pa prema tome napadajte odgovorne a ne naše sportiste, koji su sami u svoju izgradnju uložili milione i ogroman trud i znoj.
Kažeš Srbija nije ništa uložila u njih; zar nije normalno da oni sami ulažu pare u svoju karijeru, sve pare koje oni zarade idu njima a ne nama, ne razumem u čemu je tu problem. Čak većina ima prebivalište u Monaku da bi plaćali manje porez znači da ni to ne ide Srbiji.
Kad treba da igraju za reprezentaciju gde je manja lova oni dobiju neki iznenadni napad bolesti kao Ana za olimpijadu... Svaka njima čast ali opet jedno je sigurno:
Opet vas molim, ne lomite mi bagrenje, bez njih ćem me vetrovi oduvati Šalu na stranu, ni su oni krivi, kolko mi je poznato isti igrači su igrali, igraju i igraće za Srbiju, a Nole već u Kg gradi terene i hotel, naravno pametno ulaganje u svoju budućnost, ai tu si i nova radna mesta za Kg i tereni koje skoro da i nismo imali, osim par komada u očajnom stanju.
Ni meni nije po volji što se slikaju pored ratnog zločinca, srpskog krvoloka, setskog teroriste broj 1... ali o tome bi trebalo da razmišlja država, da se to ne ponovi, jelte oni su srpski državljni ona nad njima ima i teritorijalnu i personalnu nadležnost.... pa neka to reguliše ali na prvom mesut zašto i sama nije učinila apsolutno ništa na promocije Srba i Srbije u svetu, imidž zemlje se gradi parama, kojih mora da ima pa makar država bila ovakva kao što je naša. A kada direktori javnih preduzeća zaradjuju milione,avione, kamione znači para ima, pa prema tome napadajte odgovorne a ne naše sportiste, koji su sami u svoju izgradnju uložili milione i ogroman trud i znoj.
Mislim da niko normalan ne misli da su one trebale da odalame samar klinktonu i da ga pljunu, vec samo da su mogle na pristojan nacin da izraze svoje neslaganje sa onime sto je on ucinio NJIHOVOJ drzavi!!!
Ја нећу рећи своје мишљење, само ћу вам рећи да размислите како се поводом оваквих ствари осећају наши људи на Космету које је тај Клинтон бомбардовао и којима је отимао земљу.
Mislim da niko normalan ne misli da su one trebale da odalame samar klinktonu i da ga pljunu, vec samo da su mogle na pristojan nacin da izraze svoje neslaganje sa onime sto je on ucinio NJIHOVOJ drzavi!!!
Upravo to, iz bez izjava da im je bila velika čast
Mislim da se Miloradu Čaviću takva glupost ne bi omakla.
El to onaj što mu brat igra u Hrvatskom klubu (na šta on kaže da ga podržava u tome), i štp je rekao da se pokajao za ono "Kosovo je Srbija". On je još i najgori
Bruka za samozvane srpske nacionaliste da pljuju po nasim najboljim teniserima, vi ste prava srpska sramota i izdajnici ove nacije. Niko od vas nije ucinio ni delic onoga sto su oni ucinili za ovu zemlju. Sram vas bilo, niste vi niti cete ikada biti pravi srbi, vec samo obican sljam i izrodi!