2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:08:00
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 356301 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Пола четири...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 18631
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovih dana Smile
Eeee sad mi fali Pilac da ti kaze nesto  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 20974
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Nokia N95
 Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Jos jedna pobeda i titula...

Zodijak
Pol
Poruke 232
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ana Ivanović privatno: Šoping pre klabinga!

Ana Ivanović, odnedavno najbolje rangirana srpska teniserka, otkrila je da nije ljubitelj noćnog života i da se, kada ima priliku, radije opredeljuje za neke mirnije vidove zabave. Iako je odlična prijateljica Novaka Djokovića, nije se u Melburnu priključila slavlju povodom osvajanja prvog gren slem trofeja.

"Nažalost, da bih stigla na vreme u Budimpeštu na turnir Fed kupa, morala sam da propustim i Novakov finalni meč, a i proslavu. Ne znam baš da li je to dobro ili ne, ali priznajem da nisam neka 'parti' persona. Ne volim da idem po diskotekama i ostajem budna celu noć. Ako već imam slobodnog vremena, pre ću da ga iskoristim da sednem i popričam sa prijateljima, da izadjem na večeru ili u šoping", kaže dvadesetogodišnja Beogradjanka.

Na Australijan openu nosila si interesantnu svetloplavu opremu. Da li još uvek imaš ponude da se baviš manekenstvom?

"Moji ciljevi vezani su isključivo za teren. Što se tiče manekenstva, to je teži posao nego što mnogi misle… Imala sam nekoliko iskustava i priznajem da je lepo raditi sa profesionalcima, najboljim šminkerima i fotografima. Ali pauze na snimanjima su predugačke. Previše je čekanja, a premalo akcije za moj ukus".

Pratiš li modu?

"Da, mada ne podržavam i ne kupujem sve novo što se pojavi".

Omiljena kuhinja sa putovanja po svetu?

"Najviše mi se dopadaju specijaliteti japanske i indijske kuhinje. Kada sam bila mala, nisam volela da eksperimentišem. Na stolu su mi uglavnom bile pice i špageti. Sa godinama sam postala otvorenija za druge ukuse i naučila da volim različite stvari".

Omiljeni grad?

"Ima ih nekoliko, ali ako bih morala da izdvojim jedan, onda bi to bio Sidnej. Ko može sebi da priušti putovanje u taj grad, neka to svakako učini".

Tip muškarca?

"Oooh… Pa Majkl Skofild iz serije ‘Bekstvo iz zatvora’! I mislim da bi mnoge žene na to pitanje rekle isto što i ja".

Ima li u tvom životu nekih "agresivnih" pripadnika jačeg pola?

"Možda dvojica ili trojica (smeh)… Ali prija mi kada dobijem kompliment, po tome nisam drugačija od ostalih devojaka".

Rodjena si u Beogradu, tvoje prebivalište je Cirih. Koja zemlja je tvoj dom, Srbija ili Švajcarska?

"Nije mi lako da se odlučim. Odrasla sam u Srbiji, tu su mi porodica i uspomene iz detinjstva, dok Švajcarsku volim zato što sam tamo postala ovo što sam sada. Ali uvek mi prija da se vratim Srbiji".

Da li već razmišljaš o životu posle bavljenja tenisom?

"Naravno! Studiram ekonomiju, volim to i planiram da jednog dana radim posao vezan za tu oblast. Prvi razlog što nisam odustala od školovanja je što nikada ne možete da znate šta će se dogoditi sutra u vašoj sportskoj karijeri. Drugi razlog je što mi je učenje uvek dobro išlo. Nikada nisam imala problema u školi".

Imaš tek 20 godina, a već si zaradila više od tri miliona dolara samo od uspeha na turnirima. Kako ćeš iskoristiti sav taj novac?

"Imam oko sebe dobar tim, menadžera i porodicu. Pošto sam okružena ljudima kojima verujem, mogu da se koncentrišem na treninge i na to kako da postanem bolja teniserka. Verujte da mi je u tenisu cilj da što više pobedjujem, a ne da zaradim neku odredjenu svotu novca".
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Nokia 
 Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Ana_Ivanovic_-_Tenis.jpg
(169.86 KB, 1280x1024)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

xxx

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1764
Zastava Kikinda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson xperia arcS
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice !!!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 3162
Zastava Mladenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N70
Ana prvi nosilac na Indijan Velsu

Druga teniserka sveta Ana Ivanović postavljena je za prvog nosioca jednog od najvećih turnira na svetu koji se od 12. do 23. marta pod nazivom Pacifik Lajf Open igra u Indijan Velsu za nagradni fond od 2,1 milion dolara. Jelena Janković će na tom takmičenju biti treći nosilac, a obe naše teniserke će u prvom kolu biti slobodne. Žreb je hteo da se one nađu u istoj polovini kostura, pa ukoliko sve bude išlo po planu, možemo da očekujemo njihov međusobni duel u polufinalu.

U drugom kolu Ivanović će igrati sa pobednicom duela u kome se sastaju Rumunkja Joane Raluka Olaru i Kineskinja Meng Juan. U trećem kolu najverovatnija protivnica bi joj bila Italijanka Tatjana Garbin, a u četvrtom takođe Italijanka Frančeska Skjavone.

Ukoliko stigne do četvrtfinala, Ivanović bi mogla da igra protiv Čehinje Nikol Vajdišove, koju je u dosadašnja četiri međusobna duela pobedila tri puta. Za ulazak u finale borila bi se protiv Janković, protiv koje za sada vodi 4:1.

Janković će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela Amerikanki Medison Brengl i Aše Rol. U trećem kolu trebalo bi da je čeka Japanka Ai Sugijama, a u četvrtom Francuskinja Viržini Razano. U četvrtfinalu bi srspka teniserka mogla da igra protiv još jedne Francuskinje Marion Bartoli, ili protiv svojevremeno najbolje tniserke sveta Amerikanke Lindzi Devenport.

Prošle godine Ivanović je ispala u četvrtfinalu, a Janković već u osmini finala, pa bi dobrim igrama sada obe mogle da osvoje dosta poena za WTA listu. Pobednica turnira u Indijan Velsu dobija 465 poena, kao i nagradu od 332.000 dolara.

B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
VOLELA BIH DA ME NEKO ZAGOLICA
Ana Ivanović, najbolja srpska teniserka, otkrila da je jako golicljiva

Ana Ivanović, najbolja srpska teniserka, izjavila je da bi volela da je neko zagolica po telu! Srpska teniserka sprema se za turnir u Indijan Velsu, a prvi meč je očekuje tek u petak, pošto je slobodna u prvom kolu.

Mlada i atraktivna teniserka rado odgovara na pitanja obožavalaca na svom sajtu, bilo da su vezana za tenis ili život uopšte. Na pitanje da li je golicljiva i na kojim delovima tela, Ana je dala zanimljiv odgovor.
- Da, jesam, jako sam golicljiva. Mada, mislim da me niko nije zagolicao još od kada sam bila dete - bila je iskrena srpska teniserka, koja je o Rafaelu Nadalu kazala:

- Nadal je glavni razlog što Rodžer Federer nije osvojio Rolan Garos. Ne poznajem ga dovoljno dobro, ali čini mi se da je dobar momak. Vrlo je uzbudljivo posmatrati ga kada igra meč.
Američki novinari u najavi za veliki turnir u Indijan Velsu pišu da su Ana Ivanović i Marija Šarapova jedine prave lepotice u tenisu. Njih dve su jedine dve zaista atraktivne teniserke i zbog njih se prodaju ulaznice.

„Ženski tenis obiluje mišićavim i muškobanjastim igračicama. Publika voli da vidi kvalitetan meč, ali još više voli da vidi kako dobar tenis igraju lepe teniserke. Glamur je uvek pratio beli sport, a Ana Ivanović i Marija Šarapova su teniserke zbog kojih se traži karta više“, napisao je američki novinar Kris Goldsmit za magazin Sportingo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
ana ja bih te rado golicao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6260 Slide
Ne znas ti lijepo, ja bolje znam Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 11 12 14 15 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 01:08:00
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.387 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.