Ja se Redline-a dočepao tek pre 2 nedelje ,još ga ne pogledah (toliko toga me toga odavno čeka...) . Sada jurim Gintama serijal (od prve epizode) i ovaj tekući Psycho-Pass . Inače,poslednjih nedelja sam stigao i da bacim 2-3 serijala nakon samo 1-2 odgledane epizode.Za sada,mizantropi sa The Nihon Review -a ( ovde ) drže prosek koji mi odgovara (mada opako kaskaju sa novijim izdanjima) .Kada iskoračim i poslušam preporuke sa DL-sajtova,često se skucam. Jedna smešna stvar...Usred sve te krvi i otfikarenih udova,prošle me je nedelje opčinio serijal za decu (trominutne epizode) o mačkici Či ("Šiški") : ovde . Nju je fenomenalno ozvučila Satomi Kōrogi ("Pikaču") . Nisam infantilac,volim pse više od mačaka,ali ovo mi je veoma simpatično !
Nije teško guglanjem naći kompletnu prvu sezonu...
--------------------------------------
P.S.
Jedna molba...Pomoglo bi mi ako biste okačili linkove ka par ozbiljnijih / kritički nastrojenijih sajtova koji se bave anime-varijantama (za manga-izdanja još nemam živaca) .
« Poslednja izmena: 03. Feb 2013, 12:31:41 od Torivoje »
Ima nešto što sam našao za sve ljubitelje Random komedija:
Za Mange imaš posebnu temu, na koju niko ne dolazi Imaš je dole u mom potpusu, samo klikni na sliku Manga Savetujem ti da ih čitaš pošto su filer free, i izlaze pre Anime izdanja.
O, BTW, gledao sam juče Detroit Metal City koji vam preporučujem od srca. Cepao sam se od smeha kad sam ga gledao! Ima čak i igrani film ako vas interesuje.
Takođe i YT Kanal koji uploaduje stare anime OVA. Molim is drugi put.
Kada smo već ko doga, juče sam imao sa ortakom raspravu oko dubovanja. Kada se puštao Anime na 3K RTSa, gledao sam i nedabovanje i dabovane. Znači Saber Raider (izmenjen Sei Jūshi Bismark) i Voltron (spoj Beast King GoLion i Armored Fleet Dairugger XV) sa jedne i Madō King Granzort i Triton of the Sea. I nikada nisam imao problem da gledam dub iili original. Smatram da nije procesa samog dubovanja (Speed Racer, odnosno Mach Go Go Go među prvima) da bi anime ostao kao nešto uvrnuto u Japanu. Sigurno bi se opet na neki način pojavilo u svetu, ali je dabovanje i adaptiranje pomoglo da se taj potez desi ranije.
« Poslednja izmena: 08. Feb 2013, 15:46:17 od BlizzardJakkal »
Baaahhh...Ne sviđa mi se ni na drugo premotavanje.Mrzim neprirodno ponašanje likova,a i glasovna je gluma problematična (emocije totalno neprimerene događanjima).U prvih petnaestak minuta film se referencama kači na serijal (,a upravo sam njega želeo da preskočim zbog lošijeg kvaliteta). Niiišta.Čeka se Berserk završetak trilogije.