Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 09:41:28
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Angel Dimov (Pročitano 14898 puta)
25. Avg 2005, 19:55:19
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
A zasto je nema Ako se vrati ona sa nekim jutrom sivim kazi joj druze stari da ovde vise ne zivim Ref. 2x Ljubav je nasa prosla secanje samo osta vatra je ugasena za dva srca zaljubljena a zasto je nema Poznaces druze zenu po dugoj crnoj kosi poznaces prsten na ruci ona ga jos uvek nosi Ref. Bila je moje sunce koje me grejalo dugo i sad je veruj mi, volim a sta bih mogao drugo Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Aleksandra Uspomenu jednu skrivam, niko ne zna sta me druze boli, jedna zena iz mladosti moje, sada nekog drugog voli, jedna zena iz mladosti moje, sada nekog drugog voli. Ref: Aleksandra, Aleksandra, najdrazi cvete moj, kako da zivim, koga da krivim, kad ja vise nisam tvoj, kako da zivim, koga da krivim, kad ja vise nisam tvoj. Otisla je bez povratka, ponela je moga srca deo, sada zivi u dalekom gradu, da je trazim nisam smeo. Ref: Zarasle bi srcu rane, kad bih znao da me ona voli, kako da je pitam stari druze, da li i nju dusa boli. Ref:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dao sam ti sve sto sam imao Uzalud si dosla da vidis gde zivim da utesis jednu dusu usamljenu zalud trazis svoje parce srece sta je bilo, da se vrati nece Ref. 2x Nemam vise ljubavi za tebe sto sam im'o, davno sam ti dao ne trazi me, ne zovi me vise dao sam ti sve sto sam imao Iako je opet sve mirno i tiho nemirom je moja dusa ispunjena nisam srecan, bila si kraj njega ja ne mogu preci preko svega Ref. 2x Pricala si jedno, a radila drugo nasa prica sad se tuzno zavrsava ne zovi me, ne trazi me cesto u mom srcu nemas vise mesto Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dobio sam njeno pismo Zamisljen sedim za njenim stolom, krcma je puna veselih ljudi, moj jaran stari drustvo mi pravi i casu vina mi nudi. Ref: Pusti, pusti jarane, svoju brigu brinem, hocu prsten verenicki sa ruke da skinem. Dobio sam njeno pismo, suza lice rosi, moju milu dragu sutra drugi prosi. 2x Bezbrizan covek bio sam nekad, najdraza zena ona mi bese, tuzan sam jarane u ovoj noci, moje se oci ne smese. Ref:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dodji s prvim snegom Otisla si s mojim drugom na pocetku jedne zime da usrecis njegov dom kako li je srcu mom dal' si tada znala Ref. Na stolu pored mene ostala je slika tvoja na njoj pisem reci dve volim te i vrati se dodji s prvim snegom na njoj pisem reci dve volim te i vrati se dodji, dodji s prvim snegom Ko ce tebe da zameni kad si bila deo mene kunem druga, kunem sve zasto mi te odvede jos za tobom zalim Ref. Otisla si s mojim drugom a znam da ces da se vratis kada padne prvi sneg i pokrije mali breg ti ces doci meni Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Dva prstena, dva svedoka Jedva sam te prepoznao draga godine su ucinile svoje Ne svetli ti lice onim sjajem ko kad nekad mastasmo u dvoje (2x) Ref. 2x I na tvojoj i na mojoj ruci dva prstena, dva svedoka stoje ostvarili svoje snove nismo bol na dusi nosimo oboje Jos te cuvam duboko u srcu uspomeno iz mladosti moje Jos osecam na promrzlom licu tople ruke, bele usne tvoje (2x) Ref. 2x Rastasmo se zbunjeno i brzo i bez reci jer bilo ih nije Zaplovismo ulicama dugim svako svoje suze da sakrije (2x)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jedna kuca jos za nama zali Na obali jednoj okrenuta suncu, napustena stara, jedna kuca stoji, verno i bez reci, uspomene cuva, tuzna sto nas nema, svoje dane broji Ref. Na jednu ljubav, na jedno leto, na divne dane provedene i svakim danom stalno se pitam sta osta od tebe, sta osta od mene A svakog sam jutra iz jutarnje rose, donosio tebi buket rosnog cveca, sad su tamo dosli ljubavnici novi i stara me kuca s tugom na nas seca Ref. I talasi s vetrom zapljuskuju tuzno, jednu kucu sto je ostala da zali, zasto u njoj nismo, isto kao nekad, kad smo jedno drugom svoju ljubav dali A jedna ljubav i jedno leto i dani s tobom provedeni, svakim me danom sve vise zovu, da se vratim tebi, da se vratis meni
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ovo je prica o nama Ovo je prica o nama ovo je prica o njoj o zeni mog zivota o ljubavi nesrecnoj Sve je samo uspomena ja sam sada proslost njena Ref. Cuvam njena pisma nase slike stare izbledela slova stare spomenare Imala je dusu znala je da voli ja zivim zivot bez zivota kako da prebolim Dala mi nadu u zivot hteli smo nekud na jug za mene ona bese i ljubav, zena i drug Rece samo kraj je svemu morala je da se vrati njemu Ref. Ponekad sretnem je samo sa sinom prodje kroz grad za njima gledam dugo i zalim sto nisam mlad Jos je lepa, jos se smesi ko ce mene da utesi Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Tvoj crveni sal U mojoj sobi dok si moja bila, jedne zime kad si me ljubila, usne si mi davala na dar, ostao je tvoj crveni sal. Ref: Oko vrata stavljam ga i ljubim, kao nekad da se s tobom budim, suvise je zima duga, tvoj crveni sal je tuga, nikad nece doci prolece, suvise je zima duga, tvoj crveni sal je tuga, nikad nece doci prolece. Kroz prozor gledam beli sneg sto veje, ko ce moje srce da ogreje, zbog tebe mi na usnama zar, imam samo tvoj crveni sal. Ref: Kad ovud prodjes nemoj da se krijes i navrati kafu da popijes, sve sto trazim to je mali dar, ostavi mi tvoj crveni sal. Ref:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Volela si karanfile bele Volela si karanfile bele duge setnje i zvezdane noci voleo sam i ja to zbog tebe tebe sto mi vise neces doci Ref. 2x Ja znam da si morala otici ne krivim te za odlazak tvoj al' dok zivim vecno cu da pamtim crnu kosu, beli cvet u njoj Otisla si u prolece rano belo cvece osta iza tebe da ga berem 'mesto ruke tvoje tvojim cvecem da zakitim sebe Ref. 2x Mada vreme lako zivot menja ja se davno secam tvoga lika karanfil me na tebe podseca i na zidu zajednicka slika Ref. 2x
Trenutno vreme je: 21. Maj 2013, 09:41:28