Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Koi bi Operativni sistem bi hteli na vasem Symbian Telefon
Symbian OS 6,7,8
Symbian OS 9.1
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Symbian OS 6,7,8, ili OS 9.1  (Pročitano 31838 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Apple iPhone
ako si vec glasao, nisi morao da postujes a posto si postovao, da li bi bio ljubazan da obrazlozis, zbog cega sve to je bolji os 9.1
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

svice svice tek sto nije!!!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 622
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6630, N79
os 8 je jos uvek ne prevazidjen! Smile
IP sačuvana
social share
Put do pakla je poplocan dobrim namerama!!!

arhitekta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Macak u cizmama

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 63
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 3250
Zbog mnogo cega! Smile
IP sačuvana
social share

Zajedno: Mnogo smo jaki kad smo zajedno,
Ružo Crno-Bela
Mnogo smo jaki, neka zapeva
Vasiona cela
Mnogo smo jaki kad smo zajedno
Ružo Crno-Bela
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Zbog mnogo cega! Smile
Odličnooooo. Ajde ti poznavaoče ako je tako "potpiši" se u temi: [Kako ja vidim svoj mobilni telefon?!?] da vidimo mi zbog čega je to toliko dobar novi OS tebi, tj., šta koristiš kod njega i samim tim kod svog mobilnog telefona.
Ovi zeleni smajliji te ne predstavljaju u nekom pozitivnom svetlu za tvoju informaciju. No, sve to možeš promeiti u temi na koju sam te uputio, pa tamo obrazloži lepo to tvoje "zbog mnogo čega"! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Ljudi, pomirite se vec jednom sa cinjenicom da ta famozna zastita nece nikad biti razbijena! Ako vam je to glavni argument zbog kojeg necete da predjete na novi OS onda grdno gresite, jer ce se na njoj jos itekako raditi i u svim buducim verzijama ce svakako biti implementirana. To je jednostavno nuznost, a ne neki hir Nokije. Da li ta zastita sprecava proizvodjace softvera da proizvode dobre i kvalitetne aplikacije? Ne. Da li sprecava krekovanje aplikacija sa lakocom kao kod predhodnih verzija? Da, i upravo zbog toga je napravljena i upravo zbog toga ce dugo ostati. To nije samo Nokijina politika, tome teze sve velike kompanije, jer je svima piraterija veliki problem (mada ona ne moze nikad da se ugasi   Smile, ali ovako se bar mnogo komplikuje), i ja smatram da je to potpuno logican i opravdan potez sa njihove strane. Takodje je i mogucnost virusa na novom OS-u svedena na minimum. A i za sta biste drugo koristili pristup sistemskim fajlovima? Ajde mozda operator logo i nista vise. Koliko cesto ulazite u Windows folder na PC-u? Pored toga, ako instalirate aplikacije na kartici - card reader i nema zastite. A ja sve aplikacije i na OS 8 instaliram na kartici.

Cinjenica je da novi OS donosi dosta toga novog i da ce se tek razvijati u buducnosti i da svi koji ocekuju da se ova zastita ukloni i zbog toga nece da predju na novu platformu... mogu da ocekuju da zauvek koriste os 8 telefon. Aplikacija ima dosta i sve vise se pojavljuju tako da je logicno zakljuciti da programerima ova zastita ne smeta (osim d. hugo-u, koji nikako da je "ovolji"  Smile).

A to sto je nekim modelima iz nove serije hardver malo zakinut, to vec jeste valjani argument i to potpuno opravdani, ali s obzirom da je nekim modelima vec priblizno realna cena, to se moze i koliko-toliko zanemariti...

Citirao sam ovaj tekst jer mislim da vredi stojati u ovoj temi ali nisam siguran dali si X3mE dao tvoj pridones u ovoj temi ali sve sto si ovo rekao ja se potpuno slazem sa ovo i bas tako i razmisljam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
ne znam da li je 9.1 bolji trenutno(zbog manjka aplikacija) ali vremenom ce sigurno da oduva osmicu.... kod devetke me nervira samo to sto ne rade programi  sa 8,7,6...mogli su to da urade i da zivimo srecni...al ta ekonomija.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
HTC One X
Citirao sam ovaj tekst jer mislim da vredi stojati u ovoj temi ali nisam siguran dali si X3mE dao tvoj pridones u ovoj temi ali sve sto si ovo rekao ja se potpuno slazem sa ovo i bas tako i razmisljam

Nisam siguran da li sam pisao ovde, znam samo da sam glasao Smiley, ali ovaj citat gore je moje generalno misljenje vezano za novu seriju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
gde da nadjem da skinem ymbian 9.1
Aj dajte molim vas neki link  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Nemoj da dupliras postove ,,,a cudim se kako to hoces da nages Symbian 9.1 ,Mozes samo da kupis Telefon sa Operativni Sistem Symbian OS 9.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2650
Imao sam i OS8,a sada imam OS9.1. Razlika je sigurno u korist OS 9.1.Mnogo je brzi,ne zamrzava,doduse,jos fale aplikacije,ali je napredniji.Ipak,i on ima mane-npr.kada primis bluetoothom ,recimo,avi fajl,nema sanse da ti otvori,jer kaze da ga ne poznaje,a zapravo ima smart movie instaliran.Malo je tu glup.Kamera,isto,blago razocarenje sa 3.2 mpx kod novih.Slika nije toliko bolja nego kod 1.23 mpx kod stare Nokie.Video hoce da zeza,preskace,ali je mnogo bolj nego 3 gp ranije.Posle svega,bolji je OS 9.1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 26
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.