Bruka za samozvane srpske nacionaliste da pljuju po nasim najboljim teniserima, vi ste prava srpska sramota i izdajnici ove nacije. Niko od vas nije ucinio ni delic onoga sto su oni ucinili za ovu zemlju. Sram vas bilo, niste vi niti cete ikada biti pravi srbi, vec samo obican sljam i izrodi!
super....samo mi objasni sta su to pa oni ucinili za srbiju?
meni je svejedno da li ce se doticne slikati i sa tacijem i haradinajem za naslovnu stranu color climaxa jer su one pojedinke koje zaradjuju pare igrajuci tenis ne za srbiju vec za sebe...kao sto neko vec rece...cim je u pitanju mec na olimpijadi ili fed kupu odmah su bolesne,zuljevi,vrtoglavice i sta ti ja znam sta vec ali gde suska leti tamo ginu za svaku loptu...to je sasvim ok ali nemoj da mi neko onda prodaje bljutavu i odvratnu pricu "ej...sta su one sve ucinile za srbiju" sto se mene tice...ja sam ucinio milion puta vise za srbiju jer bar placam porez dok one to ne cine
Bruka za samozvane srpske nacionaliste da pljuju po nasim najboljim teniserima, vi ste prava srpska sramota i izdajnici ove nacije. Niko od vas nije ucinio ni delic onoga sto su oni ucinili za ovu zemlju. Sram vas bilo, niste vi niti cete ikada biti pravi srbi, vec samo obican sljam i izrodi!
Neki ljudi uvek moraju nesto ili nekoga da mrze da bi funkcionisali... jos kad na sebe preuzmu identitet citave nacije... milina...
Kak'i bre srpski sportistii , kak'i bakraci , kak'a prmocija bre ... to su izrazito ambiciozni ljudi koji su izgradili svoje karijere radi svog sopstvenog dobra ( sto je i normalno ) . Sto se narod lozi na njih nije njihov problem , vec problem naroda bez mozga . Oni rade za svoj budjelar za i budale koje nemaju pametnija posla nego da gledaju dve budale koje jure jednu lopticu Ko se mnogo lozi na nesto uvek i dozivi najvece razocarenje , ali ako i treba - otreznjenje je uvek pozitivna stvar .
Predsedniče Obama, okreni se ka nama. Mi smo se kuražili, sami k***c tražili. Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi. Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i. Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali. Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Ко зна дал су та деца и свесна ко је тај злочинац јер су их маме и тате давно склонили из земљице кад им треба мало дочека дођу код ових наших уђигуза и направе им велики дочек на тргу , ако не дај боже треба да играју за Србију траже по стотинак хиљада евра , онда ови наши им понуде пензије ,сранове терене итд.
ako ja sa 19 znam ko je Klinton (šupak,seljak,debil,idiot,kreten,majmun,ako ga vidim negde prebiću ga ko vola u kupusu..),onda i oni dobro znaju mada mislim da Nole se ne bi slikao
izjava koja se pripisuje Luki Notarasu, vojskovođi i jednom od Konstantinovih najbližih saradnika: „Više volim da u Carigradu vidim turski turban, nego katoličku mitru.“
Na sultanovu ponudu Dragaš je odgovorio rečima: "Predaja grada nije niti moje lično pravo niti pravo bilo kog pojedinca koja u njemu živi, jer je naša zajednička odluka da poginemo svi zajedno, a ne da spasemo svoj život".
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Nema pravo niko u Srbiji da kritikuje ovaj potez, jer Srbija i ne stoji iza njihovog uspeha. SAD su važna država za teniski biznis, tako da devojčice moraju da se ponašaju sa određenim pravilima. Sigurno neće ići po turnirima i pričati da je Klinton zllikovac. Meni je simpatičan ovaj fenomen loženja na tenis, iako društvo praktično nema nikakve veze sa uspehom Jelene, Ane i Novaka, ali nikome ne smeta da se kune u naše vrthunske tenisere. Budimo svesni da je sa njihove strane dosta što igraju za reprezentaciju i predstavljaju državu. Pitao bi ja kritičare da li bi zbog naroda koji nije ništa uložio u njih, rizikovali godine truda u ulaganje njihovih porodica. Inače tenis ne volim i smatram ga dosadnim sportom. U Srbiji treba popularizovati planinske sportove i rekreaciju, tipa skijanja i sl. Nemamo more, ali imamo planine. Kriza je i treba da se smanjuje odliv novca preko granice. Što se tiče fotke sa Klintonom, jbge, ružno izgleda, ali opet ponavljam, to je svet u kome žive i čija pravila moraju da poštuju.