Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Android vesti i ćaskanje  (Pročitano 200351 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5920
OS
Mac OS X v: 10.7.2
Browser
Safari 534.51.22
mob
Apple iP5
Google announces the next version of Android: Ice Cream Sandwich (Android 4.0)

Before they announce it on-stage here in a few minutes, This is my next has just posted a full run-down of Ice Cream Sandwich, the next version of Android. The new version features numerous UI changes, including a new color scheme called Roboto. Since the Galaxy Nexus features no hardware buttons, Google has introduced new virtual buttons to the homepage. To also compliment the homepage GOogle has introduced five screens and resizable widgets. Google is also introducing a new feature to Ice Cream Sandwich called Android Beam. Using NFC, Beam allows users to share content with other Android users.

-Ice Cream Sandwich now also features face-recognition to unlock the device. The device will recognize your face and will unlock it when it sees it.

-Ice Cream Sandwich features a new Google+ app, that also features a new People app that pulls photos from your Google+ friends and puts them in your contacts. This new feature will certainly bring a new aspect to the social network.

-To compliment the 5-megapixel camera, Google has added a new camera app to Ice Cream Sandwich that will allow you to edit photos. The keyboard now features an inline spell checker and improved copy and paste.

-Android’s internet browser now features Chrome desktop sync and offline syncing.

-Gmail now features swiping and offline mail.

-Calendar now features pinch to zoom.

-Now features data usage so you know how much data you have used for the month. It also will project data usage for you.

-New camera features.

-Google announces new People App. More to come.

izvor

Evo i video klipa Android 4.0 Ice Cream Sandwich prezentacije, kvalitet snimka nije bas najbolji, na zalost Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone
Evo i cele prezentacije Smiley

IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.51
Odgledao sam prezentaciju na preskoke, i po meni ovo je najveći update androida na telefonima, ima kul stvari, sviđa mi se dizajn aplikacija i celog sistema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone
I meni, jedva cekam da dobijem update  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Mobilni Manijak

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7252
Zastava Makedonija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 11.51
mob
Samsung S6 & Lumia 9
Introducing Galaxy Nexus. Simple, beautiful, beyond smart

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 171
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 8.0
Koliko sam ja skontao, mi samsungaši teško da ćemo dobiti update jer nam mašine imaju samo 480x800 rez?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 398
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Samsung i9000 Galaxy S
Koliko sam ja skontao, mi samsungaši teško da ćemo dobiti update jer nam mašine imaju samo 480x800 rez?!

Pa ko ce dobiti jbt, ko da ih ima mnogo koji imaju vecu rezoluciju a i ne vidim kakve to veze ima sa rezolucijom!

Negdje sam procitao, da ce vjerovatno svaki koji podrzava v2.3 dobiti update v4 tj. podrzava update sad sve zavisi od proizvodjaca  Smile

Tu ce i oni malo da se igraju sa zivcima korisnika kako bi ih natjerali da uvijek budu u toku sa novim proizvodima, e ma k****..... Smile Smile   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone

Rezolucija nije bitna. Samo dobra volja HTCa, SEa, LGa, Samsunga.....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 657
Zastava Jagodina
OS
Linux
Browser
Chrome 15.0.874.92
mob
SonyEricsson Xperia Ray
Svi proizvodjaci telefona su nas ubedjivali ove godine kako su se promenili i kako ce biti redovnog apdejta, e ajde sad da ih vidim! Nek se pokazu!
Sto se mene tice ja cu ICS sigurno da imam na mom telefonu, samo bih nekako ipak vise voleo da ga dobijem od SE-a nego da flesujem CM9. Ali radio sam i to puno puta tako da nije problem.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple iPhone
Pa dobro, Samsung, HTC i SE su se popravili po pitanju izbacivanja redovnog apdejta. LG nije.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35 ... 65
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.