Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android vesti i ćaskanje  (Pročitano 201491 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 24
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
Google Voice search od sada radi i na srpskom jeziku. Ne ocekujte da ce se apdejtovati aplikacija, samo u podesavanjima odaberite srpski.

el prepoznaje nas jezik kako treba ili je kilavo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.81
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Pretraga radi super, diktiranje malo slabije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Safari 536.25
mob
Apple iP5
[GALAXY Note 10.1] James Franco, the ultimate multitasker

James Franco, the ultimate multitasker, reveals how he's able to do so much with his time and how the GALAXY Note 10.1 helps him accomplish it all.

The Samsung GALAXY Note 10.1 is outfitted with the functionality and precision of a pen and paper on a generous 10.1-inch display, providing endless possibilities to elevate a user's creativity and productivity.

Featuring an intuitive user experience and armed with superior hardware performance, the GALAXY Note 10.1 is designed to simplify idea capturing, information access, and multi-tasking, making each easier and faster.

For more information: http://www.samsung.com/global/microsite/galaxynote/note_10.1

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.8
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Apple iP5
FBI poceo da zatvara sajtove koji dele crackovane Android aplikacije:

FBI shutting down pirated Android app sites, will continue to do so

We've seen it happen with movie and music sites in the past but the The Department of Justice has now set their eyes on some newer forms of piracy out there. Android apps. With the help of Dutch and French law enforcement, the FBI has now seized three popular Android app sharing sites (Appbucket, Snappzmarket and Applanet) that offered illegal downloads.  As noted in their press release, they will continue to seize such sites as part of their cracking down on the piracy of copyrighted works :

“Cracking down on piracy of copyrighted works – including popular apps – is a top priority of the Criminal Division,” said Assistant Attorney General Breuer. “Software apps have become an increasingly essential part of our nation’s economy and creative culture, and the Criminal Division is committed to working with our law enforcement partners to protect the creators of these apps and other forms of intellectual property from those who seek to steal it.”

“Criminal copyright laws apply to apps for cell phones and tablets, just as they do to other software, music and writings. These laws protect and encourage the hard work and ingenuity of software developers entering this growing and important part of our economy. We will continue to seize and shut down websites that market pirated apps, and to pursue those responsible for criminal charges if appropriate,” said U.S. Attorney Yates.

I won't go into a rant about piracy on Android but it's there and people know it. Now, with The Department of Justice stepping in and closing some of the more prominent sites down hopefully this will convince others to start paying for the apps they really want. Besides, there is other reasons to not pirate apps aside from the money you'll be spending.

izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 21.0.1180.82
mob
Apple iPhone
U principu, nisam za to da se piratizuju programi i igre za telefone, jer ako vec imas telefon od 200+ evra, nije ti valjda toliki problem da das 1-3 dolara za aplikaciju koju svakodnevno koristis.
Ja recimo, imamo samo legalne i free aplikacije, ne racunajuci navigaciju Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.83
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Ni ja ne koristim piratizovane aplikacije.
Ali ne znam ni sta je gore, root-ovati telefon od 200+ evra i izgubiti garanciju da bi instalirao aplikaciju od par dolara ili koristiti piratsku aplikaciju koja vredi par dolara da bi sacuvao garanciju na telfonu od 200+ evra?
Takodje me zanima koliko je legalno kupovati aplikacije koristeci Market unlocker i slicne aplikacije jer nemaju sve drzave iste propise a ovim se lazira lokacija uredjaja?
Ja za ove piratske sajtove krivim najvise Google, evo nas problem sa kupovinom aplikacija godinu dana nece da rese.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Ja bi sigurno kupovao aplikacije, ali što , kada ni Google nije briga, mislite da bi Ameri ili Britanci root-ovali i koristili market unlocker da bi kupili neku aplikaciju. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Chrome 21.0.1180.82
mob
Apple iPhone
Ja kupujem i uz pomoc market unlockera, kad naleti nesto zanimljivo sto mi treba.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 248
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ja koristim dosta pirata. Smile
Ne pominju jos uvek mobilism, mislim da je to najveca baza sa krekovanim aplikacijama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 12.01
mob
Samsung S6 & Lumia 9
ja jos nisam kupio nitu jednu App ,i zato nek su zive i zdrave piratere Smiley 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.