Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:12:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anastasija Budjic  (Pročitano 521115 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Sve ili nista!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4436
Zastava MunZe
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung D830
extra  Smile
IP sačuvana
social share
Sve ili nista!
 Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 61494
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Dobro je tata uslikao Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Anastasijina adresa: [killed]

Comment: Naucite se redu, iznosenje necijih licnih podataka bez njegove dozvole je strogo zabranjeno!

Sama zivi sa sestrom, poslastica Smiley. Sestra joj se zove Jelisaveta, a zovu je Biba. Obe su za akciju, samo ako imate malo vise kesha. Kola se podrazumevaju >10000e

Ima i malog pekinezera. Smiley))

ps. Ona nije nista posebno po prirodi, samo sto se puca po kozmetickim salonima i trosi puno love na to, pa zato izgleda negovano i uredno. Ima sjajne nokte i glatku mekanu kozu. I oblaci se sexy, bas fine krpice.
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 14:12:52 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

MetallicA moj dobar drug!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
Anastasijina adresa: [killed]

Comment: Naucite se redu, iznosenje necijih licnih podataka bez njegove dozvole je strogo zabranjeno!

Sama zivi sa sestrom, poslastica Smiley. Sestra joj se zove Jelisaveta, a zovu je Biba. Obe su za akciju, samo ako imate malo vise kesha. Kola se podrazumevaju >10000e

Ima i malog pekinezera. Smiley))

ps. Ona nije nista posebno po prirodi, samo sto se puca po kozmetickim salonima i trosi puno love na to, pa zato izgleda negovano i uredno. Ima sjajne nokte i glatku mekanu kozu. I oblaci se sexy, bas fine krpice.

Odlicno! Iz ovih stopa joj palim na gajbu..  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jul 2007, 14:13:17 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Citat
Svaka žena to može. Samo treba da radi na sebi, na fizičkom i duhovnom planu. Perfekcionista sam i težim savršenstvu, tako da opravdavam gotovo sva sredstva koja neko upotrebi da bi to postigao. Estetskoj hirurgiji sam se i sama podvrgla, jer nije postojao drugi način da dobijem lepe grudi i usne. Međutim, ne podržavam liposukciju kod mladih devojaka, kojima je uglavnom lakše da se njoj podvrgnu, nego da vode računa o ishrani i budu fizički aktivne.

Pa, bar je iskrena...
Nije svaka zena rodjena lepa.. Neke moraju pod noz... Smiley
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3704
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Photoshop je majka  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

from dusk till dawn

Zodijak
Pol
Poruke 3116
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Metak je nestrpljiv u cijevi
u usima zvoni naredba
pucaj na sve sto je sumnjivo
momce i ne zali iredentista
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Apple iPhone 6s
Vruće francusko leto sa srpskom „zečicom”
Bila sam u šoku, nisam znala koliko je francuski „Plejboj" značajan...
Anastasija Buđić, koja je u francuskom izdanju magazina „Plejboj” osvojila titulu najbolje „zečice” jula, govori za „24 sata” o svojim planovima, stavovima i estetskoj hirurgiji.

TELO - Možda je Anastasija Buđić donedavno bio potpis koji bi iz drugog plana ukazivao na lice i figuru sa strana popularnih magazina. Ali, kada su to lice i figura osvanuli na naslovnici francuskog „Plejboja" kao hit meseca jula, ova 21-godišnja Beograđanka postala je prva Srpkinja koja je zaslužila takav plasman.
- Bila sam u šoku, nisam znala koliko je francuski „Plejboj" značajan. Štampa se u 15 miliona primeraka. Mislim da će mi to jako puno značiti za dalju karijeru. Imam dosta novih ponuda, ali još uvek ne znam šta ću prihvatiti.
Pored karijere modela, pevate u sastavu Models, studirate pravo... Šta vam je prioritet?
- Aktivna sam na svim poljima. Ipak, dok imam fizičkih predispozicija, baviću se manekenstvom. To mi je sad prioritet, pošto mislim da treba iskoristiti priliku. Kad ispunim sebe u tom smislu, diploma Pravnog fakulteta pruža pregršt mogućnosti. U svakom slučaju, sebe vidim u budućnosti kao jednu uspešnu poslovnu ženu. Što ne znači da ne želim da imam i porodicu.
Kako funkcioniše rad s grupom Models?
- Imamo osam novih pesama, izbacile smo singl „Glupa sam", a album bi trebalo da izađe krajem oktobra. Još uvek se svađamo oko naslova, pošto se svakoj sviđa druga pesma. U pitanju je nova postava grupe Models, četiri nove devojke.
Javno podržavate estetsku hirurgiju. Da li biste promenili još nešto na sebi?
- U ovom trenutku ne bih ništa novo radila. Mada, znajući sebe, verovatno ću za dve-tri godine naći neki dobar razlog da promenim nešto. Bore ću zatezati 100 odsto kad dođe vreme, to sam već zacrtala. Estetska hirurgija mi je opravdana – zašto neko ko ima kriv nos ne bi to ispravio. S druge strane, liposukciju ne podržavam. Apsurdno mi je da je mladoj devojci prihvatljivije da ode da je seku nego da uplati teretanu.
Postoji li nešto što ste želeli a niste uspeli da ostvarite?
- Jako dugo sam trenirala tenis. Žao mi je što nisam nastavila bar rekreativno time da se bavim.
A. Kalaba

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mozete samo da joj zavidite...zena od kako je usla u grupu models ruze su joj procvetale...mislim da je car u tim ribama samo zato sto su clanice grupe models...pre toga je niko nije ni spominjao!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Ti jos zavidi, mene zabole svejedno mi je sta radi i gde je ,potpuno sam ravnodusan Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:12:08
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.