Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 19:51:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Vazno: Ponasajte se pristojno! Za uvrede i klevete snosite punu odgovornost!

Idi dole
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anabela Bukva (ex Funky G)  (Pročitano 883594 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 172
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
da da ćerkica je već počela sa nabadanjem

Smile Smile
Sta si mislio kada si ovo napisao...?
Mislio je da je onaj cecin i arkanov sin nabada  Smile

Upravo to, zar nije očigledno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
GAGI VARAO ANABELU SA NJENOM NAJBOLJOM
DRUGARICOM!

Svađe, tuče, gađanje stolicama, ali i učestale prevare, Gagiju Đoganiju očigledno nisu bili dovoljno inspirativni tokom petnaest godina braka sa Anabelom pa je, kako smo nedavno saznali, odlučio da „overi“ i najbolju drugaricu svoje supruge.
Ne, Gagi nije bio mrtav pijan, pa ga ne možemo odbraniti ako kažemo da mu se omaklo, već je preljubu počinio smisleno i s ciljem! A sve kako bi svojoj bivšoj ženici otvorio oči. Da, jesam prevario Anabelu, pa šta?! Bitno je da sam joj to lično priznao“,  ispalio je Gagi kao iz topa kada smo mu saopštili do kakvog smo saznanja došli. A verovali ili ne, poznati denser je švrljao u periodu kada se Anabela tek porodila i na svet donela njihovo drugo čedo. „Nisam imao aferu niti ljubavnicu koju sam krio, već sam je jednostavno prevario sa njenom najboljom drugaricom. Za razliku od drugih muškaraca, nisam čekao da sama sazna, već sam je pogledao u oči i priznao. Časno i pošteno! Namerno sam joj to uradio jer sam hteo da se trgne i probudi. Bila je previše naivna, a i sada je, koliko mogu da vidim i zaključim. Mora da prestane da živi u bajci. Ona je uljuljkana u neki svoj svet i misli da su svi divni i dobronamerni kao ona. S druge strane, znam koliko su ljudi zli i to sam hteo da joj dokažem i pokažem. Da je dobro protresem, da shvati da joj čak ni ta žena, koja je tvrdila da joj je najbolji prijatelj, ne želi dobro. A čim je pristala na seks sa mužem najbolje drugarice, to znači da ju je izdala i prodala“, objašnjava mlađi brat Đoleta Đoganija svoj stav koji, složićete se, ni najbolji filozofi ne bi uspeli ovako dobro da elaboriraju.
Međutim, naše pokušaje da mu skrenemo pažnju da seksualna prevara supruge nikako ne može biti vaspitna mera, te da iz toga ne može pristeći ništa dobro, što se naknadno i ispostavilo, Gagi je i dalje ostao pri svom stavu i tvrdnjama da je pomenuta preljuba bila i više nego ispravan čin. Čak smo i sami u jednom trenutku pomislili da bi bio red da mu se Anabela javi i zahvali mu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy S9+
Koji dziber taj paksu  Smile Smile Zena mu otisla sa drugim i deca vise gotive tog Mladena nego njega......Uspeo je sve da unisti i sad pokusava da dobije jeftine poene tako sto baljezga gluposti po novinama.Koji jadnik  Smile Na farmi je i pokazao da je bez mozga a sad to potvrdjuje  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

anabela funky g 01.JPG
(216.69 KB, 596x1024)
anabela funky g 02.JPG
(242.13 KB, 742x1024)
anabela funky g 03.JPG
(137.9 KB, 400x1024)
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Kako? Zašto? Zbog čega?

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 23809
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
da da ćerkica je već počela sa nabadanjem

Smile Smile
Sta si mislio kada si ovo napisao...?
Mislio je da je onaj cecin i arkanov sin nabada  Smile

Upravo to, zar nije očigledno

Smile  Smile  Smile  Smile
Neka, nek' se dečko uči.
IP sačuvana
social share
“Smrt rješava sve probleme - nema čovjeka, nema problema”
''izabrati svoje žrtve, isplanirati sve do najsitnijih pojedinosti, izvesti neublaživu osvetu, a zatim otići na počinak... ništa na svijetu nije slađe od toga.''
"Smrt jednog je tragedija, smrt miliona je statistika."
                                                                     J.V.Staljin
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3090
Zastava Belgradoooooooooooooo....
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
mob
Samsung Galaxy S2
Gledaj majku biraj cerku.... Smile Smile
IP sačuvana
social share
Imas mnogo manje osvojenih titula,medjusobne utakmice strasna razlika,osvajanje evro kupa za tebe je san,ti si samo mali partizan...
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
VecernjeNovosti
Odložili venčanje
Anabela i Mladen neće još pred oltar

BIVŠI učesnici „Velikog Brata“ Anabela Đogani i Mladen Radulović odlučili su da odlože venčanje za nekoliko meseci, piše magazin „Helou“. Verenički prsten i dalje blista na njenoj ruci, ali je par odlazak pred oltar odložio zbog Anabelinih poslovnih obaveza. Pevačica privodi kraju snimanje novog albuma, a šuška se da će sa dojučerašnjim farmerom Vladom Stanojevićem voditi „Zvezde Granda“. Jedan od razloga za ovakvu odluku popularnog para je, navodno, i to što bi Anabela sudbonosno „da“ volela da izgovori u Švedskoj, gde živi njena mama. Ideja budućih mladenaca je da u Švedsku povedu nekoliko najbližih prijatelja i da tamo upriliče intimnu svadbenu zabavu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1296
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
SVET
Anabela: Album uskoro, promocija
 na jesen

Anabela završava album prvenac pod nazivom „Igra sudbine“, koji bi trebalo da se nađe u prodaji za desetak dana. Na njemu će se naći devet pesama, a album će biti objavljen za „Siti rekords“. Zvanična promocija „Igre istine“ očekuje se tek na jesen. “Vrlo sam zadovoljna pesmama i jedva čekam da ih predstavim svojoj publici. Poslednjih dana ne izlazim iz studija jer želim da sve dovedem do savršenstva. Okupila sam odličan tim i nadam se da će pesme pronaći put do srca moje publike. Promociju ću napraviti na jesen, kada se svi vratimo sa odmora”,   otkrila je Anabela za “Kurir”.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Semper Fidelis

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2067
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
.

anebela.jpg
(103.24 KB, 420x597)
S9Q4325.jpg
(32.77 KB, 326x465)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Smart
 Smile

0000000.jpg
(112.86 KB, 500x646)
imageui.jpg
(37.2 KB, 340x600)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 75 76 78 79 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 19:51:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.279 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.