Upravo odgledah klip koji mi je kolega preporučio u poruci pre ove.
A pogledao sam i još pet-šest Anđelinih klipova koje mi je ponudio YouTube, to je iz vremena kada je bila prognozerka u jutarnjem programu gde su urednici bili Jovana Joksimović i Brđan Blentojević.
Kakav nonsens - ženskasti Blentojević i muškobanjasta Jovana su šefovi ovako rasnoj, klasnoj, prirodno lepoj i prejebozovnoj Ženkici! Njih dvoje dva, tri, četiri... sata u kadru, a ona samo nekoliko puta po dva minuta.
Ovaj naš svet je zaista otišao u...
« Poslednja izmena: 19. Jul 2021, 15:55:37 od Van der Gojko »
Није ми јасно, откуда сада то ваше изненађење, када је она имала, и то у великом броју, фантастичних издања у свим емисијама које је водила од почетка каријере???
Значи, буквално у свакој емисији, од прогнозе, до емисије Сат-два, Pink Newsa, Лота, 150 минута, међутим, сада је ТВ Прва одлучила да надмаши некадашњи РТС, па тако Јутарњи програм води са некадашњим прогнозером РТС-а...
« Poslednja izmena: 20. Jul 2021, 01:01:45 od Odbojkaš »
Прва је превазишла РТС, сада је водитељка Јутра на Првој у којем, за разлику од емисије 150 минута, тешко да ћео се нагледати њених естетско-атрактивних појава, уместо емисије у којој је соло, сада ћемо је гледати у друштву мушког колеге, који се са РТС-а преселио на Прву, у којој ће вршити бескорисну улогу паразита и функцију штеточине, дежурног сметала и ометача Анђеле Ђурашковић...