Ma ima ih, ali pocela nova prica koja se vrti oko Ichigoa, njegovih drugara i porodice i necega sto se zove Fullbring(to je ono sto ima njegov drugar Chad) pa se Shinigamiji bas i ne pominju.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
U jee, serija o Shinigamijima, (skoro) bez njih. Najbolja stvar - gledaš original, bez kompromisa, amerikanizacije i ostalih propratnih faktora. Jedino što se plašim jeste da će biti hit, i da će stvoriti novo potomstvo nastavaka.
Prvo, stvoriće sebi armiju neprijatelja i hate će da nastavi tamo gde je Dragon Ball (D) Evolution stao. Drugo, vode kafanu, i braća su? Rly? Well Jeee, ko je pisao scenario nije gledao ovo:
Razumem Otomoa u celoj priči, WB mu plaća veliki keš za adaptaciju i to što radi je stvarno respect. Znam da više preterano rantujem o Akiri ali, ovo je bilo jedno od prvih Anime ostvarenja koje sam gledao i otvorilo put ka mojem daljem gledanju. Zaista imam a spot im my hearth za njega i kao DB ljubitelji, smatram da se treba držati originalnog dela (Anime i Manga), nego praviti adaptaciju koja će biti PG 13 (jer god knows - the bigger bucks, smaller the rating), simplifikuju plot za glupe amere, i još Twilight-sploiteijšuju da stvar bude gora. Miran bojkot, gledanje originala, čitanje originala. Moving on.
Kazuma iz Scryed-a na mestu dva? Buhahahahahahahaha. Znači lik je meni u istoj kategoriji kao Nagi iz Tenjo Tengea - Fail Hero
Za većinu se takođe ne slažem, doduše dosta nisam gledao, ali ono. Edward Elric-a podržavam. I da, gde su Alukard (Hellsing, doduše on je pomalo antihero, ali ono...), Science Ninja Team Gatchaman, Saber Raider and the Star Sherifs (Star Musketeer Bismarck), Clare (Claymore), Beond the Grave (Gungrave), Rosette Christopher (Chrono Crusade), San (Mononoke Hime)... tehnički mogu do sutra.