2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:41:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ana Ivanović  (Pročitano 356142 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
"Nadam se samo da me Novak neće obrukati kao pre četiri godine, kada je 31. decembra zabavljao publiku pevanjem", našalila se Ana, koja u Pertu trenira za start Hopman kupa, u kojem će nastupati zajedno sa Novakom Đokovićem.

Srpska teniserka Ana Ivanović, koja će sa Novakom Đokovićem predstavljati Srbiju na Hopman kupu, želi da osvoji to takmičenje, na kojem je debitovala 2006. godine.

Pre četiri godine Ana i Novak su u Pert došli kao 18.godišnjaci, a sada su postavljeni za prve nosioce, što im daje za pravo da se nadaju trijumfu.

"Srećna sam što sam se vratila. Svake godine Novak me je pitao da li ćemo ponovo nastupiti zajedno i zaista sam uzbuđenja zbog mogućnosti da napravimo nešto više nego 2006. Jelena Janković i Novak su ovde igrali u finalu, a sada ćemo pokušati da napravimo i taj poslednji korak", rekla je Ivanović.

Ove godine konkurencija u Hopman kupu mnogo je jača nego prethodnih. Pored Đokovića, tu su još Endi Marej i Lejton Hjut, a u ženskoj konkurenciji glavna zvezda je Žastin Enan.

"Sada ima zaista dosta vrhunskih tenisera i teniserki. Biće to dobar turnir za sve nas, a pogotovo za gledaoce. Posebno se radujem novom duelu protiv Enan", rekla je Ana.

Reprezentativka Srbije kaže da joj je posebno drago što će igrati u timu sa Đokovićem.

"Družimo se od detinjstva, pre nego što smo počeli da treniramo tenis i uvek nam je drago kada možemo neko vreme da provedemo zajedno. Nadam se samo da me neće obrukati kao pre četiri godine, kada je 31. decembra zabavljao publiku pevanjem", našalila se Ivanović.

Iako je već osvojila jedan gren slem turnir i bila prva teniserka sveta, Ivanović kaže da još ima itekako mnogo ambicija.

"Jedva čekam da počne sezona, jer verujem da imam dosta neiskorišćenog potencijala, Ako budem imala sreće sa zdravljem, mogla bi ovo da bude uspešna godina za mene", rekla je Ana i dodala da joj je osnovni cilj povratak deset u najboljih, a potom osvajanje još jednog gren slem turnira.

Reprezentacija Srbije u Hopman kupu startovaće 2. januara mečom protiv Kazahstana. Dva dana kasnije igraće protiv Australije, a 6. janura protiv Belgije.

Pogledajte kako se Novak zabavljao 2006. godine tokom Hopman kupa.

(Tanjug)
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Bice ovo dobra godina...

Mnogo je lepo gledati je opustenu i nasmejanu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Nokia 
Hopman kup: Srbija ne igra finale!

Ana Ivanović povukla se sa Hopman kupa zbog povrede trbušnih mišića, zbog čega Srbija neće moći da se takmiči u finalu.

Posle pregleda obavljenih u petak rano ujutro, utvrđeno je da je Ivanovićeva ‘zaradila’ ozbiljno istegnuće tokom meča sa Žistin Enan u četvrtak.
Nekadašnja najbolja teniserka sveta trebalo je u subotu da se takmiči u finalu zajedno sa Novakom Đokovićem, ali je u petak morala da prekine trening zbog bolova.
Prema pravilima Hompan kupa, izmene zbog povreda dozvoljene su tokom grupne faze, ali ne i za finale, tako da će Srbiju u finalu zameniti drugoplasirani tim grupe A, Belgija.

Kasnije u petak očekuje se opširniji izveštaj o ozbiljnosti povrede Ivanovićeve. Srpska teniserka trebalo je da se takmiči na WTA turniru sledeće nedelje u Sidneju, u okviru priprema za Australijan Open koji se u Melburnu igra u drugoj polovini januara.

Belgija će se u finalu sastati sa Francuskom ili SAD, pošto je Francuska savladala Italiju sa 2:0. Frančeska Skjavone je predala meč Kristini Mladenović zbog povrede prepona pri rezultatu 4:4 u prvom setu, a posle toga Nikola Mau savladao je Potita Staraćea sa 6:3, 7:6 (2).

SAD se u petak sastaje sa Velikom Britanijom i Amerikancima će biti dovoljna i jedna pobeda iz tri meča da bi prestigla Francusku i obezbedila učešće u finalu. Betani Matek-Sends igra sa Laurom Robsom, da bi posle toga igrali Džon Izner i Endi Mari. Na kraju, sastaće se miks dublovi.

http://www.b92.net/sport/tenis/vesti.php?yyyy=2011&mm=01&dd=07&nav_id=484216
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.224
mob
Samsung 
Nije nam sudjeno da osvojimo ovo... DEFINITIVNO!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Jebiga... Tempo je malo zajeban, posebno za zene koje se pred miks hlade sat i po, dva ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
A i Ana mora jos kondicija da nabije, mora to mnogo bolje ipak je uskoro prvi grend slem i bice ubitacan tempo... Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.612.1
mob
LG L9
Ma kakva ana nema nista od nje  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 4.0.266.0
Ana Ivanović - devojka koja voli zabavu

Srpska teniserka se priprema za Australijan Open kroz zabavu. U pitanju je bila opklada sa jednim novozelandskim novinarom.

Ana Ivanović ume da se zabavlja. Ponovo joj je osmeh na licu, posle sezone posrtanja, a pred Australijan Open ima vremena i da se šali.

Kladila se sa jednim novozelandskim novinarom, još jesenas na Baliju, da će uraditi više "bombi" u bazenu. Skinula se u bikini, zatrčala se, zgrčila noge i pljaaaas.

"Kako je ovo bilo?", vikala je 23-godišnja Ana iz bazena, dok su je klinci posmatrali i bodrili oko bazena hotela Hilton u Melburnu, prenosi "Sandej telegraf".

Izvela je pet "bombi", sve u nadi da će nadmašiti izazivača sa Novog Zelanda.

"Uopšte nemam pojma kako sam došla na tu ideju. Na turnirima je jako teško uraditi nešto zabavno. Ovo je bilo zaista interesantno. Nikada to nisam ranije uradila", kaže nasmejana Ana.

Tako danas izgleda život Ane Ivanović. Pre samo šest meseci, činilo se da će napustiti tenis. Nije je išlo ni u privatnom životu. Raskinula se vezu sa golferom Adamom Skotom. Ali, Ana se danas ponovo smeje, konstatuje "Sandej telegraf".

"Bilo je teško. Mislim da je bolje ne mešati privatni život i karijeru, mada je to teško izvodljivo. Ako ste srećni u privatnom životu, onda će to imati pozitivnog uticaja i na vaš tenis. Tokom ovog perioda shvatila sam da je važno slušati sebe i biti srećan", kaže Ana.

"Naravno, svako želi da bude srećan, ali ljudi nalaze sreću na različite načine. Ipak, najvažnije je naći neku ravnotežu, između prioriteta u životu", dodaje srpska teniserka.

Ono što joj pomaže da bude raspoloženija je film. A voli da pogleda "The Hangover" (Mamurluk u Las Vegasu).

A ima i jaku podršku kolega - Kim Klajsters i Novaka Đokovića.

"U teškim trenucima saznate ko su vam pravi prijatelji. U svačemu tražim nešto što će mi podići samopouzdanje i tako i tražim prijatelje, one koji mi u tome pomažu. U trenucima krize, shvatila sam da je rešenje za mene. Vratila sam samopouzdanje i divno se osećam, odnosno jačom nego ranije", kaže Ana.

(MONDO)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung 
Vise volim da vidim njenu temu u Sex - Erotika  nego u Sportu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Ovo nisam ocekivao... Fuck!

Ana Ivanović - Jekaterina Makarova 6:3, 4:6, 8:10

Ana Ivanović je eliminisana već na startu Australijan Opena. Posle 166 minuta igre srpska teniserka je poražena od Ruskinje Jekaterine Makarove sa 2:1 u setovima u meču u kom je viđeno mnogo grešaka na obe strane.

Srpska teniserka je ostvarila čak 43 direktna poena, ali i ogromnih 57 neiznuđenih grešaka koje su uz relativno slab servis bile glavni uzrok neuspeha.

Izvor: Sportska Centrala
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 100 101 103 104 ... 139
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Avg 2025, 23:41:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.