2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 09:50:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 356494 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
VOLIM MUŠKARCE SA KRATKOM KOSOM

Ana Ivanović obožavaocima na svom internet sajtu otkrila koji je njen tip muškarca, koja joj je omiljena životinja, zašto ne voli tetovaže i zbog čega je ne interesuje put u svemir

Postaviti pitanje najvećim teniskim zvezdama nije nimalo jednostavan zadatak čak i za novinare „Vašington posta", a kamoli za „obične smrtnike". Kod Ane Ivanović, međutim, ne važi ovo pravilo: rado izlazi u susret medijima, ali i „običnim" fanovima širom sveta, koji su već godinu dana u prilici da prelepu srpsku teniserku pitaju šta god požele.

U originalnom i gotovo jedinstvenom delu zvaničnog internet sajta naše teniserke (www.anaivanovic.com), pod nazivom „Pitaj Anu", možete postaviti bilo koje pitanje drugoj igračici sveta a u roku od nekoliko dana ona će vam na istom mestu i odgovoriti. Fanovi Ivanovićeve pokazuju veoma šarolika interesovanja, pa smo tako imali prilike da saznamo kako Ana nije Azijatkinja, da je golicljiva, kao i da ona i Novak Đoković nisu ljubavnici...

Press prenosi neka od najzanimljivijih i najluđih pitanja koja su navijači postavili Ani:

Ana prvi nosilac u Indijan Velsu

Ana Ivanović postavljena je za prvog nosioca WTA turnira u Indijan Velsu, koji se igra za nagradni fond od 2.100.000 američkih dolara. Ivanovićeva je slobodna u prvom kolu, a u drugom bi trebalo da igra protiv bolje iz duela Raluka Olaru - Meng Juan. Našoj teniserki ovo će biti treće uzastopno učešće na ovom turniru, a prošle godine stigla je do osmine finala. Ani je ovoga puta skoro otvoren put do četvrtfinala, pošto će tek tada igrati protiv neke „kosturašice" (pretpostavlja se da će to biti sedmi nosilac, Čehinja Nikol Vajdišova).

n Zdravo, Ana! Da li si golicljiva, i ako jesi, na kojim delovima dela?

- Jesam golicljiva, ali mislim da me niko nije golicao još od kada sam bila mala.

n Da li imaš dečka?

- Ne, nemam dečka.

n A da li si možda verena?

- Naravno da nisam! Ponekad nosim porodični prsten na ruci, ali on NIJE verenički prsten!

n Koje je tvoje omiljeno piće iz „Starbaksa" (čuveni lanac kafića)?

- Kapućino sa nemasnim mlekom...

n Da li više voliš mačke ili pse? Koja ti je omiljena životinja? Koja bi životinja želela da budeš na terenu?

- Nisam neki ljubitelj životinja, ali bih možda volela da imam štene labradora u budućnosti. Poslednje pitanje je baš zabavno... Verovatno bih izabrala da budem tigar!

n Zdravo, Ana! Da li voliš tetovaže?

- Ne. Nikad ne bih imala tetovažu.

n Da li bi volela da odeš u svemir?

- Ne, ne bih volela da odem u svemir! Ja se, u stvari, pomalo bojim svemira. To je čudan i nepoznat svet...

n Da li više voliš muškarce sa kratkom ili dugom kosom?

- Više volim one sa kraćom kosom. Ali izgled i nije toliko bitan, zaista...

n Zdravo, Anči! Zanima me da li si možda gledala film „Telohranitelj", i ako jesi, da li ti se dopada?

- Gledala sam i dopada mi se! Vitni Hjuston je bila odlična u tom filmu. Uopšte, ja volim romantične filmove.

n Ćao, Ana! Zanima me koliko si pisama dobila za Dan zaljubljenih?

- Nisam dobila nijedno pismo... Nadam se da će sledeće godine biti drugačije...

n Koliko sati spavaš dnevno?

- Velika sam spavalica, tako da volim da spavam i do deset sati.

n Da li ste ti i Novak Đoković ljubavnici?

- Ne!!! Novak i ja smo samo dobri prijatelji i poznajemo se zaista dugo.

n Koje si nacionalnosti? Po tvojim prelepim očima, rekao bih da si iz Azije?

- Ja sam 100 odsto Srpkinja! Ali, hvala na komplimentu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Samsung Galaxy
Citat

znaci ja imam velike sanse kod nje  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.26
Citat

znaci ja imam velike sanse kod nje  Smile Smile Smile

Ma do glave cu da se osisam ako treba  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Lunar XZ130
 Samo vas dvojicu ceka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6484
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Nokia N95
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Još moram da radim na sebi

Ani Ivanović veruje da je stabilnost u igri poslednji deo šampionske slagalice koji joj nedostaje na putu do ostvarenja sna i osvojianja gren slem turnira.

"Volim sebi da postavljam ciljeve i sada mi je glavni zadatak da igram bez oscilacija, odnosno da ostvarim ravnotežu izmedju neiznudjenih grešaka i 'vinersa'. Ukoliko mi to podje za rukom, imaću velike šanse da osvojim gren-slem trofej", navela je prvi nosilac turnira u Indijan Velsu.

Drugi reket sveta smatra da je od januara ove godine, kada je izgubila u finalu Otvorenog prvenstva Australija od Ruskinje Marije Šarapove, napredovala u mnogim elementima igre.

"Popravila sam kretanje na terenu i u nastavku sezone biću mnogo agresivnija nego do sada", poručila je Ivanović.

Najuspešija teniserka Srbije, koja je krajem prošle godine napravila prodor u sam vrh WTA liste, ocenila je prošlu sezonu "veoma važnom stepenicom u karijeri".

"Titule koje sam osvajala prošle godine i pobede nad najbolje rangiranim igračicama sveta ulile su mi veliko samopouzdanje', naglasila je Ivanović.

Ivanović je podsetila da je imala dve šanse da se domogne gren-slem titule, na Rolan Garosu prošle godine kada je u finalu izgubila od Belgijanke Žistin Enan i u završnici turnira u Melburnu.

"Dva puta sam bila tako blizu ostvarenja sna. Toliko sam želela da osvojim titule i pehare odnesem kući. Srbija bi onda bila još ponosnija na mene," naglasila je Ivanović.

Prošlog meseca srpska teniserka morala je da se povuče sa turnira u Dohi zbog povrede skočnog zgloba.

"Potpuno sam se oporavila. Moj fizioterapeut je zaista odlično odradio svoj posao i nadam se odličnim rezultatima u nastavku sezone", rekla je Ivanović, koja u Indijan Velsu u drugom kolu igra protiv bolje iz meča Juan Meng (Kina) - Raluka Olaru (Rumunija).

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Гостовања су кева!!! Инострана гостовања су две кеве!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Republika Srpska

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5423
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N6234
svi bi radili na tebi Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 11509
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung Galaxy
 Smile
IP sačuvana
social share
Marco Materazzi World Champion

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
INDIJAN VELS: I Ana u trećem kolu

Nakon Jelene Janković i Novaka Djokovića, plasman u treće kolo turnira u Indijan Velsu ostvarila je i Ana Ivanović.

Najbolje rangirana srpska teniserka, koja je na turniru u Kaliforniji postavljena za prvog nosioca, u drugoj rundi posle skoro dva sata igre savladala je Rumunku Raluku Olaru sa 6:1, 5:7, 6:0.

Protivnica Ani Ivanović u trećem kolu ovog turnira, koji se igra za ukupni nagradni fond od pet miliona i 698.000 dolara, biće Italijanka Tatjana Garbin. Ona je u drugom kolu pobedila Amerikanku Vaniju King sa 6:3, 6:3.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Правда за Уроша

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19943
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
LG L5 II
Nisam igrala dobro

Ana Ivanović je pobedila u drugom kolu turnira u Indijan Velsu Rumunku Raluku Olaru sa 2:1 (6:1, 5:7, 6:0), ali je izjavila da nije u potpunosti zadovoljna prikazanom igrom.

Posle lako dobijenog prvog seta, srpska teniserka je u petom gemu drugog seta napravila brejk i činilo se da će lako završiti posao, ali je tada dozvolila protivnici da se potpuno vrati u meč.

"Kada sam povela 3:2 u drugom setu trebalo je da nastavim u istom ritmu, ali sam odmah izgubila svoj servis, što me je potpuno izbacilo iz ritma. Nedopustivo dugo sam potom lutala da bih ponovo došla do svoje igre i time nisam zadovoljna", rekla je Ivanovićeva, koja je u Indijan velsu imenovana za prvog nosioca.

Meč je odigran po veoma jakom vetru, ali Ana kaže da to ne sme da bude opravdanje za pad u igri.

"Činjenica je da se nisam dobro kretala, a kada se igra po onakom vetru najvažniji je idealan rad nogu. Uvek morate da budete na lopti, što ja nisam radila. Tek kada sam izgubila set počela sam da igram onako kako je trebalo od početka - sa mnogo kretanja i veoma agresivno. Srećna sam što sam pobedila i dobila priliku da u narednom meču prikažem mnogo bolju igru", rekla je Ivanović.

Ivanović će u trećem kolu turnira, čiji je ukupni nagradni fond 2,1 milion dolara, igrati protiv 45. teniserke sveta Italijanke Tatjane Garbin.

Taj meč trebalo bi da se odigra u ponedeljak uveče po našem vremenu.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 09:50:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.