Heeeelooo, I am the Hentai Slayer aka Angeleer. I castrate the futanaris, rapists, sadists and gropers, fry tentacle monsters, blow up rape trains and exorcise demons of Bible Black. Nah, samo se zajebavam. Inače, ovako sam počeo jer upravo imam jednu sjajnu komediju da prepručim.
Nerima Daikon Brothers
Citat
Hideki is a man on a mission, a mission to transform his daikon field into a concert hall for the ages, a place where his band, the Nerima Daikon Brothers, can fully flourish in all their musical glory. His only problem is that he is flat broke and living on nothing but daikons while he, his cousin Mako and brother Ichiro plan for how they can make it rich. Their schemes always seem to revolve around stealing from those who’re evil and have done them wrong, but it never quite works out as well as they would hope. At the end of the day they always end up as broke as they were before, seemingly with more problems than they started out with. But that doesn’t stop them from pursuing their dreams. No matter what they have to do they will build their Nerima Daikon Dome if it’s the last thing they do!
Yup, ovaj anime je poznat po povećim količinama refernci na pop kulturu (jedna epizoda ''skida'' Majka Džeksona i meni je bila urnebesna ) a sama izgelda kao parodija na Braću Bluz gde glavni junak Hideki (kada bi Džek Blek imao afro frizuru ) zajedno sa sa bratom Ichirom (koji me podseća na naduvanog Tobija Megvajera) i njihvovom roađakom Mako, u koju je Hideki inače zaljubljen do ušiju (što japosi stavljaju ovakve stvari, Šinto panteon će ga znati) stavio sebi za zadatak da će izgraditi stadion za koncerte tamo gde gaje repu (jap. daikon). Ali trnovit mu je put jer im je za petam sexy policajka Yukika Karakuri koja ih sumnjiči za rušenje jedne zgrade (i pali se na Ichiroa) i takođe sam premijer Oizumi i još parodija na ličnosti iz javnog života. Takođe ne zaboraviti ni samog reditelja Shinichi Watanabe koji se tu pojavljuje u kameo ulozi i kao deus ex machina efekat u korist našeg tria.
Lupin III je unuk Arsen Lupina, poznatog lopova iz književnog dela Maurice Leblanc. Kao i njegov deda, Lupin putuje svetom u potrazi sa plenom, zajedno sa Daisuke Jigenom strelcom koji poteže u roku od 0.3 sekunde i Goemon Ishikawa XIII, mačevaocem čiji mač seče sve. Usput im se pridružuje/izdaje ih lepa Fujiko Mine, inače love interest Lupina. Tu je i Inspector Koichi Zenigata, koji im stalno diše za vratom, inače comic relief character.
Manga je izlazila od 1977 do 1981, a crtao/pisao ju je Kazuhiko Katō poznatiji pod pseudonimom Monkey Punch. Postoje čak tri Anime serijala, prvi od 23, drugi od 155 i zadnji od 50 epizoda. Svi su izlazili između 1971 i 1985 godine. Pored njih ima i par filmova i specijala od kojih su najpoznatiji The Castle of Cagliostro koji je režirao/pisao scenario Hayao Miyazaki. Od specijala treba navesti Lupin III vs Detective Conan, gde se Lupin "bori" protiv Conana, poznatijeg na zapadu kao Case Closed (inače najprodavanija manga u Japanu no. 4).
:chuckel:Istina, pogotovo zadnjih godina. Mada ne smeta mi dokle god možeš da identifikuješ ko nosi pantalone (i ono u njima). Kada to zeznu, e jbg. Jesi li gledao Macross Frontier i na šta liči glavni junak Alto Saotome? :[1]:Ijao! Roj Foker se prevrće u grobu dok ovo kucam.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Meni je ova lista smešna. Ok prva dva su na mestu, posle sve se svelo na nekog ko kuka u seriji, a njih ima koliko hoćeš. Lista je ok, samo pokazuje da ovaj lik ne gleda toliko anime da bi dao neki preciza sud (što je inače ok, jer je i sam rekao da je lična lista). Sve u svemu, svako ima pravo na svoje mišljenje.
InuYasha ima oko 200 epizoda, i poznat je po tome da su se fanovi razočaravali sa serijom što je duže izlazila. Priča je završena tako da nije ongoing. Opis sa ANN:
Higurashi Kagome, after being pulled down a well by a demon, finds herself in Feudal Japan, where she learns that a powerful jewel has been reborn inside her body. After the jewel shatters in an attempt to retrieve it from one of the many demons who was after its power, Kagome must join forces with the half-demon Inu Yasha (also after the jewel's power) to track down the shards of the jewel before its power falls into the wrong hands.
Meni je ova lista smešna. Ok prva dva su na mestu, posle sve se svelo na nekog ko kuka u seriji, a njih ima koliko hoćeš. Lista je ok, samo pokazuje da ovaj lik ne gleda toliko anime da bi dao neki preciza sud (što je inače ok, jer je i sam rekao da je lična lista). Sve u svemu, svako ima pravo na svoje mišljenje.
Meni je drago što je izostavio Šinđija Ikarija. Po poslednji put, on nije emo, samo je prso za zdravim razumom (kada bi mogao da uđeš u njegov mozak via Inception i vratiš se, počeo bi na sebi da režeš Kabala simbole i počeo da bulazniš o armagedonu na hebrejskom, veruj mi).
Meanwhile in Japan Novi Gundam serijal, Gundam AGE. Cool!Prethodni serijal (Gundam 00) je bio sjajan (za razliku od Gundam jao-što-je-rat-užasan-šmrc-svi-ginu-reži-vene-što-ne možemo-biti-prijatelji-emo-angst SEED), OVA Gundam Unicorn je takođe bila dobra i ovo izgleda zanimljivo. Da vidimo kako izgleda, sigurno će... http://www.sankakucomplex.com/2011/06/14/gundam-age-announced-will-the-fujoshi-be-ok/ Koji je ovo kurac, jebo vas marinac crnac u dupe pedofilsko!!!
That's it!
The Hentai Slayer shall rise again and lead the mighty and proud Gundams to purge this scum of Earth with fire!
« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 16:38:31 od Angeleer »
Meni je drago što je izostavio Šinđija Ikarija. Po poslednji put, on nije emo, samo je prso za zdravim razumom (kada bi mogao da uđeš u njegov mozak via Inception i vratiš se, počeo bi na sebi da režeš Kabala simbole i počeo da bulazniš o armagedonu na hebrejskom, veruj mi).
Meanwhile in Japan Novi Gundam serijal, Gundam AGE. Cool!Prethodni serijal (Gundam 00) je bio sjajan (za razliku od Gundam jao-što-je-rat-užasan-šmrc-svi-ginu-reži-vene-što-ne možemo-biti-prijatelji-emo-angst SEED), OVA Gundam Unicorn je takođe bila dobra i ovo izgleda zanimljivo. Da vidimo kako izgleda, sigurno će... http://www.sankakucomplex.com/2011/06/14/gundam-age-announced-will-the-fujoshi-be-ok/ Koji je ovo kurac, jebo vas marinac crnac u dupe pedofilsko!!!
That's it!
The Hentai Slayer shall rise again and lead the mighty and proud Gundams to purge this scum of Earth with fire!
InuYasha ima oko 200 epizoda, i poznat je po tome da su se fanovi razočaravali sa serijom što je duže izlazila. Priča je završena tako da nije ongoing. Opis sa ANN:
Higurashi Kagome, after being pulled down a well by a demon, finds herself in Feudal Japan, where she learns that a powerful jewel has been reborn inside her body. After the jewel shatters in an attempt to retrieve it from one of the many demons who was after its power, Kagome must join forces with the half-demon Inu Yasha (also after the jewel's power) to track down the shards of the jewel before its power falls into the wrong hands.
Meni nije, on je "by far" jedan od najiritantnijih likova koje sam gledao u nekoj anime, ikada. Ako su mu Ulqiora i Sasuke emoi onda bi(da je gledao Shinjia) verovatno njega smrstao u "Emo van svake konkurencije"
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Meni nije, on je "by far" jedan od najiritantnijih likova koje sam gledao u nekoj anime, ikada. Smile Ako su mu Ulqiora i Sasuke emoi onda bi(da je gledao Shinjia) verovatno njega smrstao u "Emo van svake konkurencije" Smile
Zar sam ja jedini koji razume Šinđija i njegov košmar?
« Poslednja izmena: 14. Jun 2011, 18:56:27 od Angeleer »