Žao mi je što nisam od pomoći,ali - vidiš kakva je situacija.Šakal nas se odrekao,obrisao potpise,ostavio nas ovde da se zlopatimo kao siročići i bazamo po mraku (i u neznanju)...
« Poslednja izmena: 09. Jan 2014, 15:54:58 od Torivoje »
Kako su ova tri Berserk filma izasla ja resio pre njih da pogledam Anime jer sam procitao da su u filmovima mnogo bitnih stvari odstranili. Obicno ne mogu da se nateram da gledam neke bas starije Anime i mislio sam da ce mi predstavljati problem ali sam bukvalno progutao svih 25 epizoda za dva dana! Odmah nakon toga pogledao sva tri filma i za prva dva se se slazem da su dosta bitni dijalozi i scene izostavljene, ali sam se trcim delom prijatno iznenadio jer su cak isli i dalje od Anime-a pa su dodali neke delove iz Mange gde ovamo nije bilo, i zavrsili mnogo boljim krajem nego Anime gde su ocajan trenutak za kraj izabrali.
Sada se bacam na Mangu dok cekam sledeci Berserk film!
I ne znam da li ste znali, ali izgleda da ce HBO snimati seriju po Anime-u "Monster"! Can't wait!
Btw, dajte neku preporuku za nesto slicnu Berserku ako ima, Claymore sam vec odgledao...
Cek jel bas Fairy Tail ili neki hibrid onog starog serijala? Oni rekose da ce im trebati malo vise vremena da skupe materijal a ono nije proslo ni godinu dana