Nemam ništa protiv Evangeliona (čak ga i obožavam) ali mislim da ova ekipa sa Sakura Complexa voli previše da ga trpa na visoka mesta. Takođe na listi je Pokemon?!?!? WTF?
Pa on jeste napravio mini revoluciju krajem 90tih kad se pojavio zahvaljujući najviše GB igri tako da razumem ali ono što ne razumem je da su Akira, Macross i GITS veoma nisko na listi a ispred njih su Madoka (dokle sa njom, bre ), Lucky Star i K-ON (Japan WTF?). Po kojoj je logici je to tako, baš bih voleo da znam.
Evo kratka lista Animea koje volem 1. Naruto 2. Bleach 3. Mermaid Melody 4. Yu gi oh 5. Pokemoni 6.Dragon Ball Z (legendaran) 7. Vampire Knight ... Ima ih jos...
Ja pratim i dopada mi se i da jeste prava perverzija, ne znaš ko je luđi u celoj toj igri. Jedino mi se nije dopadao Akise (pederko). Inače sam odgledao ovaj sjajan old school anime film.
Tačnije Manga ulazi u zadnji story arc. To ne znači da je kraj serije (koja je nekoliko desetina poglavlja u namernom zaostatku za Mangom), nego da se ušlo u zadnje poglavlje sage. Međutim, pošto je poznato da Bleach arcovi traju i po par godina, sama vest ne treba da te brine.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"