Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ана : велика ми је част што сам упознала Клинтона  (Pročitano 13056 puta)
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Alcatel 
Otišle su u Ameriku da zarade milion dolara za jednu noć, cena toga je slika sa Klintonom. Bojim se da smo previše kritični prema njima. Nisam baš sigran da su u godinama u kojima su one sposobne da donose političke odluke. Sve u svemu tužno , bedno , ali ih ne osuđujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
Pa nije to politicka odluka....mislim, toj Ani je Klinton licno bacao bombe na glavu, i bezala sa terena na kome je trenirala, zato sto se doticnom "gospodinu" digla ona stvar.
Mislim, aj da zanemarimo i drzavu i narod....kolka ljiga trebas da budes da se uvlacis u dupe coveku koji te je tukao
« Poslednja izmena: 10. Mar 2009, 19:14:22 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Alcatel 
Kad izgubiš rat , moraš da jedeš govna dokle to hoće osvajač. Despot Stefan Lazarević je nakon bitke na Kosovu , sestru Oliveru poslao Bajazitu u harem , a sam učestvovao kao vazal u turskoj vojsci , sa svojim konjanicima. Jeo je govna , ali ga danas za to niko ne pljuje, već se slavi jer je produžio srpsku državu još 50 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Samsung XYZ1004
Pa evo mi sad jedemo govna, trpimo razne govnare koji su aktivno ucestvovali u bombardovanju i rasturanju nase zemlje...a sve zbog nekog viseg cilja i prezivljavanja dok ne ojacamo i ponovo stanemo na noge...dakle, razumem ja to.
Ali one ne moraju da jedu nicija govna i nista lose im se ne bi desilo ako bi "zbog zauzetosti i obaveza" odbili da se slikaju....a posebno se Ani ne bi nista lose desilo, da nije svrsavala od uzbedjenja sto se slikala sa covekom koji je njoj i njenoj porodici bacao bombe na glavu (a sta da je neko od njenih ,ne daj Boze, poginuo).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Pa evo mi sad jedemo govna, trpimo razne govnare koji su aktivno ucestvovali u bombardovanju i rasturanju nase zemlje...a sve zbog nekog viseg cilja i prezivljavanja dok ne ojacamo i ponovo stanemo na noge...dakle, razumem ja to.
Ali one ne moraju da jedu nicija govna i nista lose im se ne bi desilo ako bi "zbog zauzetosti i obaveza" odbili da se slikaju....a posebno se Ani ne bi nista lose desilo, da nije svrsavala od uzbedjenja sto se slikala sa covekom koji je njoj i njenoj porodici bacao bombe na glavu (a sta da je neko od njenih ,ne daj Boze, poginuo).

Skocili su u onaj prazan bazen pa se sakrili.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Alcatel 
Nisam baš siguran da su one mogle izbeći ovo slikanje i verujem da je to još jedan način da se ponizi srpski narod. Ako hoće pare , moraju da trpe ovakve stvari, jedino nisu trebale da učstvuju na tom takmičenju. Ako se sećaš Monike Seleš , setićeš se i da je morala uzeti američko državljanstvo da bi opstala. Ne zaboravi da učešće na turnirima ide po pozivu. Mogu jednostavno da ih ne pozivaju, a priznaj zapad to uvek može. Pogledaj samo Evroviziju, ne mogu da pobede pa menjaju pravila. Ameri su govna neviđena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
LG Google Nexus 5
glupaca sirih razmera....

pa i njegova zena okrece glavu od njega, a ne ana da se upozna s njim ...

dokaz srpske gluposti ...
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Nisam baš siguran da su one mogle izbeći ovo slikanje i verujem da je to još jedan način da se ponizi srpski narod. Ako hoće pare , moraju da trpe ovakve stvari, jedino nisu trebale da učstvuju na tom takmičenju. Ako se sećaš Monike Seleš , setićeš se i da je morala uzeti američko državljanstvo da bi opstala. Ne zaboravi da učešće na turnirima ide po pozivu. Mogu jednostavno da ih ne pozivaju, a priznaj zapad to uvek može. Pogledaj samo Evroviziju, ne mogu da pobede pa menjaju pravila. Ameri su govna neviđena.
Sto nisu rekle pre bombardovanja da oce da trpe.Mozda bi onda siptare peglali
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Alcatel 
Ješćemo mi još mnogo govana i ne samo mi već i mnogi naši potomci.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ješćemo mi još mnogo govana i ne samo mi već i mnogi naši potomci.  Smile
Recesija,kriza
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.