Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anarhizam kao filozofija zivota, ideologija i sve ostalo o njemu  (Pročitano 32406 puta)
Pocetnik

r00t

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
mob
SonyEricsson T230
Komunizam je cilj/ideal svih komunista, to o cemu ti pricas je tzv. "prelazni sistem", crveni socijalizam, ne znam ko je i da li je iko (pa i drzavni socijalisti) nazivao to komunizmom ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Slazemo se Igore. Ne da anarchija jos nikad nije postojao, nego ni komunizma. Ljudi to je fazon da ni nemoze pomisliti taj pojam, da sloboda, ima i filozofija sa tom pojmom problema. Al da to da bez zakone , institucijalne naravno da zivimo, jos moguce pomisliti, samo treba raditi na sebe prema tome Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
komunizam kakav se obecava je chista neprirodna iluzija za glupake. dacu banalan primer :

- svako treba da radi prema mogucnostima ,a da dobija prema potrebama . radnik 1 je mrshav i dnevno troshi 2 kg hrane. radnik 2 je debeo i troshi 4 kg hrane. medjutim radnik 1 je sposobniji od radnika 2 . prema tome on bi trebao u komunizmu da radi vishe a da dobija manje . svakom je jasno da je ovo chista i totalna budalashtina Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Pa po Marxom Komunisticki manifestum nije bas tako bilo napisano kako ti to ovde tumacio Bf. Tamo tako je pisano da svi ce uzeti po potrebi, a ne toliko koliko drzavni socijalizam je planirao. Al budali smo to je sigurno, jos vise starija generacija Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
 pa ovaj radnik 2 ima vece potrebe a slabije radi . u komunizmu bi on trebao da dobije vishe od radnika 1 Smile uostalom ,to se i deshavalo u praksi . razni neradnici i socijalni sluchajevi su npr dobijali od drzave pomoc,zaposlenje ,stanove - a obichan ,vredan chovek gotovo nishta . zato je cela stvar i propala - negativna selekcija Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

omnia ab ovo

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5614
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia 
Pitanja samo svest, a o posedjivanju svetsi ne moram te prosvetliti Bf, ovo je medijski svet. I mi pricamo sad na medijskom terenom.  Ja mislim ako, samo malo vise srece bi smo imali, moguce bi bilo da zivimo u komunizmu. Al stvarno stalan pitanja je to sta je covek? A to tako svatimo da ko to zna kod njega je vlast ili ko to zna  moze da uspesnije komunicira, odnosno srecan da bude? Bf ako ti izabers vlast, onda imas problema sa posedjivanjom i u evolucijski istoriju copor bi te izbacilo Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Da li je kocka baceno?
Snezana i vuk
Crvenkapa i kaludjerice
Vuk i sedam kaludjerica
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Imam kuci jedan tekst (na srpski) o anarhizmu i uskoru cu ga posaljati. Samo tako nastavite braco!!!! Pozdrav iz Skoplja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
e Anarhisti ima neko knjigu O Anarhizmu  od Bahunjina
posaljite ili da se menjamo za slicice Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Reloader, reloaded.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia 5500
О, видим овде се и даље расправља...  Smile
IP sačuvana
social share
"Having recognised the pleasure and the suffering as equal, the gain and the loss, the victory
and the defeat, prepare for the combat; thus you will not commit any sin".

(Bhagavad-Gîtâ, II-38)
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

ma ja sam obican predstavnik svoje (de)generacije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 800
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
pa znash aiwassu ,nas nacista na ovom forumu ima nekolicina ,a ti si koliko vidim sam ..Smile Smile Smile a neko drugi se za anarhizam nimalo ne interesuje Smile (mada mozesh da pokushash da vodish razgovor sa ovom loodajkom Smile Smile)

1. wikipedia nije sveto pismo ,ali chak ni u njoj se ne tvrdi da je nacizam unapredjen fashizam (poshto jeli ideologije nije moguce tek tako unapredjivati ). uglavnom cilj im kao shto rekoh nije isti. za razliku od njih komunizam i anarhizam imaju isti cilj - u blizem su srodstvu  Smile

pa ima ih, jedno 3-4 ljudi se javilo.. samo nece svako da gubi vreme sa vama dvojicom. Smiley

Pa nije covek sam, ima nas mnogo, samo nismo tolko aktivni. Ja sam na politickom i tamo je pocela rasprava o anrhiji.

pozdrav za Aiwass-a, mozda cu se usko ozbiljnije ukljuciti u raspravu kad imam vise vremena.
IP sačuvana
social share
  Veliki Duhovni Vodja A.LJ.K.-a        

"Smrt ljigama"                                                           
@2007 Co., LTD. All rights reserved.         
This is oficial moto of A.LJ.K. internacional organisation 
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.