2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 05:21:31
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 370126 puta)
Zvezda u usponu

MAC MAC

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2249
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
SonyEricsson w200i
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Znaci novi trener je dobro spremio  Smile
IP sačuvana
social share
АКО ХОЋЕШ СА МНОМ МОРАШ ДА ЗНАШ СИМВОЛ ВЕРЕ И ОЧЕ НАШ !!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ana: Zar ja protiv Enan?

Srpska teniserka se iznenadila kada su joj novinari rekli da će u eventualnom polufinalu igrati protiv Belgijanke.

Ana Ivanović se namčila protiv 53. teniserke sveta, Švajcarkinje Timee Bačinski. Ipak, uspela je da je pobedi i plasira se u četvrtfinale turnira u Brizbejnu - 6:2, 2:6, 6:4.

"Nisam bila dovoljno agresivna i nisam vršila dovoljno snažan pritisak na protivnicu", ocenila je Ana posle meča.

U trećem kolu sastaće se sa boljom iz duela Anastasija Pavljučenkova (Rusija) - Roberta Vinči (Italija). Ni od jedne nije gubila, Ruskinju je savlada u jedinom dosadašnjem meču, a Italijanku je pobeđivala tri puta.

Ako stigne do polufinala najverovatnije će se sastati sa povratnicom iz penzije, Žistin Enan. Belgijanka je bila bolja od Ane u sva četiri dosadašnja duela.

Upitana da prokomentariše naredne rivalke, Ivanovićeva je uzvratila pitanjem:

"Zar sam ja u tom delu žreba?"

"Bilo bi lepo da igram protiv Enan. Ona nije igrala godinu i po, a i ja sam imala pauzu od nekoliko meseci. Bio bi to dobar test za obe, da vidimo u kakvoj smo formi", rekla je Ana.

Nije gledala pobedu Enan u prvom kolu nad Nađom Petrovom (7:5, 7:5), ali je na televiziji videla najzanimljivije delove meča.

"Vidi se da je spremna i puna samopouzdanja. Ima dobre udarce".

Za Anu će sreda biti slobodan dan.

"Imaću vremena da se odmorim, odradim lakši trening i gledam tenis".

Srpkinja ima podršku sa tribina na kojima je njen dečko, australijski golfer, Adam Skot.

"Puna sam energije i lepo je imati podršku u važnim momentima. To pomaže naročito kada vodite psihološki rat na terenu", zaključila je Ana Ivanović.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ivanović i Enan za finale Brizbejna

Ana Ivanović i Žistin Enan igraju polufinale na turniru u australijskom Brizbejnu, a njihov meč biće duel dve nekada najbolje teniserke sveta.

Ivanovićeva i Žistin Enan igrale su do sada četiri puta, u Varšavi 2005, na Rolan Garosu i završnom Mastersu 2007. godine i 2008. u Sidneju. Belgijanka je dobila sva četiri meča a naša teniserka samo u poslednjem susretu uspela da osvoji set.
Žistin Enan ima 41 titulu u karijeri, Ana Ivanović osam, a obe su bile na prvom mestu svetske rang liste.

Belgijanka je bila najbolja u dva navrata, ukupno 117 nedelja, poslednji put 18. maja 2008. godine, a Ana Ivanović 'vladala je' od 9. juna do 10. avgusta 2008. godine.

Trenutno je Ana na 21. mestu, a Enanova je, posle pauze duže od jedne godine, bez bodova i bez plasmana.

U drugom polufinalu sastaju se još jedna povratnica, Belgijanka Kim Klajsters i Nemica Andrea Petković.

Turnir u Brizbejnu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Izgubi Ana 6:3 , 6:2 u setovima
« Poslednja izmena: 08. Jan 2010, 03:19:46 od delija doboj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Enan ubedljiva protiv Ivanovićeve

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u polufnalu WTA turnira u Brizbejnu od Belgijanke Žistin Enan sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2.

Polufinalni meč, koji je trajao 66 minuta, obeležile su velike oscilacije u igri naše teniserke koja je izgubila svoj servis čak šest puta. Protivnica Belgijanke u finalu biće pobednica drugog polufinala u kojem se sastaju Kim Klajsters i Andrea Petković.
Bio je ovo pet meč Ivanovićeve i Enan, i peta pobeda Belgijanke koja se tako plasirala u finale već na prvom turniru od svog povratka tenisu. Takođe, bio je ovo i duel dve nekada najbolje teniserke sveta.

Belgijanka je bila najbolja u dva navrata, ukupno 117 nedelja, poslednji put 18. maja 2008. godine, a Ana Ivanović 'vladala je' od 9. juna do 10. avgusta 2008. godine. Ukoliko pobedi u finalu, Žistin Enan će osvojiti 42. titulu u karijeri.

Turnir u Brizbejnu igra se za nagradni fond od 220.000 dolara.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 32463
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
Ivanovićeva razočarana porazom

Srpska tenisera Ana Ivanović izjavila je da je razočarana zbog poraza od Žistin Enen u polufinalu turnira u Brizbejnu.

Osvajačica Rolan Garosa iz 2008. godine izgubila je od sedmostruke grend slem šampionke Enen sa 6:3 i 6:2. "Veoma sam razočarana. Dobro sam počela i imala sam šanse. Tokom većeg dela meča imala sam šanse... Ali, danas sam imala uspone i padove, a protiv teniserke kakva je Enen morate da održavate visok nivo igre", rekla je Ivanovićeva.
Da je osvojila turnir u Brizbejnu, Ivanovićeva bi se vratila među 20 najboljih teniserki na WTA listi.

Žistin Enen će u finalu igrati protiv sunarodnice Kim Klojsters, koja je pobedila nemačkku teniserku Andreu Petković u dva seta 6:4, 6:2. To će biti 13. duel dva bivša svetska broja jedan, a Enenova vodi sa 12:10 u pobedama.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sve u svemu nije to delovalo toliko lose...
Previse gresaka i nesigurnosti, ali to je i normalno nakon ovoliko vremena..
Smrsala je, cini mi se popravila kretnju... servis je nikako nije sluzio i bilo je dosta cudnih gresaka i lose bacenih loptica... da je vetar pa da razumem, ali koliko znam nije ga bilo...
Ipak, nekako, moj utisak je da ce biti dobro Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Wave II
Биће боље, полако... Баш би лепо било да се врати у ону стару форму...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6260 Slide
Биће боље, полако... Баш би лепо било да се врати у ону стару форму...
Da, ja se nadam da ce se vratiti. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 70 71 73 74 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Feb 2026, 05:21:31
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.