim vašim polovično ograničenim telefonima koji bi trebali da se stide što i nose naziv OS kada je pola njegovih funkcija zabranjeno korisniku na uvid što još nema nigde na svetu i ni u jednom javnom operativnom sistemu ... jer bi tek onda bilo smrzavanja i zamrzavanja --- Smile
Napredniji?!? Možda je "napredniji" po tome što ne možeš ni .avi fajl da pregledaš iz inbox-a, jeli, ili je napredniji što moraš sertifikovati aplikacije kako bi ih instalirao jer neće na drugi način i to opet na trial period od 6 meseci, ...

Daj budite realni i nemojte se vezati za veću cifru u nazivu OS-a i odmah pretpostavljati da je bolji a da niste ni 5% mogućnosti ni ovih a ni starijih verzija operativnih sistema isprobali .... vidi se zaista po tome kako rezonujete stvari! Smile

« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 00:33:34 od Cigla tel. »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
9.1 ubedljivo najbolji
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Symbian OS 6,7,8    - 42 (47.2%)
Symbian OS 9.1    - 47 (52.8%)

Rezultat dobijen na osnovu subjektivnih ocjena vlasnika doticnih telefona , nema sta.  Smile
Ova anketa i nije zamisljena kao realan pokazatelj cinjenica nego kao prostor za samodokazivanje i lijecenje kompleksa nize i vise vrijednosti vlasnika doticnih telefona , ukljucujuci i mene.  Smile
Realno symbian 8 kao OS je bolji ... ali sa OS-om 9 su dosle neke nove tehnologije i poboljsanja (kamera , ekran , wifi.....). To treba razdvojiti. Ovdje pricamo o OS-u a ne telefonima koji ga nose i njihovim karakteristikama. (mada je i ovo diskutabilno jer sama rezolucija ekrana i broj megapixela kamere je takodje ogranicena OS-om)

Kakvo ledjenje kakvi bakraci. Potpisujem da se 6630  manje "ledi" od vecine starih i novih telefona , cak i sa skucenom RAM memorijom. A ovima sto se ledi.... Sta da vam kazem : I treba da se ledi. Kupite nesta drugo. Smile

A sto se tice smartmovie-a na OS-u 9... naravno da mogu .avi filmovi da se pregledaju iz inbox-a. Za to sluzi x-plore i njegova fantasticna opcija file associatons ... samo je treba poceti i koristiti. A ne samo kukati ne moze ovo ne moze ono. Sve se moze kad se hoce.  Smile

I da kazem jos koju. Niti je OS8 puno bolji niti puno gori od devetke. Sve mi se cini da ovdje sve manje i manje ima ljudi koji koriste bilo kakve prednosti symbiana i 8-ice i 9-ke. Obje verzije su dobri operativni sistemi samo treba i iskoristiti , makar 10% od njihovih mogucnosti....
Citava ova prica oko toga koji je os bolji izgleda smijesno.  Smile

I da vas rijesim svih dilema... Tacan odgovor na nagradno pitanje : Koji je os bolji , 9 ili 8?? jeeee....
Oba su dobra.  Smile

P.S. Svim sretnim dobitnicima , koji su tacno odgovorili , cestitam... A ovima , koji nisu tacno odgovorili , vise srece u sledecem krugu.
« Poslednja izmena: 24. Apr 2007, 01:23:55 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia N95
Ali sam zato jako zadovoljan sa 6600 i 7.0 simbianom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 6670
ja probao svaki os trenutno imam 9.1. mislim da nista ne valja 9.1, pet pare ne bi dao za njega sad kad ga imam. bas je pih 9.1
IP sačuvana
social share
Od Ulcinja do Bilece,
Milova se vojska krece...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Riba ribi grize ribicu - 21. vek!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 1553
Zastava Montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N97 black
Kratko i jasno! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Apple iPhone
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Symbian OS 6,7,8    43 (46.7%)
Symbian OS 9.1    49 (53.3%)

Svih glasova: 92

Rezultati Pokazuju koji Symbian koriste ljude tako da Hteli ili ne svi ce da Progu na OS 9.1 to je zagarantovano a to sam rekao jos kada sam otvorio ovu Temu ,,,,A da je Bolji OS 9.1 Bolji je Nikad Ne bi se Vratio na OS 8.1 a i cudim se kako se osudili neki da se Vrate na OS 8.1 a koliko znam da takve ima samo Jedan ili Dvaica na ovom Forumu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Aco, pa zar ti ne primećuješ da su u ovoj temi glasali u 95% slučajeva novi članovi koji su se skoro pridružili forumu?!?
Nadam se da shvataš onda o čemu se radi koliko je njih zaista glasalo zbog toga što zaista zna da je ovaj bolji ili samo zato što veruje da je bolji i zato što ima veću cifru u nazivu i jaču kameru ....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ja pojma nemam dali su glasali novi ili stariji clanova ovog foruma ,a isto tako ne treba tretirati nove clanove kao da oni neznaju nista za Mobilne telefonije,,ali dali oni znali ili ne ja tacno nemogu za njima da govorim ali evo ja licno nisam glasao za OS9.1 samo zato sto imam visu cifru i skuplji telefon (novi model ,a bogami vise i nije novi) nego zbog nekoliko razloga sad da se ne povtorujem i nabrojavam isto sto sve smo rekli u ovoj temi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.