Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li u škole treba uvesti seksualno obrazovanje?
Da
72.3%  (34)
Ne
27.7%  (13)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anketa: Da li uvesti seksualno obrazovanje?  (Pročitano 10208 puta)
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
Сексуално обарзовање са све кондоматима по ходницима?

Не. Ништа се неће позитивно промјенити. Онај кога то занима ће се и онако сам информисати. Кога не знаима не треба присиљавати на предавања о сексу и контрацепцији.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 23:15:08 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa ti kondomi za dz su dobra stvar... Mnogi nemaju kesa da kupe kondome svaki put Smile

Posebno kad je neko sa strane dosao da uci srednju, pa mu trebaju pare za milion stvari a roditelji nisu bas dobro situirani Wink
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 23:16:03 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50206
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
По европи се већ уводи и "хомосекусализам" као посебан предмет. Уколико неко мисли да се на то неће ићи и у Србији након увођења сексуалног образовања грдно се вара.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 23:28:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Kako da se seksualna orijentacija ne pominje u nečemo što se zove "seksualno obrazovanje"? To ti je kao u matematici da ignorišeš grafikone. Kao poseban predmet ne postoji, uči se i o heteroseksualnošću i homoseksualnošću, upravo sam morao da proverim.

Znam ja da mnogi vi mislite da je nemoralno i pisnuti o ovome, ali da li je posao škole ili vas da uči decu o moralnim vrednostima, jer ne postoje dve osobe koje imaju iste vrednosti? Možda vi ne verujete u evoluciju, u školi se pominje teorija evolucije, mislim da je na vama posao da ubedite dete da ste vi upravu ili ne.
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 23:39:11 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Apsolutno ZA

Citat
Не. Ништа се неће позитивно промјенити. Онај кога то занима ће се и онако сам информисати. Кога не знаима не треба присиљавати на предавања о сексу и контрацепцији.

Vecinu ne zanima zato sto i nema pojma kakve sve rizike to nosi sa sobom...zato je obrazovanje i potrebno.
Neverovatno je kolko su devojke (verovatno i momci, ali sa njima se ne druzim u tom smislu  Smile ) neobrazovane po pitanju svog tela i seksa uopste  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
Kako da se seksualna orijentacija ne pominje u nečemo što se zove "seksualno obrazovanje"? To ti je kao u matematici da ignorišeš grafikone. Kao poseban predmet ne postoji, uči se i o heteroseksualnošću i homoseksualnošću, upravo sam morao da proverim.

Znam ja da mnogi vi mislite da je nemoralno i pisnuti o ovome, ali da li je posao škole ili vas da uči decu o moralnim vrednostima, jer ne postoje dve osobe koje imaju iste vrednosti? Možda vi ne verujete u evoluciju, u školi se pominje teorija evolucije, mislim da je na vama posao da ubedite dete da ste vi upravu ili ne.

Bićeš ti zanimljiv sagovornik jednog dana kad naučiš da iznosiš argumente za svoje stavove umesto da se svađaš sa tezama koje si sam pre toga postavio. Imaš potencijale samo nemaš pojma kako da vladaš njima  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2011, 00:20:37 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
... ja sam samo običan seronja, nemojte previše očekivati. Za šta sam takođe izostavio argument?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 6300
Чињеница је да су људи уопште необразовани, а поготову сексуално. Број абортуса, каоко међу малолетницама тако и међу пунолетним женама је поражавајући, и нешто конкретно мора да се предузме.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
Сексуално обарзовање са све кондоматима по ходницима?

Apsolutno se slazem se ovim ovde izrecenim.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia 
... ja sam samo običan seronja, nemojte previše očekivati. Za šta sam takođe izostavio argument?

Ni pasivna agresija nije dobar način.

Deca imaju potrebu da stvaraju svoj identitet kroz negaciju identiteta odraslih jer ne umeju da formulišu sopstveni. Zato deca uvek rade stvari za koje im je rečeno da ne treba da ih rade ili da treba da ih rade pod određenim uslovima. Nije tu u pitanju samo seksualno vaspitanje. Pođi od običnih cigareta od kojih klinci povraćaju, gadi im se a ipak kućkaju, vrti im se u glavi ali nastavljaju sve dok ne postanu pušači samo zato što je to zabranjeno voće. Pa pogledaj odnos prema alkoholu i drogi. Deca su gotovo isključive žrtve trovanja alkoholom ili teške heroinske narkomanije. Deca su i u seksu radoznala. Na času seksualnog vaspitanja neće čuti šta je papiloma virus i otići da se vakcinišu, ali će s najvećom pažnjom gledati slike koje izgledaju opsceno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.