Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:14:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anastasija Budjic  (Pročitano 521117 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ima prelepo potsisanu ribicu, sve se vidi u Playboyu, stvarno sam bio pod utiskom duzi vremenski period. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N70
ajde rajax gde si se izgubio??!! Smile
anastasija je mmmmmmmmmmm.......tako bih joj polizao guzu Smile

matori, zelim ti da nikad ne pogreshish kao sad shto si pogreshio ... nedo bog da ti se ostvari ...

ja tu devojku ne bih dirao sekirom koja je umocena u kiselinu, i ima frost damage, necu vam reci zashto, samo mi verujte na rec ...
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

nemojte deci stavljati drogu u heroin opasno je!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6871
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Apple Iphone 13
aj da ti verujemo........ Smile
IP sačuvana
social share
[/url]

Kad svi misle isto,niko ne misli mnogo!!!

▒▓██ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N ██▓▒
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

sve je dobro kad se dobro svrshi

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 454
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 5.01
mob
Palm 
pa reci sad kad si nas zaintrigirao..
nije ti fora  Smile
IP sačuvana
social share
svako jutro kad ustanem dorukujem burek!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 6s
„Modelsica” na naslovnoj strani francuskog Plejboja
Na naslovnoj strani najnovijeg (avgustovskog) broja francuskog „Plejboja" osvanula je Anastasija Buđić...

LEPOTICE - Na naslovnoj strani najnovijeg (avgustovskog) broja francuskog „Plejboja" osvanula je Anastasija Buđić, beogradska manekenka i „modelsica". Fotografije Brace Nadeždića preuzete su iz srpskog izdanja, a ova atraktivna beograđanka je u martu ove godine proglašena za devojku meseca.
Među internacionalnim izdanjima „Plejboja" vlada veliko interesovanje za devojke sa stranica srpskog izdanja. Fotografije Anastasije Buđić, pored francuskog, objavljene su u specijalnom izdanju američkog, grčkog, slovenačkog, poljskog „Plejboja

Izvor: 24 Sata
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

DarkSide of the Force is pathway to many abilities

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 129
OS
Windows 2003
Browser
Opera 9.21
mob
SonyEricsson k800
nice
IP sačuvana
social share
Dark Side of the Force is pathway to many abilities
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6600
Pustite tog debila sto sere,devojku poznajem licno i mogu da kazem da je ona jedna retko dobra,pametna,lepa i obrazovana devojka. Mislim da bi mogli samo da joj pozavidite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
GDe su te slike da se pogleda?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
Pustite tog debila sto sere,devojku poznajem licno i mogu da kazem da je ona jedna retko dobra,pametna,lepa i obrazovana devojka. Mislim da bi mogli samo da joj pozavidite.

shto mislish da bi neko mogo da joj pozavidi, a da ne znash ko su ljudi iza tastature ?

moja devojka je lepsha, i nikad nije pokazala sise celom svetu, te mi je kao takva vrednija, pa sve mislim da ona meni moze da pozavidi, a ne ja njoj

moja devojka nije morala da ide pod noz da ima velike grudi, te i tu moze da joj pozavidi.

a kad kazesh obrazovana - mislish na hemijsku na banovom brdu ? to je do jaja obrazovanje ... mislim da su odatle osnovali vincu ...  Smiley 1

da se razumemo - ja uopshte nisam srao, nit imam ishta protiv devojke, vec me nervira degradiran sistem, i shto ispada da je ona najbolja riba. nije. idite malo iz kuce, od kompjutera, da vidite shta su ribe u gradu, i koliko su slatke i nasmejane ... nadjite mi jednu anastasijinu sliku gde je nasmejana

IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Apple iPhone 6s
SRPSKA ZEČICA

Beograđanka Anastasija Buđić, članica grupe "Models", prva je Srpkinja na naslovnoj strani francuskoj "Plejboja"

Beograđanka Anastasija Buđić prva je Srpkinja čija je fotografija objavljena na naslovnici francuskog izdanja čuvenog "Plejboja". Članica grupe "Models" i 21-godišnja studentkinja prava svidela se urednicima jednog od najprestižnijih Hefnerovih izdanja, koji su je proglasili za devojku meseca jula.

Tata Kobra je bio šokiran

Anastasijin otac je poznati beogradski paparaco Zoran Buđić Kobra, koji je takođe često pred objektivima imao obnažene lepotice. Ipak, na ćerkine fotografije je reagovao pre svega kao otac, a tek potom kao profesionalac.

- Tata nije znao da sam se slikala za "Plejboj" i rekla sam mu nekoliko dana pre objavljivanja broja - priča Anastasija, i dodaje:

- Kupila sam mu lepo poklon, sako koji mu se dugo sviđao, i rekla mu da je to od novca koji sam dobila od "Plejboja". Prvo je bio šokiran i nepoverljiv, ali je, kada je video fotografije, kao profesionalac morao da prizna da su savršene. S druge strane, mama je bila potpuno oduševljena.

Dok sanja o inostranoj karijeri i slikanju za američki "Plejboj", neposredno pred zakazane angažmane u Nemačkoj, Anastasija ekskluzivno za Press otkriva da su je iznenadile reakcije okoline i da je malo nedostajalo da se onesvesti kada je saznala da njene fotografije krase francuski "Plejboj".

- "Plejboj" na svetskom nivou ima izuzetnu saradnju, ali ipak sve bitne odluke stižu iz američkog vrha kompanije. Sve fotografije cirkulišu po njihovoj mreži i tokom godinu dana, koliko traje ugovor, one se mogu naći na stranama bilo kog izdanja. U beogradskoj redakciji "Plejboja" ovu vest su takođe dočekali s oduševljenjem, a ja sam veoma uzbuđena jer znam da će mi to otvoriti mnoga vrata.

Ranije ste se bavili manekenstvom, a onda, posle dvogodišnje pauze, pridružili ste se grupi "Models". Kako ste stigli do "Plejboja"?

- Pravila sam pauzu zbog obaveza na fakultetu i kada sam poželela da se vratim, shvatila sam da je za manekenstvo kasno, budući da imam 21 godinu. Dobro sam razmislila i odlučila da se slikam za "Plejboj". Zahvaljujući profesionalcima koji tamo rade, ali i mojim menadžerima, Mini Knežević, vlasnici modne agencije "Tatu", i Milanu Vrbiću, menadžeru grupe "Models", prezadovoljna sam svojim dosadašnjim javnim prikazivanjem i poslovima za koje sam angažovana.

Kakve su reakcije okoline posle objavljivanja Vaših provokativnih editorijala?

- Prezadovoljna sam što žene pozitivno komentarišu moje fotografije, budući da je muškarcima lakše vizuelno udovoljiti. Znate šta hoću da kažem... Mada, bila sam spremna na na različite reakcije. Dobro sam vaspitana i umem čak i na provokaciju da odgovorim uljudno.

Kakav odnos imate prema činjenici da sada veliki broj muškaraca uzdiše za Vama?

- Svaka žena to može. Samo treba da radi na sebi, na fizičkom i duhovnom planu. Perfekcionista sam i težim savršenstvu, tako da opravdavam gotovo sva sredstva koja neko upotrebi da bi to postigao. Estetskoj hirurgiji sam se i sama podvrgla, jer nije postojao drugi način da dobijem lepe grudi i usne. Međutim, ne podržavam liposukciju kod mladih devojaka, kojima je uglavnom lakše da se njoj podvrgnu, nego da vode računa o ishrani i budu fizički aktivne.

A. RADENOVIĆ

Izvor: Press

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

anasta01.jpg
(26.58 KB, 400x317)
anasta02.jpg
(55.72 KB, 400x967)
anasta03.jpg
(50.08 KB, 400x533)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 60
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Sep 2025, 01:14:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.114 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.