2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 03:20:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 370113 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
mob
Samsung 
servis je nikako nije sluzio i bilo je dosta cudnih gresaka i lose bacenih loptica... da je vetar pa da razumem, ali koliko znam nije ga bilo...

Ta loše bačena loptica pri servisu je muči već duže vreme...
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 145
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Sve u svemu nije to delovalo toliko lose...

Uf, ne bih se slozio sa tobom. Ono je bila katastrofa, mislim bilo je i par lepih Aninih poteza, ali nije to to.
Meni se cini(sad i ja otkrivam rupu na saksiji Smile) da je njen najveci problem taktika.
Jbt, njoj je cilj samo da raspali lopticu  Smile sto jaci protivnik ona pokusava jace da udara..
Fizicki je spremnija puno, al u igri nema ni t od taktike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Mora da oseti ponovo igru na vrhunskom nivou, i za to ce svakako trebati vremena...
Jebiga... Klajsters se vratila i odmah osvojila Grand Slam, ali ona je jedinstvena...
Mozda slicno bude i sa Justine Henin, ne bi me cudilo...
Ana nije takva igracica... i ona realno nije za broj 1. ali je svakako za top 10 ili top 5 ako je konkurencija slabija..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG L5 II
Ana zaljubljena u Melburn

Pored tenisa, Melburn je najboljim svetskim teniserima i teniserkama zanimljiv i iz drugih uglova - zbog sjajnih mesta za provod, izlaske, šoping, ali i odličnih restorana. Kada ne igraju mečeve ili ne treniraju, svetske teniske zvezde se razmile po gradu, ali svi oni dobro znaju da su najbolja proverena mesta.

Ana Ivanović je odavno zaljubljena u Australiju. Osim što sada ima i dečka Australijanca (golfer Adam Skot), bivša prva igračica sveta je oduvek govorila kako bi volela da ima i kuću na ovom kontinentu. Inače, „Ozi Ana“, kako je zovu Australijanci, voli da večera u „Sautbanku“ na obali reke Jara, ali i da obilazi butike u poznatoj Čepel ulici u Južnoj Jari.
- Volim Melburn, to mi je omiljeni grad. Da Australija nije tako daleko od ostatka sveta, definitivno bih razmotrila opciju da živim ovde. Posle povlačenja možda se zaista i preselim ovde - priznala je Ana, koja u Melburnu ima bliske rođake.
Jelena Janković vredno trenira pred početak turnira. Prošle sezone je svratila do luke, tačnije plaže Sandridž, uivala je u skijanju na vodi na Svantonu, ali je takođe obilazila prodavnice i brojne restorane gde je provodila vreme s prijateljima.
Kipranin Markos Bagdatis ljubitelj je lanca grčkih restorana „Stalaktitos“, dok Rodžer Federer obožava da se hrani u „Kraljevskom restoranu“ i uživa u svim pogodnostima hotela u kojem boravi. Baš kao i Marija Šarapova, često posećuje i „Nobu“ restorane, doručkuje u „Kristal klubu“, a sa suprugom Mirkom obilazi prodavnice „Dejvid Džouns“ i „Versače“.
Endi Rodik je strastveni kockar, često posećuje poker klubove, dok Lejton Hjuit voli privatnost. Sa suprugom Rebekom i decom Mijom (4) i Kruzom (1) obično je u ogromnom apartmanu u „Sent Kilda kompleksu“.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ivanovićeva lako do drugog kola

Ana Ivanović lako je obezbedila plasman u drugu rundu Australijen Opena pobedivši u prvom kolu Šenaj Peri iz SAD-a sa 6:2, 6:3 za 65 minuta.

Iako Ivanovićeva nije pružila neku izrazito kvalitetnu partiju na 'Margaret Kortu', Amerikanka ipak nije bila dorasla srpskoj teniserski koja je lako dolazila do brejk lopti. U prvom setu ih je imala čak osam, a iskoristila je tri. U drugom je imala malo više problema, prevashodno zbog nešto veće dekoncentracije, ali je ipak bez problema eliminisala veoma lošu Peri.

U prvom setu Ana je prvi brejk napravila pri rezultatu 2:1, ali je Amerikanka odmah uzvratila istom merom. Međutim, Ivanovićeva pravi novi brejk za 4:2, ali ovaj put koristi i svoj servis ne dozvolivši Perijevoj da ponovo uzvrati. U tim trenucima Ana je bila u sjajnoj seriji što je iskoristila za novi brejk koji joj je doneo i prvi set.

I u drugom setu srpska teniserka je brejkovala protivnicu kod 2:1 iskoristivši veoma ’nervozan’ servis Perijeve. Vrlo brzo Ana je bila na 5:1 i servisu za meč. Međutim, došlo je do malog opuštanja u njenoj igri, posebnu u servisu, pa Amerikanka brejkom smanjuje na 5:2 iskoristivši Anine greške. Ovaj poen doneo je samopouzdanje Perijevoj koja je odmah smanjila i na 5:3 iako je Ivanovićeva ponovo imala brejk šansu. Ipak, drugi reket Srbije u ženskoj konkurenciji, uspeva na svom sledećem servisu da dođe do tog konačnog, šestog poena u setu, ali je i ovaj put slabo servirala dopustivši protivnici da tri puta dođe do izjednačenja u gemu.

"Zadovoljna sam igrom. Uslovi su bili vrlo teški. Bilo je veoma hladno i vetrovito, mnogo drugačije nego (na prošlonedeljnom turniru) u Brizbejnu ili od onog na šta smo inače navikli u Melburnu".

Potpuno sam motivaciono spremna. Imala sam mnogo problema prošle sezone, bilo je mnogo uspona i padova i povreda. Potrebno mi je da uđem u ritam. Srecna sam što sam se vratila i što ponovo igram. Trenutno uživam na terenu“, istakla je Ana Ivanović posle pobede nad Šenaj Peri.

Ana Ivanović će u drugom kolu ’Ozi opena’ igrati protiv pobednice meča Zuzana Kucova (Slovačka) – Hisela Dulko (Argentina). Eventualni susret sa Kucovom 22-godišnjoj Beograđanki bio bi prvi sa Slovakinjom, dok je Hiselu Dulko pobeđivala na dva dosadašnja susreta, prošle godine na Mastersu u Indijan Velsu i 2007. na turniru u Čarlstonu.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
HTC Sensation
Ko je gledao sinoc mec,jasno mu je da ce svaka sledeca pobeda za nju biti uspeh...
Vidi se da je neke stvari popravila u igri(volej,kretnju) ali je dosta izgubila ne igri sa osnovne linije i na samopouzdanju a i nekako je sva bezvoljna..nije to vise ona Ana...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Cini mi se obecavajuce, iako je ovo juce bilo dosta lose...
Dosta je smrsala, i pored toga sto izgleda fenomenalno, mislim da ce joj to u igri znaciti dosta...
Cinjenica je 40% meca je izgledalo ok, 60% ispod ocekivanja, ali verujem da se to moze tokom sezone popraviti...
Ne vidim da moze napraviti uspeh u Australiji... i zreb joj je jako tezak, a i jos je rano od povratka...
Ostaje mi da se nadam da ce me demantovati...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Ал је онај ментол Бошковић испрозивао ону мученицу што је играла са Аном, има он те форе, смори се ваљда што шљака ноћу па крене да маже једног од учесника на ког ухвати пик Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Realno, Shenay Perry je odigrala (osim na momente) da te Bog sacuva...
Ako se ne varam, tj ako nisam pomesao, ona je bila prilicno dobra kao junior...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je u drugom kolu Australijen opena, pošto je izgubila od Argentinke Žisele Dulko sa 6:7 (6-8), 7:5, 6:4.

U ne baš kvalitetnom meču Ivanovićeva je izgubila zbog velikog broja grešaka (75), koje su nastale kao posledica nedopustivih oscilacija u igri. Ni Argentinka nije igrala na vrhunskom nivou, ali je uspela da iskoristi nesigurnost rivalke i pobedi. U trećem setu Ivanovićeva je od 1:5 stigla do 4:5, spasila je pet meč lopti, ali šestu nije i Dulko se plasirala dalje.

Dulko u trećoj rundi igra sa pobednicom meča Vera Zvonarjeva – Iveta Benešova.

Prvi set Ivanovićeva je počela vrlo dekoncentrisano i gubila je sa 4:1, uz dva brejka zaostatka. Iako je imala realne prilike da osvoji bar dva od izgubljena četiri gema, Ana je previše grešila (15 neiznuđenih u prvih pet gemova) i zapala u veliki deficit.

Ceo set igran je po principu toplo-hladno na obe strane, a sada je red bio na srpsku teniserku, kojoj je konačno proradio forhend i pridružio se ’drop šotu’, jedinom udarcu koji je funkcionisao valjano u početnoj fazi meča.

Osvojila je Ana četiri gema u nizu, bila je i na dva poena od seta, ali je potom došla nova kriza i gubitak dva gema. Argentinka nije uspela da odservira za set i ušlo se u taj brejk. Za razliku od celog prvog seta, u ’dodatnom gemu’ Dulkova je bila ta koja je rešaval sudbinu poena – sa nekoliko grešaka dala je Ani vođstvo 4-1, ali je potom briljantnim forhendima preokrenula na 5-4.

Ipak, Ivanovićeva je preciznim riternom došla do set lopte, ali je nervoza uzela danak i napravila je duplu servis grešku. Iskupila se servis-vinerom iz drugog servisa, a zatim je Dulkova napravila dvostruku servis grešku i Ana je povela posle 55 minuta igre.

Drugi set počela je odlično Ivanovićeva i povela je 2:0. Shodno prethodnom trendu, usledila je serija gemove Dulko (4:2), pa Anino izjednačenje na 4:4. u 12. gemu Ivanovićeva nije uspela da kontroliše nerve, nije osvojila nijedan poen, što ju je koštalo drugog seta.

Treći set je bio vrlo dramatičan i uzbudljiv, ali daleko od vrhunskog tenisa, baš kao i ostatak meča. Ana je u prvom gemu spasila šest brejk lopti, ali nije iskoristila malu psihološku prednost u narednom, iako je imala dve brejk lopte.

U tom trenutku igra Ivanovićeve je potpuno potonula, naročito je problematičan bio servis, pa je Argentinka povela sa 5:1. Uplašila se i Dulko pobede, pa je Ivanovićeva pri rezultatu 5:2 spasila dve meč lopte uprkos ne baš najboljoj igri. Jedini gem na visokom nivou u trećem setu Ana je odigrala kada je smanjila na 5:4, ali je u desetom gemu ponovo nervoza učinila svoje i, uz dve duple greške, bilo je 0:40. Usledila su dva neodrbranjiva servisa i jedna sumnjiva odluka kojom je Ana spasila treću meč loptu, ali treba reći da je u 2-3 navrata i Ivanovićeva oštećena pogrešnim sudijskim odlukama.

Ipak, šestu meč loptu Dulko realizuje odvažnim riternom i dolazi do trijumfa posle 2 časa i 41 minuta igre.

Ana Ivanović po prikazanoj igri, objektivno gledano, nije ni zaslužila pobedu. Servis joj je bio vrlo loš, baš kao i rad nogu, udarci tek periodično dobri, ali i tada bez prave taktike. Timu 20. teniserke sveta predstoji ozbiljna analiza i pokušaj nalaženja puta iz krize, Ivanovićeva mora da nađe način da se iščupa iz psihološke i igračke krize ako želi nazad u vrh.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 71 72 74 75 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 03:20:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.