Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:07:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anabela Bukva (ex Funky G)  (Pročitano 883342 puta)
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
 Smile  Anabelica uziva u Budvi   Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Izvor portal Opera 17

Nova Anabela – snažnija nego ikad

Nakon deset meseci provedenih u studiju, Anabela je konačno objavila svoj prvi solisticki album pod nazivom “Igra Sudbine”, pod etiketom CITY Records-a.

Prvi tiraž novog cd-a koji se u prodavnicama našao u sredu oko 14h već je razgrabljen, a pevačica i njeni saradnici su prezadovoljni.

Pesme su vrlo brzo pronašle put do slušaoca i već uveliko drmaju Crnogorskim primorjem, gde je Anabela izuzetno popularna, a što je još interesantnije za sada nema pesme koja se posebno izdvojila, pa postoji mogućnost da svaka od njih postane mega hit. Tim povodom kontaktirali smo Anabelu koja se trenutno nalazi u Budvi.

- Prezadovoljna sam reakcijom publike na nove pesme. Ceo tim ljudi se maksimalno trudio i sada sam sigurna da se isplatilo. S obzirom da je potražnja prevelika I da pesme čujem na svakom koraku osmeh mi ne silazi s lica. Hvala svima koji su doprineli da pesme zvuče ovako, RTV Pink, City Records-u I Grand Produkciji na maksimalnoj podršci koju su mi pružili. U Crnoj Gori sam sa porodicom, a iskoristila sam priliku da spojim lepo I korisno. Poziva za nastupe je sve više, što mi je i te kako drago. Trudiću se i dalje da prijatno iznenadim svoje fanove - kaže Anabela za portal Opera17.

CD je sniman u studiju “Miraco”, a kao producenti potpisuju se Mirko Gavrić I Marco Tropico. Sjajne fotografije koje krase omot ovog cd-a urdio je mladi i sve traženiji fotograf Sever Zolak.

Jul 23, 2010 Autor: Opera17
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
Majko moja jedna anabela bukva u Srbiji postaje trend,o zemljo Srbijo sta je sa kulturom?Sta je sa moralom?Ko forsira te idijote na naslovnim stranama,na tv...Bukva ima novog decka,dok joj nepismeni muz ucestvuje u rialitiju novi decko se useljava u stan bivseg muza,u kome su i dve maloletne njene cerke.O zemljo Srbijo,zar je to za naslovne strane,to je trebalo biti censored.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

MetallicA moj dobar drug!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 226
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Majko moja jedna anabela bukva u Srbiji postaje trend,o zemljo Srbijo sta je sa kulturom?Sta je sa moralom?Ko forsira te idijote na naslovnim stranama,na tv...Bukva ima novog decka,dok joj nepismeni muz ucestvuje u rialitiju novi decko se useljava u stan bivseg muza,u kome su i dve maloletne njene cerke.O zemljo Srbijo,zar je to za naslovne strane,to je trebalo biti censored.

Welcome to zemlja seljacina na brdovitom Balkanu.. Ovde je kulturi grobno mesto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Šta ste napali Anabelicu, žena je odavno razvedena i zaljubila se. Ne krije svoju ljubav i nema ni potrebe da to radi, ljubav nije ništa ružno ni nemoralno. A stan u koji dovodi Mladena je njen, i kakve veze ima što ima dve maloletne ćerke?

To što se Anabela preziva Bukva ne govori apsolutno ništa loše o njoj, ali zato govori puno toga lošeg o osobama koje su spremne da je potcenjuju na osnovu njenog prezimena. Uopšte prozivati ljude zbog njihovog imena i prezimena, ne želim ni da ulazim u raspravu kakve su osobe koje tako nešto rade.

Izvor Kurir

Anabela Bukva

Anabela Bukva: Ljubav me je prolepšala

Print Subota, 31. Juli, 2010.

Duga, uska venčanica koja prati moju liniju tela, ne previše kitnjasta,sa efektnom obućom bila bi super za mene

Pevačica Anabela Bukva otkriva da joj ljudi stalno govore da se prolepšala otkad je u srećnoj vezi s manekenom Mladenom Radulovićem, tvrdi da se uopšte ne opterećuje borama i deli sa nama svoje male modne tajne.

* Da li žena lepše zrači kad je zaljubljena?
- Definitivno je tako! Dovoljno je da uporedite moje fotografije iz perioda pre i nakon serijala „VIP Veliki Brat“. Meni ljudi stalno govore da sam se prolepšala, iako se fizički nisam nimalo promenila. Energija koja izbija iz mene navodi ih da to kažu, a to je energija zaljubljene i voljene žene.

* Posvećujete li mnogo pažnje izboru garderobe ili više ulažete u negu lica i tela?
- Pažnju podjednako posvećujem i jednom i drugom. Kada odem u kupovinu, u stanju sam da svaki komad isprobam i po nekoliko puta dok ne budem potpuno sigurna da je to upravo ono što mi se dopada i što mi dobro stoji. A negom tela se bavim svakodnevno i imam svoj ritual. Kada ustanem, obavezna je topla kupka, nakon toga blaži piling kože, a onda i neka hidratantna krema. Kada dođem s nastupa, šminku obavezno skinem, a krema za noć je najvažnija. Naravno, antirid je neizbežan.

* Da li ste tužni kada na licu otkrijete neku novu boru?
- Svesna sam da svako od nas ima svoj vek i da smo svi stariji svakim jutrom koje osvane. Ne opterećujem se previše borama, nego svojim unutrašnjim osećanjem.

* Kako biste voleli da izgleda vaša venčanica?
- Volela bih da to bude jednostavna haljina! Obavezna je bela boja, a možda bih pristala i na boju šampanjca. Duga, uska venčanica koja prati moju liniju tela, ne previše kitnjasta, sa efektnom obućom bila bi super. Visoke potpetice su obavezne!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
Slusaj malo sta gagijeva familija ima da kaze za nju.Mozda nisi cuo,ako nisi prepricacu ti to u vezi stana itd...Jesi cuo sta je rekao jedan psihijatar sa vma za njeno ponasanje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
Slusaj malo sta gagijeva familija ima da kaze za nju.Mozda nisi cuo,ako nisi prepricacu ti to u vezi stana itd...Jesi cuo sta je rekao jedan psihijatar sa vma za njeno ponasanje?

Iskreno rečeno boli me briga šta Gagijeva familija ima da kaže za Anabelu. Slušao sam ja dosta priča o tome kako je Gagi tretirao Anabelu u braku. Moj stav je da muškarac sme da podigne ruku na žensko samo da bi je: zagrlio, pomilovao ili privukao sebi da bi je poljubio, ni u kom slučaju da bi je udario. Muškarac koji makar i jedan jedini put udari ženu, što se mene tiče gubi sva prava. Kraj diskusije na tu temu.

Od 3 osobe koje lično poznaju Anabelu čuo sam o njoj sve najbolje, meni ona deluje kao bazno dobra osoba, čak preterano dobra i uopšte me ne interesuje šta je o njenom ponašanju rekao psihijatar sa vma, ali ako ti to nešto znači ti slobodno citiraj dotičnog psihijatra.

Što se mene tiče Anabela je zaslužila da bude srećna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ccccc

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1034
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia 6234
Imas bas lepo misljene o anabeli,postujem.A zbog cega imas takvo misljenje?Jos da te pitam da li si ozenjen,i da li imas dece?(Ako smatras da je zasluzila da bude srecna zasto je brate zasluzila da bude srecna?)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
ja bi je samo u dupe.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

"Uvek ima neko jači".

Zodijak
Pol Žena
Poruke 46661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Citat
Ako smatras da je zasluzila da bude srecna zasto je brate zasluzila da bude srecna?)

Svako zasluzuje da bude srecan.  Smile

Citat
Jesi cuo sta je rekao jedan psihijatar sa vma za njeno ponasanje?

Sta je kaz'o? Mene bas zanima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 76 77 79 80 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 20:07:37
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.077 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.